NOWOCAYN píše:
to Jarda : O.k., ale odkiaľ potom brať vlákninu ? Resp... zo šťavy sa nenajem - i keď má plnooo živín ( resp. väčšinu živín z mrkvy bude tvoriť mrkvová šťava, však ? ), ale hlad to nezaženie, a bude sa z toho chudnúť... Pri výške 194cm vážim 72-73kg ( ale ľudia by mi typovali 80kg ), atletická postava ( posilňujem ). Nechcem z nej ubrať... Takže čo sa má stať primárnym zdrojom kalórii v tom prípade, že budem odšťavovať ( zeleninu a ovocie ) ? Ostávajú oriešky a obilniny ( bezlepkové radšej... ), strukoviny. Ale ani tie nebudú "bio" tak, ako by sa "patrilo"... Takže mi potom asi fakt ostáva len robiť klystíry a rôzne očisty... Nerás si robím klystír, ale, budem musieť znova. Urobil som si za život 7 urinových klystírov. Otázka na Vás, aj keď sa nehodí do tejto témy... Ako často si mám robiť urinový klystír ? + Aké odporúčate očisty ? Olej premlievať v ústach ( aby sa nasýtil jedmi z krve ), kúpele, klystír, pitie špeciálnej vody ( napríklad tej "mojej" )... stačí to ? Mám namysli fyzickú očistu, samozrejme rešpektujem aj duchovno-psychologickú očistu, ale tú teraz nechávam bokom - do tejto témy nepatrí.
Ďakujem za odpoveď, pričom som presvedčený, že dávam otázky, ktoré zaujímajú široký okruh čitateľov Vašej stránky - a to je dobre.
Nějaké množství sajrajtu sníte tak, jako tak, ale čím méně tím lépe, proto já hodně potravin odšťavňuji a různě upravuji, abych zvýšil využitelnost a snížil přijímaný objem. Navíc pravidelné očisty orgánů hodně vymetou a tělo se udrží i na kontaminovaných potravinách celkem ok. Urinových klystýrů klidně pořídím 7 za týden a kolik jsem jich absolvoval to netuším, určitě to budou tisíce. Nedají se předávkovat, jako jiné klystýry a klidně je můžete dělat i každý den, já mám vyzkoušeno 65 dní v jednom kuse. Pravidelně čistím střeva, žaludek, játra, nos, oči, dále provádím pravidelně odparazitování, chelaci, remineralizační koupele a další očisty.