Evzen píše:
Dobrý den,
už od poloviny srpna minulého roku mě trápí zánět očních spojivek. Výtěry ukázaly přítomnost Streptococcus Salivarius. Pí. doktorka na očním mi do dneška předepsala několik kapiček a mastí - antibiotik i antivirotik. Nic mi nazabíralo. Až ke konci prosince jsem šel k jíné pí. doktorce, která mi řekla, že to vypadá na zátět alergický. Další doktor mi udělal odběry krve, jestli to není CHLAMYDIE. Jsem už opravdu bezradný, protože "lékaři" mi za tak dlouhou dobu nedokázali pomoci. Chtěl bych se zeptat, kdyby se jednalo o alergii na roztoče, plísně nebo cokoliv jiného, myslíte, že by se to dalo vyléčit PŮSTEM?? Jinak můj jídelníček je, myslím si, v pořádku. Nejím sladké, hřeším v jídle výjimečně! I proto už nevím, co změnit, čím si pomoci...
Předem děkuji za každý názor, pomoc a podporu!!
Evžen.
Ono je otázkou, co jíte jako zdravé jídlo a pokud jde o potraviny z obilí, tak na to že jíte zdravě směle zapomeňte. Nicméně já bych do toho zatím nic složitého netahal, vyzkoušejte klasiku, tedy koloidní stříbro a kyselinu hyaluronovou, to se dá dokonce dávat najednou, tedy kyselinu hyaluronovou rozpustíte přímo v tom koloidním stříbru, což mám osobně vyzkoušeno. Nebo roztok DMSO, což je zde v jiném vlákně o DMSO popsáno, také jsem osobně zkoušel a je to výborné. Pochopitelně můžete dělat souběžně očisty, tím nic nepokazíte.