ehanas píše:
Ďakujem za odpoveď. Zmeniť stravu podľa Vašich odporúčaní bude asi ťažšie. Manžel má 64 rokov a bez výdatnej varenej stravy nevie fungovať. Ale niečo sa upraviť iste bude dať. Zaujalo ma Vaše odporučenie ohľadom Gozily. Nenašla som toho veľa ,ale až som dobre pochopila je to elektroliečba, ktorá čistí krv. No nenašla som podrobnejšie informácie, kde sa dá objednať, lebo vyrobiť si doma u nás to nejde. Viacej informácií som našla na výrobok Final Zapper, ktorý pracuje na frekvencii 2500 Hz na 8 aj 9 voltovú batétiu a výstupné naptie je 10,5-11 voltov. Prosím Vás je to niečo podobné alebo rovnaké? /www.zapper.ic.cz/. Nemám s týmto žiadne skúsenosti. Mohlo by to pomôcť? Odporúčate?
V nedeli jsem absolvoval vystavu v Holesovicich Biostyl, Esoteriek, atd.. 99% lidi tam hleda ruzne berlicky=aliby, aby nemusela zmenit styl zivota. Ono to ale bohuzel nefunguje, jsou to porad jen berlicky (Zapper, MMS, ...., atd.). Kdyz se s nimi dam do reci a doporucim jim misto tech berlicek nakup odstavovace, tak je to pro ne drahe. Pritom kdyz si spocitaji, kolik je stal sporak, trouba, mikrovlnka, nadobi, mycka na nadobi, saponaty, tak u toho jim cena nevadi.
Vetsina lidi uz diky reklame a lekarum dokonale zblbla a uz jim bohuzel neni pomoci.
Doporucuji, nekupujte Zapper, kupte i treba jednodussi odstavovac. Vysledek bude podstatne lepsi.