Boda123 píše:
Dobrý den chtěl bych se vás zeptat na nějakou metodu léčby na zánět žaludku a jícnu.
Moje problémy spočívají vtom že opakovaně zvracím s příměsí krve a přidávají se k tomu i průjmy s bolestmi břicha.
Tento problém se umě objevil pře třemi měsíci když sem navštívil obvodního lékaře který mě poslal na gastroskopii na které zjistili zánět žaludku,jícnu a dvanáctníku.
Na tento zánět mi doktor napsal Helicid 20,Degan,Algifenové kapky.
Na nějakou určitou dobu bylo zlepšení ale asi po měsíci se problémy vrátili a stále vracejí.
Chtěl bych vás požádat o radu.
Děkuji Bohouš
Ono léčit nedostatek kyseliny chlorovodíkové další neutralizací kyselin, je opravdu hovadina a tato nesmyslná pseudoléčba likviduje mnoho lidí. Pokud mohu doporučit, tak si udělejte krkací test, který je zde na mnoha místech zmiňován, nebo je uveřejněn ve článcích na hlavních stránkách a uvidíte, že patrně u vás je třeba kyselinu paradoxně dodávat a ne ten nepatrný zbytek ještě likvidovat. Jinak na tento problém zabírá lékořice, kterou najdete v nabídce na konci fóra a syrová brambora, nebo bramborová šťáva. Obecně záněty, tedy "itidy" značí nedostatek omega 3 mastných kyselin, čili nastudujte si i toto.