Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon zář 28, 2026 1:46 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 102 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob kvě 29, 2021 9:57 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Kavánek píše:Dobrý den. V knize Kurt Tepperwein - Pryč s kyselostí jsem narazil na klystýr s jedlou sodou. Údajně to celkem slušně zvedá pH těla. Nenašel jsem však nikde přesný návod. Stačilo by do převařené a odstáté vody dát cca 2 lžíce jedlé sody? Cílem bude zřejmě jen získat vodu s vysokým pH? S ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: čtv kvě 27, 2021 9:59 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Lekorka píše:Pěkně nám to páni zákonodárci zkomplikovali, aby nás donutili nakupovat pouze v rámci EU. Ale to, že v EU se spousta věcí vůbec nedá sehnat, nebo za předraženou cenu, to už nikoho nezajímá. Mám pocit, že všechny zákony spějí postupně stále do horší a horší verze. Tak určitě, mnohdy si j ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Energické techniky - práce s dechem, čakrami a myslí

Napsal: čtv kvě 27, 2021 10:28 am 

Odpovědi: 79
Zobrazení: 152080

Xrazovy_nick píše:Nepatrí to sem, ale nechcem zakladať novú tému (založil som ich už koľko, 100?...)... Mám obdobia, keď mám na pravej časti čela akoby "pupence" (malé, ale dajú sa vytlačiť, vyjde z nich niečo husté bielej farby, v maličkom množstve). Už celé roky. Niekedy je to "aktívnejšie", nieke ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: stř kvě 26, 2021 10:23 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

Šimon píše:Přiznám se, že o té dietě 5/2 jsem nikdy neslyšel. Jen se ještě zeptám zeptam.. doopravdy 5 dní sacharidy? Přišlo mi to divné, tak se radši ptám. A ještě.. záleží na při této diete na kaloriích? Amalgamové plomby nemám, zkusím. Děkuji za odpověď. Ano 5 dní sacharidy a dva dny keto, ale lz ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: úte kvě 25, 2021 7:30 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

Šimon píše:Dobrý den, zhruba 2 roky mám problém se zahlenění. Každé ráno mám plnou pusu a nos. Přes den se to uvolní, ale je nepříjemné to mít každé ráno. Zároveň se takřka od mala neustále potím - nejvíc na rukou a v podpaží.. nevím proč, ale když nemám ponožky, tak se potím ještě víc. Před rokem s ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte kvě 25, 2021 7:16 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Teologik píše:Nedávno som čítal nejakú štúdiu, že za 200 ročnú históriu očkovania po celom svete na rôzne choroby nie je možné dokázať, že to niekedy pri nejakej chorobe nejako pomohlo Nemoci vymizli nezávisle na očkovaní. Tak ono asi jde spíše o to jaké očkování budete sledovat, některá určitě fung ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte kvě 25, 2021 8:44 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Kavánek píše:Přečetl snad celé toto vlákno, a nakonec po létech odkládání jsem se odhodlal zakoupit odšťavňovač, výběr padl na Sana Juicer 828, který mi k mé spokojenosti již nějaký ten měsíc slouží. Není to sice nějaká americká raketa, ale svou práci zvládne. Celé mne to tak nadchlo, že jsem začal ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kávový klystýr

Předmět příspěvku: Kávový klystýr
Napsal: úte kvě 25, 2021 8:35 am 

Odpovědi: 296
Zobrazení: 519016

Dobrý den, rád bych se zde podělil o své zkušenosti ohledně kávového klystýru. Ani nevím proč, ale dlouhá léta jsem každý klystýr přehlížel a kávový či urinový se mě jevilo jako čiré šílenství až šamanství. První klystýry jsem absolvoval s vodou a citrónem, pak asi nějaký ten odvar z kopřivy a de fa ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte kvě 25, 2021 8:30 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Kavánek píše:Chtěl bych se zde zeptat na názor na očkování, konkrétně od výrobce Pfizer. Mám ve svém širším okolí lidi, co bohužel tento neřád odskákali definitivně, ale jednalo se spíše o starší populaci. Několik mých vrstevníků mělo také tu čest se nakazit. Pár z nich mělo horší průběh jakoby malá ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: pon kvě 24, 2021 9:26 pm 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, a ako človek zistí, či ostal alebo neostal v parasympatiku počas posilňovania? Podívejte se na sošku Buddhy jde o znázornění parasympatiku a pokud se po cvičení cítíte stejně jako je znázorněno na té sošce patrně se vám to daří. Mě osobně to nejde, vždy mě cvičení nabudí ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: pon kvě 24, 2021 9:19 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

sparcoo píše:Tak ani po deseti dnech nedošlo ke zlepšení. Potíže jsem měl již dříve ale vždy po dvou dnech ustoupili. Teď je to desátý den a stále stejné pálení žaludku bolest v pravém podžebří, zhoršení po jídle (třeba po banánu je to peklo. Místo stolice hlen. Jím hrozně dietně, úplně bez tuků a v ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: pon kvě 24, 2021 9:10 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

vladdo píše:Ohladom 2-3 celych stran dozadu - ako ste tu riesili tie nabozenske veci... Nedalo by sa to zmerat ako som spominal?Teraz nemyslim rusenie na koliku, ale napr. merac bioenergie, kirilianova fotografia - ta sice asi nie je moc dostupna pre kutilstvo, ale napr. termokamery ma dnes uz dost ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: pon kvě 24, 2021 10:38 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

Xrazovy_nick píše:Môj zaujímavý poznatok.... Malo by sa rozlišovať medzi posilňovaním IZOTONICKÝM ("pumpovanie", sériu tvorí X, či XY opakovaní koncentrickej a excentrickej fázy pohybu) a IZOMETRICKÝM (zotrvanie v jednej fáze pohybu "na výdrž" v trvaní XY sekúnd, ideálne 40-70 sekúnd - prispôsobiť t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon kvě 24, 2021 10:30 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Nickname píše:Vy jste Jardo teda kulturni barbar Ale samozřejmě máte pravdu a každý by měl dělat to co ho dělá šťastným a spokojeným... Mě moře nechybí, vydím na něho z okna a na pláž cca 100m do obchodu si tu roušku klidně i nasadím na těch 10min, to nic není, nos nezakrývám a dýchám nosem. Venku m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon kvě 24, 2021 9:16 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

vladdo píše:Zdravim, chcel by som sa opytat 1. ci do zmesi boraxu (5 g na 1 l vody) staci pouzit obycajnu vodu alebo destilovanu? 2: pri Guyovej formuli sa my po 2-3 tyzdnoch na spodku vytvtoria take biele chumace ktore sa uz nedaju rozmiesat. Pouzivam destilovanu vodu. Mam podozrenie na siran drase ...
Stránka 102 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem