Jarda píše:
Nijak nebudu vyvracet, že z každé zákonitosti existuje výjimka…
Asi platná zákonitost se mně netýká.
Jarda píše:
…Je to také klidně možné, protože pokud vypijete tolik živé vody co tvrdíte, tak se může Váš organizmus chovat prostě jinak, než organizmus ostatních lidí, kteří živou vodu nepijí….
Zřejmě pitím živé vody, nahrazují konzumaci mrkve. Že ostatní lidé vodu nepijí, je to pouze to tím, že jsou málo informováni o účinku, které má živá voda, získána pomoci elektrolyzéru.
Jarda píše:
…Dále máte pravdu, že určitá koření metabolizmus velice dobře ovlivňují a škodlivost potravin jsou do určité míry schopna eliminovat…
Koření a léčivé rostliny jsme pěstovali ve velkém, od anděliky až po zlatobýl, i mandragoru stále na zahradě máme. Místo cukru, je možno sladit Stévii.
Jarda píše:
… Živou a mrtvou vodu za nesmysl rozhodně nepovažuji, sám si ji vyrábím, ale to bohužel naprostá většina lidí nedělá, takže se s jejími účinky nedá obecně uvažovat….
Pokud si jí vyrábíte, zda také pijete. Ta není jenom na pití, slouží i k úpravě a přípravě potravin.
Jarda píše:
…já tam popisuji i podmínky, které jste zřejmě přehlédl…
To nikoliv, protože letní denní teploty na Sahaře se pohybují okolo 40 °C. Těch 50 °C, by každého uvařily za živa.
Jarda píše:
…Doporučuji si to v popsaných podmínkách vyzkoušet a pak mi napište jak to dopadlo…
Považují to za naprostou neúčelovou a neefektivní zkoušku a času, který je k tomu potřeba.
Jarda píše:
…jít rychlostí skoro 7 km za hodinu není zrovna procházka, nemluvě o extrémní teplotě a nedostatku tekutin.
Při pohybu, dochází k ochlazování. Zde nejsou teploty vyšší, než které jsou na Sahaře. Opatrně s těmi 50 °C na slunci. Tam někdo skutečně nedostatek tekutin prožije.