Dobrý den pane Zajíčku. Cca před rokem a půl jsem si začala dělat očistu tl. střeva, jak je popsána zde na stránkách a postupovala dále, jak je zde uvedeno. Bohužel postupně během tété doby docházelo k horšímu vyprazdňování. Dříve jsem měla stolici pravidelnou každý den ráno a to po celý život i za špatné stravy. Chtěla jsem si zlepšit stav střeva, tak jsem začala s klystýry, nicméně nakonec vyprázdnění bez klystýru už nebylo možné a začly mi zácpy, které jsem v životě neměla ani jedinkrát, a taky velmi silné bolesti na několika místech střeva, a nakonec nedávno také v pravém podžebří, nakonec jsem skončila u doktora, objednal mě na sono, ale onemocněla jsem zánětem dých cest, což se táhne doteď, takže jsem tam nemohla, nicméně po pangrolu čajích a kapkách na žlučník a slinivku a po třech dnech nuceně téměř bez jídla se to pozvolna zlepšovalo, původně jsem ale myslela, že budu volat záchranku, jaké to byly bolesti, a to jdu k doktorovi jen když už není zbytí, nikdy dříve jsem takové potíže neměla, ani když jsem snědla cokoliv a přecpala se a teď jím přece již dlouho zdravě, tak nevím, co se najednou děje. Nyní jsem už několik měsíců bez klystýru a střevo se samo ani nehne, bolesti ale konečně ustaly, i když někdy se to trošku ozve. Musela jsem začít brát Lepicol, což je značně finančně náročná záležitost, ale bez něj na záchod nejdu a jiná vláknina co jsem zkoušela mi nefunguje. Ale ani s ním to není nejlepší a mám trávení totálně rozhozené. Střevo jako by se ani hnout nechtělo, peristaltika bez Lepicolu jako by ani nebyla. Od počátku klystýrů jsem brala i probiotika. Zkoušela jsem nyní i koncentrát šťávy ze švestky a fíků, který má střevo trochu popohnat, ale z toho mám naopak ihned křeče a průjem i v množství té šťávy čtyřikrát menším, než je určeno na den proti zácpě. Takže mi to střevo zas neúměrně podráždí. A je mi divné, že za špatné stravy s tím problém nebyl, ale co jím zdravě, tak je to jen horší, ale zásadní vliv na to měly jistě ty klystýry spíš, než změna jídelníčku. Cvičím i cviky z jogy pro lepší vyprazdňování, ale ty už jsem cvičila již před započetím očist. Nakonec vždy onemocním nějakým zánětem dých. cest, rýmou, zhorší mi to astma, a to se táhne i třeba dva měsíce, a to pak zas nemohu cvičit atd. a je to pořád dokola. Teď naposledy nebýt Lugolu, jehož roztokem jsem si chtě nechtě musela proplachovat nos, zánětu dutin bych se nevyhla, už jsem ho dříve měla a od té doby se mi to pořád táhne, bolesti hlavy a nemožnost vyjít v zimě ven, rýmy. Dělám teď neti Vincentkou, ale spíš mám pocit, že tím tu rýmu podporuju a prodlužuju, lugol zabral na nejhorší, ale pokud si teď už neti nedělám více hodin, vypadá to, že je rýma u konce, když jí zas udělám, nos se mi ucpe, zahlení. Co mám dělat, aby se mi střevo zas hýbalo jak má? Díky té zácpě se mi zdravotní stav celkově zhoršil, a také díky syrové stravě, která mě velmi ochlazuje, jsem zmrzlá dost i bez ní. Zřejmě klystýry ani syrová strava pro mě nejsou vhodné, jak jsem si našla v čínské medicíně, obojí mi zjevně uškodilo, ochladilo a tím vzalo energii a ty nemoci jsou hlavně následkem toho. Neměla by se brát v úvahu hlavně roční doba a typ člověka a že pro každého není vhodné všechno, že nějaké univerzální metody tedy neexistují?? Pak ale tedy nevím, jak se detoxikovat, vyčistit, když mám zanesené tělo a detoxikační metody mi vyvolávají akutní nemoci, které trvají dlouhé měsíce, tudíž přecházejí do chronicity, zamezují tomu, abych pokračovala s očistami, když ty se mají dělat mimo nemoc, a dále mě poškozují?? Reaguji na vše velmi intenzivně, jak to ale udělat, aby byla detoxikace pomalá a ne jak neřízená střela? Přejít ze dne na den na syrovou stravu jistě taky není nejlepší nápad. Chtěla jsem si udělat jaterku, žlučník, ale kdy, když jsem pořád nemocná? A už se i bojím, abych zas neměla ty strašné bolesti a neskončila v nemocnici. Mouku, mléko nejím. Bílkovina 74,2 g/l, Mg 0,84mmol/l, K 4,8mmol/l, kortizol 15,04 ng/dl. Také chodím na globální diagnostiku a terapii, kde se řeší celé tělo včetně parazitů, to je tedy řízená detoxikace s tím, že se vyhodnotí zátěž, kterou tělo unese, aby se detoxikací příliš nezatížilo a neonemocnělo z toho, ale to stačit samo o sobě nemůže, když tělo není vyčištěné, ale co mám dělat, když z těch mechanických očist vždy onemocním? Děkuji za Vaši odpověď.
|