Dobré ráno pane Jardo.
Pečlivě jsem si pročetla Vaše stránky a dle vaší rady zakoupila testovací proužky na pH a provedla test.
No musím říci, že pH z těch 3 kontrolovaných hodnot mi vyšlo nejlépe. 6,5 ovšem glykémii jsem měla po 3x na hodnotě 2,8.
Tak teď nevím, zda jsou proužky vadné, nebo mám opravdu hypoglikémii.
Byla jsem rozhodnuta začít se změnou stravování, ale takto jsem na rozpacích. Abych to spíše nezhoršila.
Už takto jedu na půl plynu.
Mám dotaz na stravování podle krevních skupin, které se propaguje. Jsem krevní skupina A a dle toho bych téměř nic nesměla
( pomeranče, banány, rajčata, papriky, zelí...). Pravdou je, že mi poslední dobou rajčata a papriky nedělají moc dobře(vrací se mi zpět), ale přičítala bych to spíše té mojí kýle.
V diskusi na očistu těla jste někomu radil pít hodně kefíru. A nadruhou stranu říkáte, že mléčné výrobky jsou bílý jed.
Tak jsem z toho opravdu v rozpacích. Spousta informací a člověk neví, čeho se má chytit.
Pro začátek jsem přestala pít kávu a jíst mléčné výrobky (hlavně sýry) a objednala jsem si reverzní osmózu, alespoň tu vodu ať máme čistou. Masu jsem nikdy příliš neholdovala, uzeniny nejím vůbec, spíš ujíždím na žitném chlebu. Ovoce a zeleniny jím tolik, kolik mi to žaludek povolí.
A ještě jeden dotaz bych měla. Jak jste psal o té patlanině z tvarohu a lněného oleje, mohu si ji dopřát? Mám totiž velice tenkou a vysušenou pokožku a zásobuji ji spíše z venčí.
Děkuji vám za odpovědi a přeji pěkný den.
Vlaďka