bailoo píše:
Zde se nejedná o žádné řešení přes kamarády. Obrátila se na mě vzhledem k tomu, že lékaři nemůžou přijít na řešení a já se zabývám alternativním léčitelstvím. Bohužel, co se týče kojenců nemám žádné zkušenosti, ale nabídl jsem jí aspoň, že se zeptám zkušenějších. Navíc můj názor je, že udělala dobře, že vysadila mléčné výrobky a maso, kdyby to neudělala dřív než za mnou přišla, sám bych jí to doporučil. Zřejmě se díváte na napsaný text ze špatného úhlu, a dokreslujete si jí se zcela mylnými vlastnostmi. Prosím berme jako směrodatné informace, jenž jsem vám o ní podal, ne domněnky. Pokud toto nejste schopna příjmout, nejste schopna správného diagnostikování problému a proto vás prosím, aby jste se již dále nevyjadřovala v diskuzi.
Kdyby dítě neprospívalo, okamžitě by jí lékaři upozornili........mělo by nízkou váhu a jiné problémy.
Už jen to že řeší pupínky na hlavě, které měly obě moje děti i vnuci jako problém přes léčitele je divný ...prostě je přecitlivělá a moc to dítě sleduje ......a to může také být důvod průjmů.
Dokonce může mít zelený průjem, když matka jí moc zeleného.
Můj vnouček měl pořád řídkou stolici a často i zelenou a byl při kojení tlustý jako prasátko .
Já se budu vyjadřovat k tomu co uznám za vhodné, nemám ráda fanatiky , kteří ve všem vidí obrovský problém, když má dítě běžný pupínek na hlavě .