[quote="MartinM":ix96v6pu]Nemáte někdo informace k poškození zubní skloviny? Jde o erozi zubní skloviny. Dělá se mi buď z kyselého ovoce nebo z vody RO, kterou nyní často piji. Píše se, že voda z RO je demineralizována a rozpouští minerály v těle. Sklovina je přeci minireál nbo se pletu? Děkuji[/quote:ix96v6pu]
Dobrý den, nejsem odborník abych dokázal udělat rozbor rozpadu zubní skloviny. Ale je dost možné že tu bude faktor několika činitelů. Jeden z nejpravděpodobnějších je konzumace ovoce, a to v době dvou hodin před nočním spánkem. Druhým faktorem tu může být i voda z té reverzní osmózy. A dalším i agresivní bělící zubní pasty. Já osobně děkuju firmě Amway že tu prodává výrobky které jsou velmi kvalitní. A pokud si člověk neví rady v konkrétním případě tak tu máme firemního výživového poradce, který umí účinně poradit a doporučit konkrétní výrobky z nabídky Amway jako např. Nutrilite, eSpring, glister. apod. A nejlepší na tom je, že na tom že někomu pomáháte můžete postavit i další příjem. A krom toho vlastně podporujete ve zdraví i sám sebe. Velmi zajímavá myšlenka.
Z uvedených značek mám na mysli potravinové doplňky fi. Nutrilite, kde se dá za rozumnou cenu doplnit základní stavební vitamíny a minerály přímo z přírody např. přípravkem Deily. Kombinace vědy a přírody je mocná čarodějka.
Pak mám na mysli kombinovaný vodní filtr Espring (Uhlíková vložka s porézností 0,2micronu a UV lampa) blíže o něm zde: