Luke píše:
Dobrý den,
mám také astma, ale než jsem ho nasobě pocítil tak jsem nepocitoval dříve žádné poruchy jak je popsáno výše. Lékaři mě dali trochu dohromady, ale že astma je nevylečitelné. Jsem nyní ve fázi kdy chci s tím něco dělat.
Nejvíce mě trápí, když se nachladím, to několik dní mám suchý kašel a pak vykašlávám žlutý nebo bílí hlen (připadám si jak kuřák po padesátce). Lékaři mě na to dali nějaké inhalátory, ale to pomáhá si myslím maximálně na 10%.
Prosím, je nějaké jednoduché a levné řešení, nebo i jakékoli jiné ?
Díky , Lukáš.
Luke, kdysi mi taky tvrdili, ze se astma do konce zivota nezbavim protoze to mam v genech. Mas kliku, reseni je fakt levny
Mne stacila hladovka, pit vodu + NIC, jak psal pavel macha na pust .cz. Drzel jsem cvicnych 5 dni a pak jeste 12 dni. Dr me nechala dejchnout a rikala, ze jednu krivku uz mam dobrou, ale ta druha ze jeste dobra neni a ze bych se mel lecit. Tak jsem ji vysvetlil, ze jsem za ni neprisel kvuli blbe druhe krivce, ale ze me porad skrabalo v krku a porad jsem pokaslaval. A to bylo po hladovkach v poradku. jeste mi hrozila, ze kdyz se nebudu "lecit", ze dostanu CHOPN. Rekl jsem ji ze to risknu a podepsal reverz. To je uz urcite vic nez 5 let, nejspis asi 7.
Trochu jsem se tim zabyval, jestli chces, muzu ti poslat i dalsi navod, ktery zabral jedne americance na mnohem tezsi astma. Ale chtel jsi jednoduche a levne reseni, tak je pro tebe asi nejlepsi ta hladovka, stejne jako byla nejlepsi pro mne.
Drzim palce,
Pavel