Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 5:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 110 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: stř led 03, 2018 12:42 am 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

sparcoo píše:Byl mi doporučen inulin, tak vyzkouším. Ač zvyklý na kysané zelí a cibuli, tak inulin ve vyfutrovaném Caru jsem nedal, lépe zůstat u přirozeného množství v čekance a jíst rozpustnou vlákninu v přírodní podobě (zachlazené brambory a rýže, nazelenalé banány, jablka, atd.). I když takový t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liecba CNS

Předmět příspěvku: Liecba CNS
Napsal: stř led 03, 2018 12:17 am 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 41925

Jenom co je mi známo, tak horečku vyvolává i toxoplasma (vrozená, v latentní a dokonce i počáteční aktivní fázi je laboratorně nezjistitelná, resp. vrací se falešně negativní výsledky, nízká citlivost testů je dle mého úsudku záměr umožňující cpát do lidí tuny antibiotik a chemoterapii), babesia, ma ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: úte led 02, 2018 2:22 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

Obávám se, aby kuchyňská sůl nenapáchala ve střevech paseku jako jakýkoli jiný konzervant, po kterém se mikroorganismy vlivem nepříznivého prostředí ukryjí, zavrtají anebo projdou skrze střevní stěnu.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liecba CNS

Předmět příspěvku: Liecba CNS
Napsal: úte led 02, 2018 1:09 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 41925

Vypadá to, že jste si tělesnými tekutinami již předali všechny zátěže a ty jako jakýkoli jiný stres oslabí nadledvinky a celou hormonální soustavu. Obraťte se na profesionálního poradce v oboru parazitologie, kde se diagnostika provádí metodou EAV (přístrojem Salvia) - vyhodnocení počítačovým progra ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Případy vyléčení z rakoviny hladovkou a ketogenní dietou

Napsal: sob pro 30, 2017 7:32 pm 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 169949

Jarda píše:Až tak bych to neviděl, jednak ještě nezvítězil a je to malá ryba o které se vůbec nemusí psát a pak to nemá ani jak šířit, nakonec jde o bankrotáře a nezodpovědného člověka tu nálepku již má, tak dostane pouze další pokud bude potřeba. Jestli ho v nemocnici v rámci tlumení bolesti nakrmí ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: sob pro 30, 2017 7:19 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

http://www.sgn80.com/docs/The_Candida_Cleaner.pdf https://archive.org/stream/turp_candida_daniels/turp_candida_daniels_djvu.txt

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: sob pro 30, 2017 6:44 pm 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

MartinG píše:Zdravím, tak já také díky radám jedné parazitoložky se Salvií převařuji vodu, taktéž mi bylo řečeno, že kde jsou prvoci, všem parazitům se daří mnohem lépe. Takže já přes filtr Brita vodu přefiltruju, převařím a poté ještě spinuji. Co jíte když vysadíte pečivo, zajímal by mě Váš jídelní ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Případy vyléčení z rakoviny hladovkou a ketogenní dietou

Napsal: sob pro 30, 2017 5:28 pm 

Modrovous píše:Myslím, že Pomeje chytil zápal plic v nemocnici, kam neustále docházel na vyšetření. Těsně před ukončením hladovky tam taky byl, takže si myslím, že to byla ta chyba. Zrovna jsem si říkal, že ho po úspěchu breussovky budou chtít umlčet stejně jako odkráglovali autora devitalizace.

Napsal: stř pro 27, 2017 8:52 pm 

No a vidíte, teprve po pití výhradně převařené vody, která mi nechutná, proto v podobě melty a ovocného čaje namísto do té doby půlitrů tvrdé studniční vody jinak vynikající chuti, mohu v omezeném množství už i sladkosti a bílé pečivo a nic mi v žaludku nebolí, neškrundá a nekvasí. Výhledově pořídím ...

Napsal: stř pro 27, 2017 12:58 pm 

Tišková píše:Ano, Jiří Pomeje se vyléčil z rakoviny a to je důkaz, že hladovka umí zničit rakovinu. Přitom před jeho uzdravení bohové v bílých pláštích (doktoři) tvrdili, že hladovka nepomůže a že jeho stav se po hladovce jen zhorší. Takže žádný onkolog, který zesměšňoval Pomejeho rozhodnutí na začá ...

Napsal: stř pro 27, 2017 11:44 am 

Z vlastní zkušenosti vím, že největší zdravotní obtíže při konzumaci obilovin mi způsobila přítomnost prvoků od žaludku až po střeva a stačila maličkost, začít si převařovat vodu. Parazitologové dokonce tvrdí, že se jedná o velký bezlepkový podvod - vytestovaná genetická mutace u celiaků údajně vzni ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Himalajska sol

Předmět příspěvku: Himalajska sol
Napsal: ned pro 24, 2017 1:56 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 206913

pro Semtamtupridem alias JednorazovyNICK: Ale jdi ty hašteřivý hnidopíšku chytající za slovíčka. Ty si potřebuješ nejprve nastudovat vyrovnávání protikladných energií, abys zjistil, že po slaném máš chuť na sladké a naopak, když mně stačí cit, pozorování a selský rozum? JednorazovyNICK píše: No vidí ...

Napsal: sob pro 23, 2017 5:29 am 

JednorazovyNICK píše: Akurát len to, že tvoje ponímanie prebytku sodíka je asi dosť v rozpore z tým článkom, ktorý som postol.... Ale tvoja vec. S kuchyňskou solí, potažmo otravou sodíkem, mám osobní zkušenost - otoky nohou a městnání krve, i když to není jediná příčina vysokého krevního tlaku a zmí ...

Napsal: čtv pro 21, 2017 11:41 pm 

JednorazovyNICK píše:Čo mi na to povedia zástanci "nesolenia" jedla ??? Nedostatok soli v potrave ŠKODÍ každému, ako ľuďom s vysokým krvným tlakom, tak ľuďom s "normálnym" alebo nízkym tlakom. Prebraté z dôveryhodného zdroja - stránka prirodzene žijúcej rodiny, ktorá dbá na tradičnú stravu - kvalitn ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vše okolo průjmů

Předmět příspěvku: Vše okolo průjmů
Napsal: čtv pro 14, 2017 2:27 am 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 167129

sparcoo píše:Jdu si pro radu, maminka po chemoterapii bere hodně prášků. Z toho trpí na neustálí průjem, zvracení a bolesti břicha. Stolice jí hrozně smrdí po chemii. Nevíte čím jí pomoci? Objednejte se k poradci na odčervení a pijte kombuchu, která rovná trávení a stolici. Podobný účinek na odstran ...
Stránka 110 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem