miram píše:
Ahoj Dennny,
A proc si tedy nedelas taky ty ocisty zaludka? Jak dlouhou dobu a jak casto si cistis strevo a jatra? Kolikrat denne mas stolici? Uprav si stravu tak, abys mel stolici 2x-3x denne. Na tom co jis ale zalezi uplne nejvic.
Musis to vydrzet delsi dobu. Zanasel ses hodne dlouho a budes se tedy take cistit hodne dlouho, ale nevzdavej to.
Zkousel jsi uz taky krenovou kasicku s citronem?
Ja si ale vzpominam, ze kdyz jsem si delala kdysi uplne prvni ocistu kloubu (s bobkovym listem), tak ze me lezly ven taky pekne hleny, nejenom pisek. Nechces to vyzkouset? A jinak nejlip me odhlenil pust (30 denni).
Na očistu žaludku se chystám. Jenom jsem chtěl slyšet názor od někoho jiného, jestli se s tím třeba už někdo nesetkal. Střevo čistím cca rok, ze začátku každý den, teď už tak jednou za 2 týdny. Játra jsem čistil 10x vždycky jednou za 2-3 týdny, teď tak jednou za měsíc. Všechno s nulovým efektem. Stolice 1x-2x denně, velmi objemná, takže to znamená, že se živiny špatně vstřebávají. Samozřejmě jsem stravu upravil.
Křenovou kašičku s citrónem jsem nezkoušel a ani jsem o tom nikdy neslyšel. Půst jsem taky několikrát zkoušel, bohužel jenom jednodenní. Více dní nevydžím. Očista kloubů mě nenapadla. Tu vyzkouším po očistě žaludku. Díky za tip.