Velmi mnoho lidí si láme hlavu, jak diagnostikovat případné parazity ve svém těle. Většina z nich se stane obětí podvodu na biorezonančním přístroji, tam za tučný obnos parazity diagnostikují vždycky a každému
Racionálněji smýšlející lidé vědí, že biorezonanční přístroje jsou podvod a tak žádají testy v nemocnici, ale doktoři většinou nechtějí vyhovět a testy ze vzorku stolice jim prostě neudělají. Moje kamarádka mě nedávno informovala, že parazity můžeme diagnostikovat velmi spolehlivou domácí metodou, zvláště co se týče roupů, škrtavek a tasemnic, je tahle metoda takřka stoprocentní. Potřeba je k ní pouze výplachová sada pro domácí hydrocolon (ideálně ta německá na přiloženém obrázku), tři stroužky česneku, vrchovatá lžíce kuchyňské soli a několik litrů vody. Jednoduše vám doma v koupelně pomocná osoba (zvládne každá sestřička nebo ošetřovatelka) pomocí sady opakovaně propláchne střevo čistou vodou (minimálně třikrát napustit a vypustit). Jakmile začne ze střev vytékat poměrně čistá a průhledná voda, můžeme připravit nálev poslední, testovací. Do dvou litrů vody o teplotě 40 stupňů přidáme šťávu vylisovanou ze tří stroužků česneku a přidáme vrchovatou lžíci kuchyňské soli. Tuhle směs napustíme do střeva a zadržíme v sobě minimálně na 15 minut, potom můžeme vypustit. V průhledném plastovém sáčku pak důkladně prozkoumáme obsah vypuštěné tekutiny. Tento recept mám od kamarádky z Ameriky a tvrdila mi, že pokud máte v tlustém střevě škrtavku, roupy nebo tasemnici, po tomto roztoku se zaručeně vždy část těchto potvor uvolní. Pokud bylo předem střevo před česnekovým nálevem důkladně vyčištěno, nebude vypuštěná voda téměř znečištěná stolicí a paraziti nebo jejich části by v igelitovém průhledném vaku byli nepřehlédnutelní, pokud byste nějaké měli. Závěrem nutno podotknout, že parazity má v civilizovaném světě ve střevě jen maximálně jeden člověk ze sta. Kamarádka dělá v USA ošetřovatelku a při těchto testech asistovala prý u 350 případů a z toho se parazité objevili pouze ve třech případech, vždy to byli přistěhovalci z Brazílie nebo Mexika s nulovými hygienickými návyky. Návod sem dávám, protože často čtu o lidech, kteří takzvaně "naslepo" berou antihelmetika a zbytečně tak zatěžují svůj organismus.