Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:13 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 108 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liecba CNS

Předmět příspěvku: Liecba CNS
Napsal: stř led 10, 2018 3:04 am 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 41925

ČR (za pomoci turistů) vede ve spotřebě alkoholu, který otvírá vrátnicovou žílu pro invazi prvoků ze střev do jater a ze západu k nám za Vítězného listopadu a následného kultu osobnosti Havla dorazil glyfosát, který zvyšuje propustnost střev pro nestrávené bílkoviny a patogeny, nevidím důvod, proč b ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: stř led 10, 2018 1:23 am 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

Jindra píše:zavírací dobu obchodů bych naopak rozšířil na všechny neděle, aby se aspoň někdy dostaly rodiny s dětma taky ven a nepodnikaly rodinný nákupy, tahajíc děti mezi regály, ufff Aneb my Vám to "dobro" církevní zlodějiny poslanecky vnutíme, i kdybyste si pak museli neděle (chybějící příplatek ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Případy vyléčení z rakoviny hladovkou a ketogenní dietou

Napsal: stř led 10, 2018 12:15 am 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 169949

Naopak, Jindro, ukázal nám možnosti breussovky - zastavení růstu agresivního nádoru a jeho zmenšení o třetinu. Semtamtupridem poukazuje, že při své nadváze měl jít do hladovky a nádor by bez šťáv zmizel včetně části jeho svalů celý. Tvrzení lékařů, že za těch 1,5 měsíce bude mít metastázy, se ukázal ...

Napsal: úte led 09, 2018 5:27 pm 

JednorazovyNICK píše:Tá druhá časť vety mi pripadá ako čisté sci-fi .......... Demagógia. Teraz sa staneš fanatikom do toxoplazmy, že ? Do niečoho, o čom nepočulo asi 99,99% ľudí..... Nebudeš mať o tom prakticky s kým pokecať, alebo možno tak s jedným-dvoma ľuďmi...keď dobre pohľadáš... nebude ti to ...

Napsal: úte led 09, 2018 2:53 pm 

Bohužel je to tak, že toxoplasma (kokcidie) i z nás vyrábí slabé kusy jako na běžícím pásu, aby zvýšila svou šanci na ulovení a snězení těla kočkovitou šelmou (dravcem), kde chce zakotvit.

Napsal: úte led 09, 2018 2:33 pm 

Jarda píše:Tresčí

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: úte led 09, 2018 1:15 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

Samotnou skořici za mě nebrat, patří na jablka do štrůdlu, vzhledem k jeho vysokému obsahu tam může nahradit cukr.

Napsal: úte led 09, 2018 12:57 pm 

JednorazovyNICK píše:Najlepšie sa chudne (bez straty svalovej hmoty a bez vitamínovej podvýživy) na strave s dostatočným množstvom tukov, bielkovín, a nižším/nízkym množstvom sacharidov... To nevieš ? ... Vyzerá to tak, podľa tvojej poslednej vety... Hubnu z vlastní vůle podruhé v životě, kdysi jsem ...

Napsal: úte led 09, 2018 12:32 am 

Vyzkouším ti to koloidní stříbro, už ho tady mám měsíc, tak aby mi neprošla záruční lhůta. Zatím se zdá, že mi po něm (stejně jako po kombuše) přestal bolet žlučník, to že pracuje (po dlouhé době bobek správné barvy) bude asi tím, že jsem měl steak s pořádnou porcí tatarky. Jak to budu dělat, když c ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Případy vyléčení z rakoviny hladovkou a ketogenní dietou

Napsal: pon led 08, 2018 11:32 pm 

JednorazovyNICK píše:Lebo vďaka tým bodom ktoré som spomenul, rakovina, a ani cukrovka či iné choroby "z nadbytku niečoho", a ani "z nedostatku niečoho" proste nemajú šancu..... Díky za nahrávku, z cukrovky podezírám infekční agens a je jedno jestli se jedná o prvoky (toxoplasma, giardie, améby) ane ...

Napsal: pon led 08, 2018 8:03 pm 

JednorazovyNICK píše: Aha, takže keby tí ľudia nemali patogénnych prvokov, tak by mohli konzumovať jedlo od rána do večera, a to aj rafinované polotovary, a nemuseli by sa obávať rakoviny, hej ? ... Lebo tak vyznieva čo píšeš. Až na to, že záměrně přeháníš v množství snědených nekvalitních potravin, ...

Napsal: pon led 08, 2018 10:04 am 

johny54 píše:Ja si hladovku vzdycky predstavim maximalne o vode. Piti ovocnych stav spis povazuju za detox. Alopat ma svoji zkusenost, tak ted za vsim vidi parazity. To mi prijde normalni, ja se zas prvotne nakazil borelizou, od ty doby se mi vsechno nabalovalo a zlepsilo se to az kdyz jsem poradne ...

Napsal: pon led 08, 2018 9:20 am 

JednorazovyNICK píše:A čo tým chceš akože povedať ? Odpovím ti na první větu, ostatní považuji za tvé zbytečné výlevy - to jsi ze všeho tak vyjukaný? V životě by mě nenapadlo, že když přijdu na něco důležitého a následně zjistím, že pro to již existují podklady ve světě, tak se zvedne vlna tvého odp ...

Napsal: pon led 08, 2018 8:24 am 

"Parazit, který se běžně vyskytuje v kočičích výkalech, může způsobit epilepsii, Alzheimerovu a Parkinsonovu nemoc a dokonce i rakovinu, tvrdí nový výzkum. Výsledky studie odhalují vazbu na téměř 1200 genů, které jsou spojovány s rakovinou. Přesto vědci dodávají, že další faktory kromě infekce Toxop ...

Napsal: pon led 08, 2018 3:31 am 

Jarda píše:Modrovous píše:To je pravda, na internetu v různých diskuzích píše spousta nespokojených klientů, kteří naznačují, že Ing. Bláhová je podvodnice a jejich zkušenosti s její léčbou jsou mnohdy velmi špatné. Já osobně si myslím, že diagnostické přístroje a metody, které Ing. Bláhová používá, ...
Stránka 108 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem