Xion píše:
Uz dlhsie ma napada taka vec: napriklad, dieta proti parazitom ako premnozene kvasinky, zahrna velke davky probiotik, a vela cibule, cesnaku. Ako ale prave tieto probioticke kultury, bakterie mliecneho kvasenia, zvladaju navaly cesnaku a inych prirodnych antibiotik. Napriklad, zjem bryndzu, ktora je nabita bakteriami, lenze dam si ju s cesnakom alebo cibulkou. Najprv sa travi v zaludku, kde navyse stoji spolu s ucinkami cesnaku. Prezije v tej bryndzi vobec nieco, co sa dostane do criev? Je vhodnejsie nekonzumovat spolu cesnak a probiotika, alebo cesnak na nich neposobi prilis?
Přírodní bakteriostatika a fungicidy, se s laktobacily, dle mého názoru, docela dobře snášejí a z mé osobní zkušenosti mám vypozorované, že laktobacily velice dobře kolonizují střevní trakt i při relativně vysokých dávkách těchto přírodních antibiotik. Stejně se chová i urina při orálním užití, či aplikaci pomocí klystýru. Jiný vliv i přes své nesporné velice dobré vlastnosti má koloidní stříbro, které již laktobacily částečně likviduje a MMS-Chlordioxid zabije naprosto všechno, jak to dobré, tak to špatné, čili chová se již jako prostředky farmaceutického průmyslu, ale ani jeden z těchto prostředků nemá vedlejší účinky, jako veškeré farmaceutické produkty. Při aplikaci těchto prostředků je třeba denně jíst kysané sudové zelí, pickles, brynzu a probiotika i prebiotika v tobolkách.