Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 103 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon kvě 24, 2021 9:16 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

vladdo píše:Zdravim, chcel by som sa opytat 1. ci do zmesi boraxu (5 g na 1 l vody) staci pouzit obycajnu vodu alebo destilovanu? 2: pri Guyovej formuli sa my po 2-3 tyzdnoch na spodku vytvtoria take biele chumace ktore sa uz nedaju rozmiesat. Pouzivam destilovanu vodu. Mam podozrenie na siran drase ...

Napsal: ned kvě 23, 2021 9:33 pm 

Mojzo píše:Dobrý den, našel jsem ještě starou krabičku enzymů (Wobenzym), kterou bych chtěl doužívat. Bohužel je to ale zhruba rok prošlé balení, je to možné ještě jíst? Chci to dávat 1x denně po probuzení před snídaní. Dávám malou dávku, protože mi velké dávky nedělají dobře a dle všeho mám nedosta ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned kvě 23, 2021 9:29 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Mojzo píše:Dobrý den. Několikrát do roka cykluji 21denní kůry se sylimarinem (většinou tablety) a chtěl bych v mezičase zkusit i něco jiného. Dávám třeba i červenou řepu, hodně zeleného, dávám třeba sem tam i pampeliškové čaje. Napadlo mě ale, že bych si dal kozinec blanitý tak, aby mě to stálo co n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: ned kvě 23, 2021 9:22 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

roberts píše:Poraďte nejlevnější analýzu v čr. Bohužel se mi nepodařilo zde najít. Díky. V ČR nevím že by to někdo dělal, předpokládám že nejlevnější jsou Poláci biomol.pl

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: ned kvě 23, 2021 8:34 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Martin98 píše:Děkuji za cenné informace vám i Jardovi. Zajímalo by mě, do jaké míry lze dle vašeho názoru ovlivnit balanci TH1 a TH2 v těle. Jak moc je tato balance vrozená a jak s ní jde hýbat? A jak případně tuto balanci ovlivnit? Zda stačí konzumovat předepsanou kombinaci potravin a vitamínů nebo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob kvě 22, 2021 11:30 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

pavelbure píše:Dobrý deň.Mám otázku, či aj vmasírovanie chloridu horečnatého cez kožu v oblasti žlčníka môže pomôcť zmenšiť žlčníkový kameň. Neviem z akéj príčiny sa mi zvečšil na 1,5cm pri dobrej strave a braní rôznych doplnkou ako ostropec, chanca piedra. Prípadne do akej velkosti kamenov je možné ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: sob kvě 22, 2021 10:25 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Alopat píše:Aldosterone and magnesium in essential arterial hypertension https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3208481/ Antihypertensive effect of gomisin A from Schisandra chinensis on angiotensin II-induced hypertension via preservation of nitric oxide bioavailability https://www.researchgate.net/public ...

Napsal: sob kvě 22, 2021 10:13 am 

Martin98 píše:Po příčině už nějakou dobu pátrám. Dělal jsem obden klystýry po dobu 14 dní. Do toho beru 2 tablety probiotik denně před jídlem. Vysadil jsem maso, cukr a bílou mouku (jím jen kváskový žitný chléb) Dále beru chlorellu 30 tablet denně. Žádné zlepšení se zatím nedostavilo. Co je dle vaše ...

Napsal: sob kvě 22, 2021 9:58 am 

neti píše:Znova sa (mi) potvrdilo, že "keď človek dostatočne dlho hľadá, tak nájde". Mám kefírové zrná od miekarenskej firmy s nasledovným zložením: Lactobacilli: Lb. acidophilus, Lb. brevis, Lb. cellobiosus, Lb. delbrueckii subsp. bulgaricus, Lb. parakefir sp. nov, Lb. lactis, Lb. fructivorans, Lb. ...

Napsal: pát kvě 21, 2021 9:44 pm 

Martin98 píše:Dobrý den, potřeboval bych poradit. Trápí mě atopický ekzém. Objevil se v mírné formě v novorozeneckém věku, poté vymyzel a vrátil se opět v mírné formě v pubertě (pouze loketní jamky). Jsem alergik po otci. Konkrétně na pyly břízy, jisté druhy ovoce a zeleniny (tvoří se otok v krku). ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pát kvě 21, 2021 9:35 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

neti píše:Ad pôst: mám 48 h za sebou. Musel som sa včera niečo napiť a doplniť elektrolyty (Na, K, Mg), pretože ma ráno strašne bolí hlava. Tiež mám divoké sny (nočné mory), ale to si vysvetľujem zvýšeným kortizolom (glukoneogenéza). Zobudil som sa so zrýchleným dychom, ako by ma naháňal nejaký pred ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Autismus - zánět mozku - vitamíny - očista

Napsal: pát kvě 21, 2021 7:22 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 66380

neti píše:Súhlasím s vami, akurát jej liečba (korekcia životosprávy) mala začať pred mojim počatím. Takže je už po funuse a požiar už musím hasiť ja. Moja mama má podobný odmietavý názor na alternatívnu medicínu ako Nickova (je zdrav. sestra, takže zastáva zdravotníctvo). Kto chce kam, pomôžme mu ta ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: pát kvě 21, 2021 7:19 am 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

neti píše:Môžem potvrdiť: je to meditácia (ale aj kontakt s niečim väčším ako je človek, povedzme s prírodou, Bohom), tréning vďačnosti (za úrodu), pokory, pochopenia, že mnohé veci nie sú isté (proste mi to zožrali potvory, nepršalo, jablká zamrzli), antidepresívum, antianxiotikum (proti úzkosti), ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: čtv kvě 20, 2021 6:56 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Igi píše:Zdravím, myslíte že ještě stihnu z iherb objednat do 22EUR? Od 1. července má totiž prý platit nový zákon, že už ani zásilky do 22EUR nebudou zbaveny DPH a dalších poplatků. Obyčejně trvá doručení z iherb 2 týdny, ale trochu se teď bojím aby tam nebyl "nával" a když by se to nestihlo, tak b ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Autismus - zánět mozku - vitamíny - očista

Napsal: čtv kvě 20, 2021 6:46 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 66380

neti píše:Poznám mnoho aspiekov a nikto sa zatiaľ z toho nevyliečil ("téměř plné vymizení tohoto onemocnění"). A Ezopove bájky na internete o údajných vyliečeniach ma nezaujímajú (prepáčte moju úprimnosť). Možno je problém v klasifikácii - podľa mňa sa nejedná o chorobu, rovnako ako introverziu dnes ...
Stránka 103 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem