Dobrý den, mám velice rozsáhlé kožní problémy, lečím se s nimi přesne rok, byla jsem v nemocnici kde me ládovali kalciovkami do žíly kadý den, mazali sajrajtama po celem tele, po propustení se muj stav zrošil, byla jsem nekolikrát na pohotovosti a řekli že mám alergii na neco ale to odmítám protože jsem skoro nejedla a jedinne co jsem delala že jsem pila vodu, protože se mi po celem tele delali pupínky s vodou, kuže me pálela a svědila, v oblceji, hlavne na cele a víckách, víčka mi opuchali a otékali, koutky a nosní dírky mi praskají a kde exem nejvíce vládne jsou loketní jamky palec na pravé ruce který vypadá spíše na odpadnutí už jak je opuchlý, rudy a naplněný vodou. Tento exem doprovácí hemeroidy vnitřní i vnější, svědí me konecník a kuže je porušená a obcas krvácí, mívám po nekterých mastnejsích potravinách křeče a prujem. Mám astma ktere v techto zimních časech bývá hodne nepríjemne, sýpoty a zadýchávání pri jakékoli menší aktivitě. Jezdím k lečiteli, který mi dává kulicky s bylinkami dostali me do lepsího stavu ale furt to není ono, řekl že se musím zameřit na jídelnícek a ypozorovat vse co memu telu vadí, ale bohužel mi příjde že mi vadí vse co sním, nedávno jsem snedla strouhanou mrkev, brambory a k tomu vařenou rybu a exem a svedivost se zhorsila. Už si nevím rady je to příserné být v tomhle stavu už rok. Dávám na rady lecitele a nepiji zadný alkohol, nekořením, nejím ostrá ani pálivá jídla, nikdy jsem moc nesolila, mlecné výrobky jsem taky nikdy moc nejedla. Muj lecitel tvrdí že mám spatný zlucník, nevím cemu mám už věřit, jsem zoufala