Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 12:04 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 133 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Urinoterapie - léčba močí

Předmět příspěvku: Urinoterapie - léčba močí
Napsal: pát úno 26, 2016 1:54 am 

Odpovědi: 274
Zobrazení: 509117

Chutná to slaně, kysele a hořce, a to dost. Tonoucí se stébla chytá. Již třetí den se mi začal zvedat kufr a když jsem se dozvěděl, že zárodečné buňky produkované výstelkou močáku a obsažené v urině jsou stejně jako bílkoviny degradovány trávicí kyselinou v žaludku, tak jsem si uvědomil, že to není ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater, nádor na mozku a prášky na Epilepsii

Napsal: stř úno 24, 2016 9:00 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 89658

Poulis píše: Po ozařování a krátké chemo terapii (na které bych už nešel) se mi tam vytvořila 4cm cysta, která tlačí na pohybové centrum pro pravou stranu těla, tzn. kulhal jsem jak de Pejrak a ruka mi visela u těla. Začal jsem sám rehabilitovat a taky jsem bez vědomí doktorů nasadil různou alternat ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater, nádor na mozku a prášky na Epilepsii

Napsal: stř úno 24, 2016 3:52 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 89658

Jak slyším epilepsie a cysty ve spojitosti s nádorem na mozku, tak si vybavím meření bioimpendačním přístrojem a detoxikačního poradce, který vyloučí larvální nákazu, ale to jen na okraj. Zajímavé vlákno, hledal bych léky, které prochází hematoencefalitickou bariérou, dobrá zpráva je, že to zvládne ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv lis 26, 2015 1:14 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Souhrn údajů o přípravku a příbalový leták je k dispozici na

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv lis 19, 2015 7:32 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Podobná vyrážka se mi před léty udělala na břiše a ani jsem netušil, že to souvisí s kandidou. Na radu svého otce jsem potíral Pitralonem a skutečně zmizela. http://www.spolpharma.cz/kosmetika

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tinnitus - Piskanie v uchu

Předmět příspěvku: Tinnitus - Piskanie v uchu
Napsal: sob kvě 10, 2014 9:58 pm 

Odpovědi: 127
Zobrazení: 235191

kov píše:Jako příčinny tinnitusu jsou mimo jiné zmíněny abstinenční příznaky Benzodiazepinu, pití alkoholu a další. Toto bych vyloučil, za předpokladu, že dotyčný právě neabsolvuje odvykací kůru na uvedené látky. Je to zajímavé, paní Konrádová vidí za vším těžké kovy, podle paní Bláhové mohou za vše ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Lupenka

Předmět příspěvku: Lupenka
Napsal: sob kvě 10, 2014 9:47 pm 

Odpovědi: 143
Zobrazení: 242660

Zeptal bych se takto, dokáže urina vázat a odstranit těžké kovy z organismu, působit ve střevech jako probiotické potraviny nebo zlikvidovat parazity a patogeny.

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Návrat k masu a živočišným výrobkům

Napsal: sob kvě 10, 2014 9:20 pm 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 192113

Vůbec bych to neřešil, koupil bych si maso, které mají v akci a občas přihlédl k těm druhům, které zmiňuje pan Jarda a kvůli chuti bych jako delikatesu volil hovězí od farmáře. Podívejte, znám rodiny, které celý život konzumovaly domácí produkty a přesto je kosí rakovina.

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Návrat k masu a živočišným výrobkům

Napsal: sob kvě 10, 2014 8:29 pm 

Odpovědi: 68
Zobrazení: 192113

Patrně se řídil radami osvětové pracovnice vegetariánství a veganství Lindy McCartney a fruktariána Steva Jobse.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Strobizmus (skulavost)

Předmět příspěvku: Strobizmus (skulavost)
Napsal: pát kvě 09, 2014 10:31 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 22457

Trizmeg píše:ZAUJIMAVE JE, ze ked idem hrat s kamaratmi ping-pong a pridem domov, tak AKOBY SOM NESKULIL. INDE TO NEPOZORUJEM, doslova akoby dobra nalada na pingpongu, smiech, pohyb pri pingpongovom stole UROBILI DIVY. Bylo prokázané, že ping-pongoví hráči mají vytrénovaný daleko lepší zrak.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Indukční sporák

Předmět příspěvku: Indukční sporák
Napsal: čtv kvě 08, 2014 2:23 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 69163

U klasického hořáku s plameny budete muset větrat po každém vaření, měření oxidu uhličitého lze dohledat na webu.

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: čtv kvě 08, 2014 7:05 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Tak to je perfektní, hypertonici, máme od p. Zajíčka návod. Co znamená drastické snížení, resp. úprava krevního tlaku do normálu na 1 až 2 dny po absolvování pochoďáku, přitom běžná i fyzicky náročná práce kolem hospodářství nemá žádný efekt. Asi pohyb spojený s pobytem na slunci (Vitamín D) Jak mik ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: čtv kvě 08, 2014 6:49 am 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Pokud v moři existuje něco tak účinného na rakovinu jako mořská okurka, tak věřím, že je i rostlina nesmrtelnosti zmiňovaná na hliněných tabulkách Eposu o Gilgamešovi, která bude zpomalovat stárnutí (zkracování telomerů a úbytek kmenových buněk). Ovšem proč by Bohové (Annunakové, Sumerský seznam krá ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Jak na očistu šťávami?

Předmět příspěvku: Jak na očistu šťávami?
Napsal: pon kvě 05, 2014 1:44 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 90835

Po prvních zkušenostech s odšťavenou mrkví a neředěným jablečným moštem váhám, jestli toto bude cesta pro mě, neboť po vypití mám ještě větší hlad.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )

Předmět příspěvku: LUŠTENINY ( STRUKOVINY )
Napsal: pon kvě 05, 2014 1:29 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 78765

Potravu zhlediska trávení dělíme na bílkoviny, škroby a cukry Mezi bílkoviny řadíme: ořechy a semínka, suché luštěniny, dužninu kokosu, maso, vejce, mléčné výrobky. Mezi škroby řadíme : banány, arašídy, dýně(kulatá), zimní dýně, dužnina kokosu, kukuřice, čerstvý hrách, artyčoky, brambory, všechny ob ...
Stránka 133 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem