Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 109 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: pon led 08, 2018 2:47 am 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

Neřekl bych, že odlišné, když Vám dotyčný lékař podle svých zkušeností a Vašich symptomů předepsal Entizol (metronidazol), který se používá k léčbě trichomoniázy, amébiázy, lambliázy (prvoků). Stejně tak by mé závěry potvrdil, kdyby Vám předepsal Dalicin s přesahem na toxoplasmu a malárii (opět prvo ...

Napsal: sob led 06, 2018 4:29 pm 

pro Sparcoo: Uvědom si, že se všemi těmi bakteriemi, houbami a nejspíše i viry, kterými tě oblbují doktoři, zatočí imunitní systém sám bezprostředně poté, co mu uvolníš ruce svázané prvoky či helminty = dvě strany jedné mince. Pokud sis přečetl výňatek z knihy Dr. med. Ingrid Fonk, tak je ti to nyní ...

Napsal: sob led 06, 2018 3:51 pm 

Jarda píše:Tak zní to velice logicky i já si myslím že rakovina je stav odvíjející se od více faktorů, kdy člověk primárně stresem oslabí tělo, následně na základě nutričního vyčerpání má sníženou schopnost se nákaze bránit a vrchol tohoto procesu je systémové napadení parazitem. Nakonec podobný náz ...

Napsal: sob led 06, 2018 9:48 am 

Jarda píše:Tak nyní již chápu co jste napsal minule, ale zase nějak moc nechápu na co přesně se mě ptáte nyní. Ona to vlastně není ani tak otázka, jako má hypotéza, že toxoplasma (či jiný patogenní prvok) je úhelný kámen rakoviny a lymfomů. Je o ní známo, že se umí vyhnout imunitnímu systému ve form ...

Napsal: pát led 05, 2018 8:17 pm 

Jarda píše: Tak pohybem se nezkazí nikdy nic a nakonec každý kdo se smysluplně léčením zabývá radí se pohybovat. To že nic nezkazí tím co píšete to také nekomentuji to je jasné, nicméně on stále brečí a skoro nic nedělá. Jinak mě vrtá hlavou jak jste myslel ve svém starším předchozím příspěvku tu čá ...

Napsal: pát led 05, 2018 3:52 pm 

Jarda píše:Tak já mu přeci neradím že má kašlat na parazity, ty klidně řešit může, ale pokud bude stále ve stresu a ještě bez nutných nutrientů jeho šance se tím výrazně snižují, tedy základ je správně jíst a nestresovat se. Jinak je otázkou jak případné hubení parazitů bude nyní snášet a zda to vůb ...

Napsal: pát led 05, 2018 1:10 pm 

Můj odhad je, že stejně jako se v Africe umírá na malárii, tak u nás na příbuznou toxoplasmu a nepřijde mi, že by tamní domorodci byli v okamžiku nákazy nějak stresovaní a zachmuření. Typickým znakem aktivní fáze jsou noční horečky a pocení, uvedení prvoci projevují největší aktivitu v noci, kdy se ...

Napsal: pát led 05, 2018 12:48 am 

Jarda píše:Je vidět že vás tělo samo tlačí do klidu a měl by jste mu vyhovět. Jeho tlačí do kouta domácí mazlíček - parazit, nejspíše nedetekovaná toxoplasma. Už teď je přecitlivělý na světlo a zvuk a v její akutní fázi na sebe nenechá sáhnout a bude odmítat žvýkat potravu a co hůře i pít. Takto boh ...

Napsal: čtv led 04, 2018 9:34 pm 

sparcoo píše:Já už na tom byl lépe. Bohužel se teď starám ó ležící maminku a to je opět stres, protože je náladová, má různé nesmyslné požadavky, stále něco řeší. Jsem stále v napětí co od mne bude chtít. Já si vše plánuji dopředu. To teď nelze mít režim. Do toho různé nahodilé situace, cizí lidé do ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Celiakie

Předmět příspěvku: Celiakie
Napsal: čtv led 04, 2018 3:41 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 80080

Celiakie je podvod, problémy mají lidé s prvoky v trávicím traktu a s toxoplasmou na nervech, což potvrzují vědecké studie a nejvíce by pomohl zákaz glyfosátu. Za každou chorobou nad rámec nachlazení se skrývá konkrétní parazit, jehož obklopují bakterie a houby. Viz. moje poslední příspěvky: http:// ...

Napsal: čtv led 04, 2018 3:17 pm 

pro sparcoo: Moč Vám páchne, protože bakterie Proteus mirabilis enzymem ureáza rozkládá močovinu a produkuje čpavek a nitrosaminy. http://jdem.cz/dqyvz8 Můžete si to ověřit na pH moči. Likvidovat ji přímo bych Vám v tuto chvíli nedoporučoval, protože právě ona drží v šachu kvasinku ve střevech, aby ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Koľko gramov TRSTINOVÉHO CUKRU na deň je ešte o.k. ?

Napsal: čtv led 04, 2018 2:42 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 10284

Modrovous píše:Med není o nic lepší, než bílý cukr, rozdíl je opravdu minimální. Ten obrovský rozdíl nejlépe pochopíte na příkladu pralesních indiánů, kteří nalezený med dávají jako první marodům. Takto došel léčivý a antibakteriální účinek tohoto sladidla dlouhověkých i mně. A mimochodem, včely na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Koľko gramov TRSTINOVÉHO CUKRU na deň je ešte o.k. ?

Napsal: čtv led 04, 2018 12:27 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 10284

Bílý jed zůstane bílým jedem, i kdyby se prodával jako mořská sůl a třtinový cukr. Na tomto fóru bych raději viděl slazení melasou a v našich podmínkách hlavně medem, který označuji jako sladidlo dlouhověkých. Chuťově si můžeš vybrat od světlého květového (vč. varianty pastovaný bílý), přes tmavý sm ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: čtv led 04, 2018 12:09 am 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

MartinG píše:Já jsem vždy na sklonku roku a v jeho začátcích v šíleném pracovním nasazení, takže nemám čas vše řádně přečíst, ale jak se zbavit lepku. Rád bych si to vyzkoušel. Toto mi radil i pan Mudr Frej z Prahy, co dělá Ajurvédu, ke kterému jsem jeden čas docházel. Teorie pana Jardy říká, že Kam ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: stř led 03, 2018 2:00 pm 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

Ohledně lepku je vymalováno. Co umožňuje myši nakažené toxoplasmou, jejíž výměšky prokazatelně spouští autoimunitní odpověď na gluten, aby přežila na zrní? Odpověď se nalézá v nákaze střevními hlísty, kteří směřují imunitní odpověď na sebe a na gluten ji mírní, což bylo prokázáno na měchovcích. Toxo ...
Stránka 109 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem