Petra píše:
Co se týká toho zinku, mohl by mít i ty tabletky v chelátové vazbě, nebo jste myslel přírodní produkty, třeba dýňové semeno, ve kterém tuším je zinek. Pokud myslíte ty tabletky, nevíte jestli se nebudou "třískat" s homeopatikama (kapky od MUDr. Jonáše). Co se týká tý stravy - zelenina a ovoce vše v syrovém stavu. Doktorka mu nedoporučila ostřejší ovoce a zeleninu. Včera se mu udělaly afty v puse, teplota a zase ho bolí v krku. Měl asi 5 ředkviček a dvě jahody. Myslíte si, že by mu to mohlo stav zhoršit? Nevím, co všechno dělají za testy, ale z jednoho testu se ta infekční mono.. neprokázala, je to možné? Podle přístroje SALVUS (jonáš) - jí tam má. Hrozili i léukémii, předpokládám, že pokud má rozbor krve - krevní obraz, destičky, krvinky v pořádku, že to být nemůže. Vše nasvědčuje mono... i když to neví 100%ně - zase jsem se přesvědčila, že ví kulový. Začínají tím, že doporučujou vyndat nosní mandli a pak je z toho tohle...Děkuji moc za radu
Organizmus člověka, je velice jemný a příliš dokonalý přístroj, aby do něho nějaký doktor prováděl opravy kudlou. Veškeré rekonstrukční procesy, je schopen velice rychle a naprosto dokonale pořídit svépomocí, akorát k tomu musí mít zajištěné podmínky. Takto léčilo mnoho generací antických lékařů, včetně zakladatele současné medicíny Hippokrata a takto se neléčí od momentu, kdy se z neštěstí nemocného, stal super kšeft pro lékaře. Čili, nikdy nic nenechat vyndávat, jen tak z cvičných důvodů, ono i blbé slepé střevo, je životně důležité, akorát se to běžně neví a to samé se týká mandlí. Příroda nám nedala jedinou buňku navíc, neměla k tomu žádný důvod, také je důležité, aby každá buňka byla na svém místě a fungovala, jen tak může člověk být stále člověkem a ne troskou, závislou na doživotní dodávce sraček od farmaceutického průmyslu.
U zinku, je nejlepší brát všechno naráz, z počátku můžete dát ráno a večer na lačno tabletu, do jídla přidejte dýňový olej, ten dětem chutná a v průběhu dne, může chroupat dýňové semínko v rozumném množství. Ani jedno se z ničím netluče, nemusíte se ničeho bát. Pro dobrou přisvojitelnost zinku, je vhodné pít cca 0,5 - 1 litr čerstvé mrkvové šťávy denně. Co to je, ostřejší ovoce a zelenina, Vám také řekla? Já kromě křenu a pálivé papriky, nic takového neznám, ale dobré jídlo pro dítě je například avokádo s banánem a kokosovou moučkou s trochou dýňového oleje, pokud se to bude zdát málo sladké, tak přikrájejte pár datlí. Avokádo kupujte takové, že do něho jde prstem snadno vytlačit důlek, pak je teprve zralé, ale to zpravidla nekoupíte, je vhodné si je nakoupit ve větším množství a doma Vám pomalu dozrají.
Ředkvičky zrovna ideální v tomto případě nejsou, ale zase tak hrozné to není, na afty jsem zde již celkem široce odpovídal, tak to prohledejte, u dítěte bude nejschůdnější cucat hřebíček, dle popsaného návodu.
To že 5 doktorů, zjistí 5 různých diagnóz, není nic nenormálního, ale blbost je již samotná úzce lokalizovaná diagnóza. Nikdy není možné léčit jenom konkrétní orgán, to je vždy jenom důsledek, dobrý lékař se musí zaměřit na funkčnost celého těla a odstranit příčinu potíží. Tam je přesná diagnostika celkem zbytečná, protože pokud je mi blbě, tak mě nezajímá, proč je mi blbě, ale velice ocením, pokud kdokoliv dokáže navodit stav, kdy mi není blbě. Toho potom budu považovat za spasitele i když to bude poslední blb z horní dolní, klidně nemusí mít ani titul a může mít ruce od hnoje.