martin6879 píše:
Tak mi přišel z aromavity 50ml oreganového oleje, zaplatil jsem to přes paypal a ta cena je včetně poštovného a ještě mi poslali sáček s oreganovým kořením a kapátko jako bonus,to kapátko využiju až mi příjde lugolův roztok , ten oreganový olej je ve skleněné láhvičce a také se dá kapat po kapkách ,takže jsem to vyzkoušel a málem jsem omdlel , nakapal jsem si 6 kapek na polevkovou lžičku a dolel do plna olivovým olejem , dal jsem to do pusy a to jsem neměl dělat , najednou jsem měl v puse oheň jako kdyby jste dali do pusy nejpálivější čilipapričku nebo si stříkli do krku slzák , polknul jsem to a potom jsem to 10 minut rozdýchával, už vím,proč se o tom píše že oreganový olej je nejsilnější přírodní antibiotikum,ono to je špatně formulované mělo by být psané nejpálivější přírodní antibiotikum,protože mi to nezabírá na nachlazení a navíc mě nyní bolí dvakrát více mandle než před užitím , takže ne nejsilnější ,ale nejpálivější , s vedlejšími účinky a bez léčebných účinků , stejně jako hlíva a rakytník , nic z toho neléčí , je to podvod !!!! Maximálně si s rakytníkem doplníte Betakaroten(Vitamín A) a nějaké vitamíny a to je tak všechno ,betaglukan z hlívy neléčí vůbec nic, mám odskoušeno,všechno to jsou lži a podvody .
Martin, máš za sebou nejaké detoxikácie typu klystíry, očisty pečene, sankhapraksalana, prerušovanú hladovku a podobne ?