Silva píše:
Dobrý den pane Zajíček,
chtěla bych se zeptat, lékař mi řekl, že mám předčasnou menopauzu, Mám 32 let. Cyklus pravidelný. Prý se žena narodí s určitým počtem vajíček a ty v průběhu let klesají. Jde nějak ovlivnit, abych vajíčka stále měla?Zajímá mne to z Vašeho hlediska ne z lékařského...Jelikož chceme miminko, tak mne to velmi zajímá. Snažíme se o miminko 4 roky.Od ledna tohoto roku jíme zdravou stravu, snažíme se odkyselit organismus.Prosím napište mi jaké zásady dodržovat, či co jíst za vitamíny. Jím jich už několik....
Děkuji mnohokrát.
Já to vidím jako členka Ram a psychiku bych se určitě snažil vyladit. Nechápu výraz určitý počet vajíček, žena by přeci měla při správně čistém těle fungovat skoro stále, nebo minimálně do 40 ti let. Prvně bych si poladil kyselost a další parametry vycházející z vyšetření jak doma, tak v laborce a na základě výsledků patrně budete muset trochu zabojovat s kvasinkou., ta je většinou příčinou těchto problémů. Pokud bude něco nejasné, tak se znovu ozvěte, ale psát celý návod je nemožné, to je na knihu.