pv33 píše:
Lucie, zabyvali jste se taky nattem (Natto)? To je nejlepsi na redeni krve a spoustu dalsich problemu a neni to nebezpecny jako Warfarin. Proto to taky inkvizice u nas zakazala prodavat pod zaminkou, ze to tu nebylo uz nevim pred kterym rokem a tim uz neni sance to prodavat. Ale lze to delat doma, je to hnusny, smrdi to, takze dalsi protvrzeni ze to je velmi zdrave (jidlo se deli na zdrave a dobre ) Je to taky fermentovana soja. Nekde mam navody jak to delat, ale na mne je to slozity.
Ahoj Pavle, věřím tomu, že spoustu dobrých věcí se prostě nesmí prodávat, protože by zkrachovaly všechny průmysly (mlékárenský, farmaceutický, masný atd.). Nejsem díky bohu z těch lidí, co jim něco musí chutnat, aby to pozřeli. Když jsem přesvědčená, že to má význam, absolutně neřeším chutě. S tou mamkou, nevím jestli by ještě něco chtěla řešit, snaží se sama zdravě a docela nevěří na uzdravení duše. O stravě asi docela čte, ale asi by nevyzkoušela můj tip, je přesvědčená, že hodně ví a dělá co může a že to dělá správně. Ale já bych si ten recept vzala pro sebe. Takové věci je dobré vědět a používat je. Protože nevím k čemu by mi byla farmaceutika, když bych byla nemocná a navíc ti nemocní, co na to věří, na to ani nemají. Takže vše z přírody je nejlepší a hlavně nejlevnější. Ale uniká mi souvislost s rakovinou a ředěním krve...