Tišková píše:
Myslím, že by se hodilo oteřít téma omlazení organismu. Už od nepaměti lidé prahli po věčném prameni mládí. Já myslím, že bychom ho neměli heldat v chemii, ale zaměřit se především na naše střeva, tedy jíst, co nejlepší potraviny a pravidelně čistit střeva. Já si svoje střeva čistím pravidelně klystýrem od útlého mládí a myslím, že nějaké výsledky mám, proti stejně starým ženám mám méně vrásek. Samozřejmě může to být jen genetika. Ale kromě klystýru, který čistí střeva od toxinů, existuje ještě účinnější metoda, kterou využívají některé hollywoodské celebrity (údajně například Jennifer Lopez, Salma Hayek, Sandra Bullock a další) a tou je transplantace střevní mikroflóry od výrazně mladších dárců. Hlavně v USA některé kliniky specializující se na anti aging nabízejí tuhle službu. Je vědecky potvrzeno, že mladí lidé mají ve své střevní mikroflóře jiné bakterie, než starší lidé a tohoto efektu se snaží využívat právě některé anti aging kliniky. Je to věc, o které se příliš nemluví, ale myslím, že tohle by z logiky věci mělo opravdu fungovat nejlépe. Nebo víte někdo o jiné metodě, jak omladit svoj organismus?
Tak srovnat střevní brouky určitě není špatný nápad, tím se skoro zaručeně zlepší mnoho projevů stárnutí a člověk tak vlastně pomyslně přibrzdí ten proces. Podobně funguje porovnání hormonů tím je také proslulá smetánka v USA.