Zdravím,
pro členy tohoto fóra mohu sehnat
vysoce kvalitní doplňky stravy a vitamíny. Jsou sice dražší než normální sortiment z lékárny, ale za to jsou při užívání opravdu cítit, pomáhají a výborně jdou do těla. A pokud produkty
NUTRILITE poznáte, dáte si dvě a dvě dohromady, zjistíte, že jsou levnější variantou než většina ostatích přípravků.
Všechny složky těchto produktů navíc
pocházejí z ekologického hospodářství a neobsahují žádnou chemii. Jsou to koncentráty z rostlinných produktů. S výrobky
mám vlastní zkušenost, již dříve jsem je užíval s naprostou spokojenosti a nyní je mám opět k dispozici. Samozřejmě, jak tu všichni víme, existují v některých případech lepší a levnejší alternativy doplňků stravy a vitamínů, jako například hořčík formou chloridu hořečnatého. Pokud sháníte ale něco opravdu kvalitního ve formě tablet, a vitamíny, minerály a stopové prvky formou chemikálií vám nejsou sympatické je
NUTRILITE výbornou volbou. Jako záruku kvality nabízím peníze zpět při nespokojnosti s produktem.
kontakt: cz.nutrilite@yahoo.comJako první stojí za zmínku multivitamínový produkt s fytonutrienty jménem DoubleX. Jako všechny, i tento produkt je složen z přírodních roslinných koncentrátů ovoce a zeleniny a to:Granátové jablko, Kapusta, Aksamitník, Brusinky, Jablko, Rajské jablko,Slupky z hroznů, Slíva, Vojtěška, Bazalka, Řeřicha, Acerola, Dobromysl, Rozmarýn, Borůvky, Šalvěj, Petržel, Chřest, Grapefruit, Mandarinka, Citron, Brokolice, Křen.
Jako ochrana volných proti volným radikálům slouží:Vojtěška, Acerola, Bazalka, Kapusta, Aksamitník vzpřímený (lutein), Dobromysl, Petržel, Rajské jablko (lykopen), Rozmarýn, Chřest, Šalvěj, Grapefruit, Mandarinka, Citron, Jablko, Slupky z hroznů, Borůvky, Brusinky, Granátové jablko, Slíva.
Jako podpora přirozené reakce těla na buněčné poškození slouží:Borůvky, Brusinky, Slupky z hroznů, Dobromysl, Granátové jablko, Rozmarýn.
Jako ochranné enzymy slouží:Chřest, Granátové jablko, Šalvěj, Rozmarýn, Brokolice, Bazalka, Kapusta, Řeřicha, Dobromysl
Celkem obsahuje koncentráty složek z 23 rostlin.Obsahuje tyto fytonutrienty:Lutein, lykopen, anthokyaniny, fenolová kyselina, flavonoidy, karotenoidy.
Obsahuje:Betakaroten - 4,8mg, Vitamin A - 800µg, Vitamin D - 5µg, Vitamin E -10mg, Vitamin C - 60mg, Vitamin B1 -1,4mg, Vitamin B2 -1,6mg,
Niacin - 18mg, Vitamin B6 - 2mg, Kys. listová - 200µg, Vitamin B12 - 1µg, Biotin - 150µg, Kyselina pantothenová - 6mg, Vápník - 800mg, Hořčík - 300mg, Železo - 10mg, Zinek - 15mg, Jód - 150µg, Mangan - 1mg, Měď - 1mg, Chrom - 40µg, Molybden - 50µg,Selen - 55µg, Lykopen - 1mg, Lutein - 1mg.
Klinické studie ukázaly výrazné
snížení homocysteinu které zapříčinilo
užívání NUTRILITE DoubleX. Stejně tak
navýšení folátů, B12, B6, a beta carotenu.Moje zkušenosti:Za mě naprostá bomba, první dva - tři dny menší nevolnosti, než si tělo zvykne. Dále neuvěřitelná vitalita, energie, pozitivní myšlenky, výrazně menší potřeba spánku, mozek pracuje o dost lépe, úžasná fyzická výdrž a mnoho dalších benefitů. Samozřejmě, neslibuji že toto ucítíte také, každý jsme jiný a základem jsou čisté orgány kvalitní zdravá strava, dostatek pohybu a dobrá psychika.
Cena za balení na 1 měsíc: 1 890 kč - 189 tablet. ( Normální cena 1 990kč )
Cena za balení na dva měsíce ( náhradní náplň ) - 3 468kč - 372 tablet. ( Normální cena 3 680Kč )plus poštovné
Denně se berou tři tablety, každá jiného druhu.