ctihodnymuz píše:
Chlapče, zlatý,
poněkud sis uškodil, což? Vlastním uvažováním a smyšlenkami a projekcemi ..... pěkně sis vše zesložitil ....
Hleď, pokud bys byl zdravý (píšeš o borelii, chlamidii, candidě), šlo by jen o nesmysly v tvé makovici. Jak to tedy máš?
Pokud se v tobě množí borelie a máš to potvrzeno (věrohodně, pozorováním a laboratorním měřením příznaků a důsledků), njak s nimi zkuste zatočit. Pokud se jedná jen o tvou domněnku, s ATB opatrně, hezky ti to zacvičí s imunitním systémem a s mikroflorou a s jídlem budeš na štíru tuplem. ATB se užívají jen v případě přímého ohrožení života.
Pokud zdravý jsi (a vše jsi si jen vymyslel), bude nejlépe přestat lenošit a pečovat o sebe, začít makat, fysicky, a to venku, co nejdéle ... a každý den, a jíst jen tehdy, když už budeš mít hlad nebo chuť nebo když už budeš tak down, že bude jasné, že ti chybí jídlo. Pak si tělo samo řekne, co je dobré a co nikoliv. A jíst jen velmi jednoduchá jídla, do té doby, než si tělo řekne o řádný nášup.
Chléb se šunkou a sýrem je trošku hůř stravitelná věc, nechápu proč po tom toužíš, to nejedí ani mnozí zdraví lidé. Maso se se sýrem obvykle nejí (je to nahoubeles v trávení, víme?). Rybičková pomazánka je to samé. Patlačka, směs nesourodých věcí.
Vajíčka vynech úplně, jsou ti doslova nanic.
Pokud máš rád dýni, cpi do sebe litry polévky z hokkaido a mrkve. Koření se zázvorem .... a tím, co ti přijde pod ruku.
Kupovaná kuřata (market) zdravá nejsou, nejde o jídlo, jde o pochutinu (ovšem hnusné chuti), jejíž konzumace je spíše zlozvykem. Brokolice a mrkev ti to jako příloha nevyváží.
Jinak, tvá snídaně v podobě dušené zeleniny je neanatomická. Cílovou složkou budou sacharidy. Ty pomalé. Co nejlepší chléb, z malé pekárny, kvalitní, kváskový, den, dva starý. Opatrně s jeho "oblohou". Po zbytek dne již sacharidy klidně vynech, to dle tvé konstituce.
Fazolky si dej během dne, kdykoliv, s tím, že jsou v podstatě bezcenné. Dokonce ani nezasytí (i tento pocit je občas důležitý, byť ho mnozí z nás nesnášejí).
Moc jste mi neporadil. Nakažený borelii jsem, řeším to, ovšem zároveň potřebuji jíst a s tím mám ale problém viz. výše. Hlad nepocítuji vůbec.