olga píše:
Velice mě zaujal článek o Vás v časopise Receptář a rovněž Vaše webové stránky,
které jsem si se zaujetím pročetla. Chtěla bych si dát tělo pokud možno co nejvíce do pořádku ještě před zahájením onkologické léčby - byla jsem upozorněna na skutečnost, že nejprve projdu onkoogickým léčením než bude nádor operován. Je to asi týden, co jsem ze svého jídelníčku vypustila maso, alkohol, bílé pečivo a asi tři poslední dny popíjím pouze ovocné a zeleninové šťávy. Když pociťuji hlad, dám si pár oříšků. Nejsem si však vůbec jista, zda dělám správně a tak bych Vás ráda poprosila o konzultaci ohledně jídelníčku. Prosím, můžete mi napsat, zda mohu použít veškeré ovoce a zeleninu na přípravu šťáv - nebo mám něco vynechat? Je možné zařadit kromě šťáv i ořechy a semena? Je možné doplnit tuto stravu také sójou, sojovým mlékem případně ryží natural?
Děkuji předem za pomoc.
Pokud se dáte správným způsobem do pořádku, před zahájením léčby, tak nejen, že nebude potřeba nic léčit, ale ani nic operovat. Naopak se přírodními postupy mnohem hůře odstraňují následky chemoterapií, kdy jsou vždy značně oslabena játra a imunitní systém, než nemoc samotná. Snad správně chápu, že u Vás nic takového zatím neproběhlo a Vaše šance na úplné uzdravení je dle mého názoru vysoká, při dodržení poměrně širokého programu očisty těla i ducha. Naprosto zásadní je, jako u ostatních nemocí dokonalá defekace, optimálně 2x denně. Bez splnění tohoto bodu, můžete řešit co chcete a nevyřešíte nic. Již pravidelný odchod kalů, Vám zajistí snížení permanentní unavenosti a odstraní mnoho dalších potíží, hlavně úpravou toxemické zátěže organizmu.
Ze stravy je nezbytné zcela vypustit bílé jedy a alkohol, až na menší množství kvalitního, jednodruhového, suchého, červeného vína, na noc před spaním, pro odstranění psychického napětí v objemu do 0,3litru. Popíjet pouze šťávy není řešení, to oslabuje střeva a brzdí defekaci, která musí fungovat. Střeva musí dostat vhodnou vlákninu, například strouhanou karotku a listový špenát, pokud Vás to nebude moc nadýmat, tak i veškeré křížaté rostliny. Oříšky jsou vhodné hlavně z pohledu nedostatku organického vápníku, kterým tělo při těchto onemocněních zpravidla trpí, ale lepší je používat je namočené minimálně 6 a optimálně 12 hodin v malém množství vody. Pak je i s touto vodou nalít do mixéru a rozmixovat třeba s mrkvovou šťávou. Tím získají velice dobrou vstřebatelnost a nezatěžují játra, která potřebujete na boj s nemocí.
Nezbytné je také vrátit váhu na stav, kdy jste dokončila vývoj, tedy cca 18 let. Většinou vyhovuje BMI maximálně do 24, optimálně 22. To dále odlehčí orgánům a tělo se snáze zbavuje nemocí. Jíst veškerou zeleninu a ovoce bych nedoporučoval je vhodnější se zaměřit na druhy, které maximálně ovlivní stav nefungujících orgánů. Zde již nemohu radit jinak, než teoreticky, na použitelnou radu bych Vás musel vidět a udělat si vyšetření. Soustřeďte se prozatím na potraviny s vysokým obsahem lykopenu, kyseliny listové, lignanů a betakaroténu. Podotýkám pouze produkty matky přírody, ne výrobky mocné chemie. Je také nutné, srovnat kyselost moče, optimálně na 7,5, tuto hodnotu stále držet a příliš se od ní neodchylovat.
Vařené potraviny jako sója, sojové mléko a rýže natural jsou mrtvé, nemají žádnou radiovitalitu a Váš stav mohou jenom zhoršit. Něco jiného jsou například sojové klíčky mungo, které v rozumném množství mohu doporučit. Celý postup tímto způsobem nedokážeme vyřešit, na to jsou i při schůzce nutné minimálně 4 hodiny, ale můžete se mi ozvat telefonem, uvedeným na stránkách vpravo pod mojí fotografií a domluvíme se na schůzce.
Pokud Vás lékaři nutí spěchat, tak upozorňuji, že až na úplné výjimky pár dní odkladu léčby, maximálně až 3 měsíce Váš stav nemůže nijak významně zhoršit. Tyto nemoci nevznikají pár dní, ale zpravidla řadu let. Raději na sobě zapracujte a za 3 měsíce nemusíte mít žádný problém. Léčba přírodními postupy je samozřejmě pomalejší, něž léčba chirurgická, ale nemá žádná rizika a již po 3 dnech sama ucítíte změny probíhající ve Vašem těle, hlavně zmizí stálá unavenost. Stav se zpočátku stabilizuje a jako se nic neděje, ale co je podstatné, taky se nic nezhoršuje. Teprve po nějaké době, pozvolna dochází k zániku ložiska a může to trvat 3 - 12 měsíců podle velikosti a stavu zanesení organizmu. Důležité je také, odstranit si ze života množství zbytečných emocí i stresu a uvědomit si, že proti mému zdraví, je jakákoliv jiná hodnota naprosto nicotná.