Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:28 am

Úvodní stránka › Fóra › Zdraví-az › Očista tlustého střeva › Pravidelná stolice › Odpověď na: Pravidelná stolice

Jarda
Správce
hammel píše:
Ja si ráno dávam do misky jeden pokrájaný pomaranč, polovicu grepu, 3 pokrájané jablká a vychádza mi to okolo 500 gramov ovocia aj keď ráno necítim hlad. Obed mám bežného človeka- nezdravý z jedálne a na večer si dám ľanové semienka, mak, sezam potom trochu počkám a dám si zemiakovú šťavu a potom kyslú kapustu a končím tak okolo 18:00. O 1 a pol hodiny som znovu hladný teda večer som najhladnejší a mám chuť jesť ako prasa čo mi vojde pod ruky ale ovládam sa. Napriek tejto strave mám menšiu zápchu ale to je z tekutín predpokladám. Jazyk mám ešte viac biely ako predtým, je to súčasť detoxikácie?

Já bych neřekl, že je to projev detoxikace, ale patrně si nějak množíte kvasinky. Vyzkoušejte plivací test a v případě pozitivního výsledku lichořeřišnici, nebo větší dávky česneku a mělo by se to zlepšit. Na tu zácpu více vody, musíte si uvědomit, že vláknina bez vody zácpou způsobuje, ne že ji řeší, jak se obecně tvrdí.

Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem