Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon zář 28, 2026 2:47 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 106 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob kvě 08, 2021 10:42 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

martinerss píše:Dobrý den, rád bych se zeptal někoho zkušeného co přidat nebo ubrat. Věk 43, hodně stresu, špatné trávení, bolest kloubů. Pracuji na sobě, očisty, doplnění HCL, vitamíny, atd... Děkuji moc Tento druh vlasovky nemám nakoukaný tedy nemusím ty výsledky interpretovat jednoznačně správně, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Oslabená imunita mycoplasma , chlamidie a pásový opar

Napsal: sob kvě 08, 2021 10:19 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 37698

Alopat píše:To není možné, buďto ti lidé špatně jedí (podvyživení a zdravotně nesvéprávní občané) a mizerně tráví (napadený žaludek, zánět slinivky, neprůchozí žlučník a zanesená

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sušení ovoce

Předmět příspěvku: Sušení ovoce
Napsal: sob kvě 08, 2021 10:14 am 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 192779

VitekH píše:No a vyplatí se mi to vůbec, když nemám vlastní úrodu? Aktuálně jsem z papaání datlí přešel na sušený třesně, ibyškový květ a podobný věci, co maj v obchodě se zdravou výživou poblíž.. tak mě napadlo, páč jsem takovej holt farmář, že bych si kupoval na farmářskejch trzích a sušil na chuť ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vápník

Předmět příspěvku: Vápník
Napsal: sob kvě 08, 2021 10:11 am 

Odpovědi: 61
Zobrazení: 131237

neti píše:Zaujímavé myšlienky o vápniku a hlavne ktorá hodnota indikuje deficit alebo prebytok (údajne je to jonizovaný vápnik ). Niektoré veci sa opakujú tu na fóre, čo mi potvrdilo korektnosť informácií. Zaujalo ma, že pán dr. tvrdí, že konzumuje 1300 mg až 2 g? čistého Mg denne a pani dr. spomína ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát kvě 07, 2021 9:35 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

vladdo píše:Ked to tak sediacky pocitam 1 ml HCL /na 10 ml vody = 0,35 % = 3,5 promile Pokud to počítáte z koncentrace 3,5% pak ano to je 0,35%, ale je to jeden díl 3,5% HCl na 9 dílů vody protože musíte docílit pouze desetinásobku v celkovém objemu a ne jedenáctinásobku to by vám vyšla nižší koncen ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?

Předmět příspěvku: ROSTLINA STRAVA LEK NEBO JED?
Napsal: čtv kvě 06, 2021 9:54 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 63472

neti píše:Neviem, do ktorého vlákna mám vložiť vlog od chiropraktika Eric Berg, tak to dám sem. Stále toho (ľudstvo) vieme pomerne málo a príroda je komplexnejšia ako sme schopní uchopiť. Soils Are NOT Depleted of Nutrients...WHAT? https://www.youtube.com/watch?v=vNCmrLgZ2uU Tak v tom má plnou pravd ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sušení ovoce

Předmět příspěvku: Sušení ovoce
Napsal: čtv kvě 06, 2021 9:50 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 192779

VitekH píše:Zdravim. Mohu se zeptat, jakou doporučíte sušičku ovoce? Případně její výhody - co bude potřeba? Přijde mi, že by měla mít možnost nastavení časovače nastavení teploty hranatá - prý mají rovnoměrnější cirkulaci vzduchu řešim plast versus nerez? pak jsem tu koukal, že jsou takové, co umož ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Oslabená imunita mycoplasma , chlamidie a pásový opar

Napsal: čtv kvě 06, 2021 9:42 pm 

Droffar píše:Pane Jardo na inhalaci peroxidu vodíku jsem našel toto video

Fórum: Stavba nových základů   Téma: HUMÁTY, Rašelina

Předmět příspěvku: HUMÁTY, Rašelina
Napsal: čtv kvě 06, 2021 9:37 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 167954

vero píše:Zdravím vespolek, mám něco k tématu dysbakteriózy. Nedávno jsem se dověděla o existenci kyseliny fulvové (popis zázračných účinků např. zde: https://veksvetla.cz/malo-znamy-zazrak- ... ulvova-12/) a ráda bych vyzkoušela. Akorát že jako zvláštní doplněk je dost drahý (a nedostupný). https:/ ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: čtv kvě 06, 2021 9:30 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Lekorka píše:Mám 14 od první dávky (klystýrem i kapslemi současně) a vypadá to, že transplantát se ujal, protože zdravotní problémy jsou jakoby na ústupu. Šla jsem do toho kvůli revmatoidní artritidě, depresím, ekzému a endometrióze. První tři problémy jsou o dost lepší, pouze endometriózu nejsem sc ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Tritisíc ročná vakcína

Předmět příspěvku: Tritisíc ročná vakcína
Napsal: čtv kvě 06, 2021 8:08 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 13245

Teologik píše:Takže Wikipédia sa zase mýli v tom, že 1/3 populácie sú kresťania Ibaže by to bolo tak, že pre toto fórum je to posunuté o 3 rády Však nakoniec to je aj vidieť z počtu založených tém. Ľudia hľadajú pomoc všade inde, len nie u Boha. A potom sa divia, že majú život asi tisíckrát kompliko ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv kvě 06, 2021 8:06 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, rôzne choroby v Afrike sú tam preto, pretože afričania už v drvivej väčšine prípadov nekonzumujú pôvodnú stravu ktorú konzumovali storočia až tisícročia, ale konzumujú "jedy bieleho človeka" - výrobky z bielej múky, cukrovinky, konzervy s nekvalitným obsahom (GMO rastlin ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: stř kvě 05, 2021 9:57 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

VitekH píše:Zdravim, tohle je plíseŇ, nebo něco jiného? Bratranec přišel s tím, že to u některých klíkčů může vzniknout a že to je správně? Díky.. Jinak mám zbyly tři spodní patra vyhodit? Je tam otvor, kterym to určitě "dejchalo" do těch pater, ted y jestli je to plíseň, tak neviditelně, ale stejně ...

Napsal: stř kvě 05, 2021 8:10 pm 

Droffar píše:Ahoj, ničí mě mycoplasma plicní? Nevíte jak si pomoci? Trápí mě unava, dušnost, hleny v krku v plicích, kašel. Už více jak půl roku a ne a ne se toho zbavit. Někde radí žádný lepek, mléčné výrobky. Někde zase jen vynechat rafinované jídlo a cukry. Mužů si nějak pomoci než dam dohromady ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř kvě 05, 2021 8:02 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

vladdo píše:Citace:Uvedené ředěni 1:1500 je vyloženě koncentrace počítaná opět z plné síly tedy 35% Neviem ako tomu Muflonovi vysla koncentracia 0.0067 lebo 1/1500 je 0.00067 (iba zeby ratal 3,5 percentnu) Citace:10 a více kapek do panáka vody tedy nejde o žádnou konkrétně a jasně definovanou koncen ...
Stránka 106 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem