Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:13 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 104 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: čtv kvě 20, 2021 6:40 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

neti píše:Z toho, čo som si o uzemňovaní prečítal, vyplýva, že uzemňovanie pravdepodobne "neutralizuje" EMF a pôsobí ako antioxidant resp. eliminátor voľných radikálov a teda má proti-zápalový účinok. Zaujímavé je aj to, že tebe Nick očividne prospieva (pokiaľ neklameš) a pán Jarda výrazný efekt nep ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř kvě 19, 2021 8:15 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Nickname píše:Tohle mi nějak uniklo, měl by jste nějaký odkaz? Já jinak pozoruji spíše kvalitní masáž a marketing na podporu očkovací mašinerie! Zapojují se např. celebrity vyzyvajici k očkování, dokonce známe řetězce jako třeba McDonald a další slibující hamburger nebo hranolky zdarma, když jste po ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Autismus - zánět mozku - vitamíny - očista

Napsal: stř kvě 19, 2021 7:31 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 66380

neti píše:Na tomto sa zrejme nezhodneme... Som ten posledný, ktorý by nechcel "liek" na autizmus - písal som, že mám dg. Aspergerov syndróm (Elon Musk sa tiež nedávno dobrovoľne priznal ). Aj keď momentálne už nevnímam "aspergera" ako nejaký handycap, ktorý potrebujem odstrániť. Na druhej strane to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte kvě 18, 2021 9:54 pm 

verinka.s píše:Ano, test proběhl. Vypije vodu se sodou a krkne si jako poradny chlap v podstatě ihned. Pak by tam HCl měl mít dost. Nakonec si můžete ve skleničce vyzkoušet jak ten roztok sody reaguje třeba s citrónovou šťávou, nebo octem a máte představu o reakci která při testu v žaludku probíhá. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lecitin

Předmět příspěvku: Lecitin
Napsal: úte kvě 18, 2021 7:03 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 80124

neti píše:Sorry za banálnu otázku, aké máte skúsenosti so skladovaním neotvoreného lecitínu? Môže sa pokaziť? Srvátkový proteín mi vydržal niekoľko rokov... Pokud nemá přístup vzdušné vlhkosti například uzavřený v PET lahvi vydrží také několik let.

Napsal: úte kvě 18, 2021 6:55 pm 

verinka.s píše:On si krkne silně, problém je, že to umí udělat na požádání. Tudíž si klidně krkne do minuty ráno na lačno i po sodě. Evidentně to svědčí i o něčem jiném. Doktor mu předepsal Emaneru. Tu jsem mu řekla, ať zatím nebere a raději přestane jíst po páté večer. Ještě ho chci donutit na sono ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Autismus - zánět mozku - vitamíny - očista

Napsal: úte kvě 18, 2021 6:52 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 66380

neti píše:Nechcem nikomu brať ilúzie, ale autizmus sa nedá vyliečiť. Je to podobný nezmysel, ako snaha o vyliečenie amputovanej nohy alebo slepoty. Autizmus je multifaktoriálna konštelácia (zámerne nepíšem ochorenie) a v mnohých prípadoch je príčinou aj zlý metabolizmus/ podvýživa (deficit vitamínov ...

Napsal: pon kvě 17, 2021 9:34 pm 

verinka.s píše:Dobrý den, dokázal by mi tu někdo poradit ohledně krkacího testu? Chtěla jsem ho vyzkoušet na manželovi (má zažívací problémy, zjištěn zánět žaludku a jícnu), ale on si krkne hned respektive kdykoliv chce. Tak počítá se pouze krknutí opravdu masivní jako po pivu na ex tedy jde o oprav ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: ned kvě 16, 2021 9:34 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

sparcoo píše:Dobrý den pane Jardo Postihl mě opět zánět žaludku, pálí mě a bolest vystřeluje různě do celého těla, hlavně po jídle. Mám to často, zhruba v 1-2 měsíčních intervalech. Tentokrát byl spouštěč buď slanina nebo rýžové chlebíčky nebo už nevím. Nejhorší je když se jídlo drží déle v žaludku. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob kvě 15, 2021 9:49 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

martinerss píše:Děkuji moc za doporučení (začal jsem doplňovat potřebné). Nechal jsem si k vlasovce udělat rozbor krve a ta neukazuje deficit B12 (nebral jsem Vit B 6 dní před odběrem). A nepoměr železa/mědi z rozboru asi já nepoznám. Jinak je tam několik věcí nad horní mezí. Očisty jaterní a střeva ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Dlouhověkost,Číňan se dožil 197 let

Napsal: sob kvě 15, 2021 9:18 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 109281

Alopat píše:Žijí lidé ve věku 105 a více let déle, protože mají účinnější opravu DNA? https://www.sciencedaily.com/releases/2021/05/210504112619.htm V zónách dlouhověkosti jsou většinou dodržovány specifické stravovací návyky a jídla která umožňují lepší servis DNA tedy by to i sedělo.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: sob kvě 15, 2021 9:09 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Alopat píše:Půst snižuje krevní tlak přetvářením střevní mikrobioty https://www.sciencedaily.com/releases/2021/04/210429123340.htm Cholic Acid Attenuates Systemic Hypertension in Spontaneously Hypertensive Rats https://faseb.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1096/fasebj.2020.34.s1.04910 Effects of ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: sob kvě 15, 2021 7:59 am 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

champion píše:V nabídce jsem si nevšiml čistoty. Asi je to jen v technické čistotě. Je to tam uvedeno značkou a ten odkaz je na kvalitu čistá, ale mají tam i dražší verze v kvalitě p.a. Technickou kvalitu myslím ani nenabízejí, ale jistě to nevím.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: pát kvě 14, 2021 10:10 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

sator píše:Zdravím všechny. Od objevní DMSO, zmizely z mého života analgetika. Dneska jsem chtěl objednat, protože už nemám a byl jsem zděšen že na FICHEMA zmizel z nabídky... Vím že se dá koupit i jinde ale za cenu na kterou již nedosáhnu...Poradíte, pomůžete ? Tak levně asi těžko, ale pokud máte ž ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Homocystein

Předmět příspěvku: Homocystein
Napsal: pát kvě 14, 2021 6:28 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 219993

neti píše:Je to ako s dílermi drog - tí sa predsa tiež nesnažia "vyliečiť" narkomanov, ale závislosť v nich radostne podporujú, lebo nevyliečení narkomani sú doživotný zdroj financií. Iba 1 lekár mi odporúčil betaín na hCy (slovom jeden ) a pre zaujímavosť je kolegami a mainstream médiami považovaný ...
Stránka 104 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem