Nedá mi to, musím to sem napsat - mám dobrou zprávu - osobní zkušenost s rakovinou varlat u syna. 22 února mu vyoperovali varle, o pár dní později laboratoř potvrdila rakovinu. Ihned měl nastoupit chemoterapii a ozařování. Po velmi vážném rozhovoru se mnou chemošku odmítl a já mu sestavil léčbu na likvidaci rakoviny takto:
10 dní 10x denně 4 kapky MMS1 v želatinových tobolkách, 3x denně lžičku javorového sirupu se sodou, každý den ráno 2 lžičky Dologranu (vápník a hořčík).
Pak 4 dny každé 2 hodiny 1 gram Vitamínu C se šípky a hrstku vlašských ořechů i 3 oříšky Kešu (to kvůli obsahu selenu a germania, potřebují to nutně bílé krvinky).
Dalších 10 dnů 10x denně 5-6 kapek MMS1 (to už popíjel s ananasovým džusem), javorsirup se sodou 2x denně, Dologran stále stejně (pomáhá mimo jiné alkalizaci vnitřního prostředí) a k tomu jsem mu v tyto dny začal vyrábět elektrolýzou Živou vodu pH 9, vypil jí litr a půl denně a pak jen vodu (toto také kvůli zvýšení pH těla).
Pak opět 4 dny C vitamín a vše co je výše popsáno.
Posledních 10 dnů
MMS3 10x denně 6-7 kapek, javorsirup 1 lžičku, Dologranu 2 lžičky.
Každý den snědl 2-4 jablka a co nejvíce vařených brambor (jsou zásadotvorné a obsahují velmi důležitý sodík a draslík, ovšem pouze ve vařeném stavu)
Přesně na den po této proceduře šel na kompletní vyšetření.
Syn pracuje na živnosťák ve stavebnictví něco jako stavbyvedoucí a najezdí 4-5 tisíc kilometrů měsíčně, často spí mimo domov. Většinu léčiv si připravoval v autě!
Jelikož miluje masitá jídla, tak jsem mu povolil vepřové steaky z kotlet důkladně ale pomalu upečené, husí prsa, krůtí steaky,telecí filé a smaženou tresku. K tomu brambory, sem tam rýži a na cestách chleba se sádlem (doma vyškvařit na mírném plameni) a s paprikou a ještě minimálně den staré rohlíky. Také jsem mu zavařil do čtvrtlitrových skleniček vepřovou kýtu
bez cibule a česneku, neboť tyto cibuloviny jsou jedním ze sedmi řetězců vyživující rakovinu a ani hořčici ne!!! (Hulda Clark-Prevence a léčení všech druhů rakovin)
Celou dobu jsme měřili pH první ranní moči a vedl jsem si o tom všem pečlivě záznamy. Snažil jsem se ho dostat v průměru ze 5,0 aspoň 6,0 pH, což se nám daří.
7.4, byl na prvním kompletním celkovém vyšetření a výsledek? Čistý jak slovo boží!!!!!!!!
Jeho lékařka s údivem řekla, že to není zcela normální, aby se nenašla po rakovině ani stopa, zvláště když neprodělal chemoterapii......
Jo a 10ti centimetrovou pooperační jizvu jsem mu nádherně vyhojil postřikováním rány koloidním stříbrem několikrát denně - za tři dny nebylo co postřikovat.
Samozřejmě že pokračujeme v léčbě......
Myslím, že jsem zhruba napsal vše nejdůležitější, snad to někdy někomu pomůže.
Z těchto stránek jsem se dozvěděl obrovskou spoustu informací (
http://www.zdravi-az.cz) a zkušeností, děkuji za ně.
Přeji všem báječné dny.
Klobouk dolu před tím, jak rychle a dobře jste pochopil co rakovina nesnáší a dodal vše potřebné, aby odešla, jak přišla. Váš příběh doufám posílí spoustu těch nešťastníků, kteří se v bláhové naději nechají likvidovat oficiální medicínou. Jen takto si lze uvědomit, že vlastní život máme jenom ve svých rukou a nesmíme se příčit zákonům matky přírody. Díky její nekonečné moudrosti jste mohl vyhrát, ale nezapomeňte, že nic nedává napořád. Synovi i vám přeji dlouhý a bezstarostný zdravý život plný pochopení po této těžké životní zkoušce.