Ahojte.
Moja pleška na zadnej strane hlavy sa stáva čoraz viac realitou...a zdá sa mi, že aj kúty (ktoré som mal odmalička - po otcovi - no on neplešivel na rozdiel odo mňa, len mal proste kúty - tak mu rástli vlasy, už je ale mŕtvy - bývalý alkoholik) sa mi trochu zväčšili...
K VECI...
Asi 10 rokov pijem asi 1,5dcl ranného moču, ktorý je plný hormónov (a tým pádom aj DHT-čka, ktorý som zdedil vo zvýšenej miere po jednom aj druhom dedkovi ktorí sa skoro stali plešatými)... O tom, že autourinoterapia sa v niektorých mužských prípadoch (napr. keď muž pije svoj moč s obsahom DHT) podiela na plešatení,
to mi NIKDY ANI NENAPADLO... 10 rokov vlastním knihy o urinoterapii od Malachova, a ten k*k*t sa tam o tom vôbec nezmienil.....ANI NÁZNAKOM... Preto som nahnevaný...
Píše tam len o tom, že keď budeme piť stredný prúd svojho ranného moču, tak si muži uchovajú mužnosť do staroby, a ženy ženskosť do staroby... No a asi zabudol pripísať, že muži sa môžu pripraviť na skoršie plešatenie - kvôli urinoterapii....
Navyše tam píše, že človek má piť len svoju urinu, prípadne urinu zdravých ľudí rovnakého pohlavie či urinu malých detí, ale urinu opačného pohlavia dospelého človeka piť nemá.... A pritom práve toto môže ľuďom so zvýšeným DHT pomôcť...
Ako - holá hlava mi nepristane... o to menej "chcem" mať plešku...
Mám však dvoch kamošov v mojom veku (mladší o rok a o dva roky), ktorí tiež plešatejú, tiež to bude kvôli DHT (temeno hlavy v prvom rade), lenže oni sa urinoterapii NEVENUJÚ, nemajú to z toho... a ani zo zvýšeného množstva živočíšnych tukov - stravujú sa bežne, hlavne sacharidy.
Keď prestanem s pitím uriny, s urinovými klystýrmi (a budem robiť len shankapraksalanu raz mesačne + očistu pečene 2x ročne a iný detox - derivačný kúpeľ - ktorý robím celé roky a HOVNO pomohol proti plešateniu), a urinou budem akurát kloktať či umývať si oči, zastaví to moje plešatenie ?Nájsť si partnerku (normálny vzťah) ktorá by mi venovala svoj "strednú prúd" aspoň raz týždenne (darcovská urinoterapia), to by problém nemal byť (vedela by, aký dôvod na to mám), a keby to nechcela, tak "čau pá", našiel by som si inú.
Stačilo by na to, aby sa mi zastavilo plešatenie, a aby vyrašili za nejaký čas vlasy tam, kde ich výskyt je čím ďalej, tým "redší" ? ...
Ďalej - čítal som, že vraj živočíšne tuky vo veľkom množstve zvyšujú DHT (pre tých čo nevedia čo to je - je to druh testosterónu), a tým sa zvyšuje "riziko" plešatenia u mužov...(pre rýpalov - neznamená to, že živočíšne tuky sú škodlivé, práveže naopak - a vie to čím ďalej tým viac ľudí...)
Kedysi som ich jedával 400-450g denne. MÝLIL SOM SA v tom množstve, v skutočnosti si vystačím s 200g tukov (z toho 170g živočíšnych, 30g kokosový) denne, hlavne keď som zdvihol sacharidy (ale stále som na LOW CARB).
Môžem proste spraviť pokus - vysadiť pitie uriny (takže už nepiť 1,5dcl rannej a 1,5dcl starej každý deň) napr. na 3 roky... Nájsť si zdravú priateľku (konečne sa dokopem do toho), a piť jej urinu tak raz týždenne... Keď plešatenie prestane a k tomu mi vlasy (aspoň čiastočne) dorastú, HURÁ, ostanem pri tom. Ak sa nič nezmení a budem mať vlasov menej než teraz, znovu by som sa vrátil k urinoterapii.
O svoje mužské hormóny (mužská vyšportovaná postava bez akéhokoľvek znaku estrogénu, mužské vyžarovanie) by som sa nemal báť - som na IF 22/2, to samo o sebe podporuje u muža testosterón, navyše ejakulujem v priemere 12-16x ročne, čiže ani takto neplytvám...Čo vy na to ľudkovia, je to podľa vás dobrý nápad ?
PS : Čo viem, tak urinoterapia (teraz mám na mysli pitie uriny) vznikla hlavne v Indii, v Číne, alebo proste tam, kde bola málo výživná strava, a choroby z nej vyplývajúce (nie prebytok sacharidov - ako sa deje dnes, ale ich "primeranú množstvo", no zároveň NEDOSTATOK bielkovín, nedostatok tukov...). Preto si začínam myslieť, že pre človeka ako som ja, ktorí popri super detoxe jedáva denne (nie všetko každý deň, ale len tieto potraviny čo vypisujem) vývar z kostí a koží, nepasterizované maslo, kvalitné vnútornosti a svalovinu, varené čerstvé (chladené) sardinky, bio vajíčka, fermentované naklíčené a uvarené obilniny, nepasterizovanú bryndzu... a k tomu ešte nevyčerpávam svoj testosterón častou ejakuláciou....tak...si myslím, že mne je vnútorné užívanie uriny ako "hormonálny a minerálový doplnok" vlastne...NANIČ.... tak je ? ... Či ?(Ctihodnymuz, prosím, zdrž sa komentára, lebo ma len nahneváš - tvoja rada bude zase "básnickou otázkou", a bude mi nanič)