Tiež máte taký problém ?
Trvalo mi skoro mesiac, než som presvedčil mamu a sestru ( 18 ročnú piraňu ), aby som si mohol dávať hore na kuchynskú linku vodu do mojich džbánov na odstátie...
Trvalo mi skoro mesiac, než som si mohol tú vodu mraziť v "maminej chladničke&mrazničke" - dve 2litrové fľaše, ktoré zabrali 1/8 miesta mrazničky, kde sa mrazí "riňavé" lacné pečivo a mäso plus nejaký "bilvajz"
Trvá mi už dva roky a stále mama so sestrou frfle, keď idem na WC s mojim pohárom, aby som si nabral stredný prúd "šivambi"...nevedia sa s tým zmieriť...
Som zvedavý, ako dlho mi bude trvať, kým dostanem "dovolenie" robiť doma božský nápoj ( svojimi účinkami ) - kefír.
Čerešnička na torte : trvá mi tri roky nejak "dopracovať" mamu a sestru ku zdravej výžive, ale za tie tri roky si myslím, že ich výživa je ešte horšia...
Viete si predstaviť život s takými ľuďmi, ktorí sú otočení o 180 stupňov oproti vám, nakoľko zavrhujú aj duchovné postoje ( Osho, Dr. Savčenko, atď... ), ktoré sú vám blízke ?
Ovplyvním to, alebo nie ?
... či za všetkým hľadaj peniaze ? Áno, keby som ich mal dostatok, tak mi tie dve netreba ani vidieť - odsťahoval by som sa a žil sám ( časom s nejakou ženou )... čo ma s nimi spája okrem krve ? Už ani tá, moja je kvalitnejšia o celú triedu ( sorry za "čierny humor" ).
Ako je to u vás doma, ľudia ? Tiež ste biela ovca medzi čiernymi ?
dieta