Nechápu, proč česnek v kapkách, to dle mého názoru moc napomáhá, já bych nasadil zásadně čerstvý a velice dobře emulgovaný, pro okamžitou a co největší vstřebatelnost. Já česnek vždy proženu odšťavňovačem a vypiji v ostatní šťávě. Čistý tuk je skutečně k životu zcela zbytečný, až na nepatrné množství dýňového oleje, jej také neužívám, ale bez těch ořechů a olejnatých semen si stravu nedokážu představit. Zásadně je ovšem co nejlépe umelu, nebo většinou spíše dokonce emulguji, do podoby nutridrinků, jako jsou různá oříšková mléka, nebo kakaa, nebo třeba i sójové mléko, či kakao. Také nepředpokládám, že candidu povzbudí čerstvá syrová vejce, rozmixovaná v mrkvové šťávě. Další velice dobrá finta na kvasinky, je mléčně kvašené jídlo pikles, které doporučuji jíst téměř ke každému zeleninovému jídlu a nijak jím nešetřit. Přechodná fáze se bez hubnutí neobejde, ale nejdéle za měsíc si tělo zvykne a váha se postupně stabilizuje na fyziologické váze těla, zpravidla na váze z cca 18 let. Únavu a vyčerpání, je možno pociťovat po nedostatku určitých bílkovin, vitamínů a minerálů, daleko pravděpodobněji, než po nedostatku jídla. Jídla stačí bohatě 3x denně 400 - 500g, ráno ovoce, v poledne a večer zelenina, případně i večer ovoce, místo zeleniny. To druhé řešení bych u Vás nyní preferoval, protože tělo jede hlavně na cukry a těch v zelenině mnoho není. Dodal bych glutamin, methionin, vitamíny C minimálně 2000 jednotek, E 400 - 800 jednotek, B12, B6, minerály vápník, co dokážete do sebe dostat, hořčík, také zpočátku bez omezení, zinek v chelátové vazbě minimálně 2x denně na lačno, ne s jídlem, součastně s podáním čajové lžičky dýňového oleje, který je také plný zinku a denní dodané množství by nemělo klesnout pod 180 jednotek, můžete i více, mimo to, bych pojídal pravidelně 3x denně Lepicol a minimálně 3 - 6 tobolek lactobacilů, optimálně tak s osmi kulturami. Tyto naprosto mimořádné dávky bych začal snižovat až v případě, že je tělo nebude potřebovat, což se projeví průjmem. Postupně bych ubral lactobacily a poté vitamín C a E, ale v mimořádně vážných případech tělo dokáže denně spálit i 20 000 jednotek vitamínu C a já takto na dálku nepoznám, jak jste na tom, v takových případech, běžně doporučovaná denní množství, nemají pro tělo žádný význam, je stále v hlubokém deficitu a léčebný výsledek je nulový a Vy se stále trápíte. Pestrost stravy řešíte zbytečně, tělo dokáže jet i na velice omezený jídelníček, velice dlouhou dobu, pokud je správně sestaven a já sám to tedy zrovna moc nestřídám, je to jenom o zvyku. Dále nepíšete jaké máte BMI, ale anorexie začíná pod 18,5, já sám mám 20,5 - 21 a cítím se naprosto v pohodě, moje žena má 19,5 a také super, on běžný pohled na správnou váhu, je již v naší zemi značně deformován a normální štíhlý člověk, je jako bílá vrána, ale na to se vyprdněte, to je blbost Vašeho okolí, ne Vaše chyba.[/quote]
Dekuji za bohatou odpoved. Cesnek v kapkach mi byl doporucen na kandidu jednim homeopatem tak proto takhle. Take bych radeji volil cerstvy, ale zrovna cekam az mi dojde objednany odstavnovac. Tuk nepouzivam ted docasne, protoze jsem se dozvedel, ze podporuje kandidu, tak zkousim jak mi bude bez nej. Jinak ho uzivam prevazne do salatu - slunecnicovy, olivovy, sezamovy, kokosovy, vse panenske v bio kvalite. Jak pisete bez orechu ani ranu, ale momentalne, protoze je v nich znacne mnozstvi tuku, tak vynechavam. Da se nekde najit recept ci postup na ten pikles nebo to je ciste vas recept? Jinak ten anorektik byl myslen v uvozovkach. Vetsinou vzdy, kdyz jsem v minulych obdobich hubnul, tak si dovolim rict, ze to byla vetsinou svalova hmota a voda... Zivil jsem se nejaky cas sportem a hubnuti do urcite vahy bylo rutinou a tuk jsem musel drzet na opravdu nizkem minimu. Vsak jsme take chodili pravidelne na sportovni prohlidky. Procento tuku se u me pohybovalo neco kolem 3. Proto jsem neveril vlastnim ocim, ze jsem jeste neco ze sve vahy na vita strave shodil. A podle vseho to byl opravdu tuk. mozna i nejaka voda z podkozi. Ted si totiz pripadam daleko vyrysovanejsi....Takze vita strava me v tomto ohledu velice prekvapila. Jinak me momentalni BMI je 23,7 takze anorexie opravdu nehrozi, to byla spis mnou publikovana nejapna poznamka me pritelkyne, ktera se na me cele experimentovani s vita stravou diva pres prsty, ale respektuje to, ze mi pri kandide znacne pomaha. Driv me BMI bylo nekdy i kolem 26, ale bylo to zpusobeno narustem svalstva - vlivem sportu. V jake forme vsechny ty latky co jste napsal (glutamin, B6, B12, E, C, vapnik, horcik....atd) mam brat? Myslite ve forme potravinovych doplnku? Jake formy a presne vyrobky vybirat? Na trhu jich je nepreberne mnozstvi a vetsina je vyrobena chemicky a pochybuji o jejich vyuzitelnosti telem? Take se mohou usazovat, jestli jsem to nekde na Vasich a jinych strankach nastudoval spravne.....
|