Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 108 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Tetovanie - tetování

Předmět příspěvku: Tetovanie - tetování
Napsal: pát dub 30, 2021 7:08 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 35596

Denna píše:Tak pokud to není na úplně viditelném místě, tak to zas takový problém není si myslím. Ale hodně záleží i na tom, jak se s tím tetováním cítíte. Pokud vám dělá vyloženě psychické problémy, ak bych si ho osobně nechala odstranit. Tady jsem našla fotografie před a po odstranění a výpad to p ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Urinoterapia a očkovanie Covid 19

Předmět příspěvku: Urinoterapia a očkovanie Covid 19
Napsal: stř dub 28, 2021 8:38 pm 

Zobrazení: 39520

dzinak píše:Rozumiem čo píšete, ale rovnako zdrojov informaciii aj hoaxov je veľa. Mame šancu zistiť kde je pravda. Všetci mame možnosť sa rozhodnúť ale ako? Na základe čoho? Čomu veriť? Že nás zabije očkovanie alebo alebo viac riskujeme neočkovaní. Celé toto sa nemalo stať, ale stalo sa. Nemali by ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř dub 28, 2021 8:22 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Alopat píše:Přírodní recept na odčervení, který však narozdíl od hřebíčku a česneku nefunguje proti rozšířenému lidskému žaludečními patogenu Helicobacter pylori. Larvicidní efekt betelových ořechů, semen dýně a papáji. Léčba infekce Taenia saginata směsí arekových ořechů a dýňových semen https://pu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř dub 28, 2021 8:19 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Daryl píše:Mně hřebíček (klinček) vyvolal alerickou reakci v ústech, otekla mi celá ústní sliznice. Přesněji řečeno, byl to hřebíčkový olej. Tak hřebíček a hřebíčkový olej je srovnání jako nebe a dudy, jde o naprosto jiné účinky neporovnatelně silnější a olej se musí vždy ředit jinak vyvolá to co po ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte dub 27, 2021 9:53 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

LuNe píše:Pěkný den, mám za sebou druhou očistu, probíhala trochu jinak než ta první. V noci kolem 4 jsem se vzbudila nebylo mi dobře od žaludku. Myslela jsem, že to zaspím, ale nakonec jsem vyzvracela směs oleje s kys. citronovou (myslím, že jsem ji namíchala až moc kysele, při první očistě jsem mě ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Urinoterapia a očkovanie Covid 19

Předmět příspěvku: Urinoterapia a očkovanie Covid 19
Napsal: úte dub 27, 2021 9:32 pm 

Zobrazení: 39520

dzinak píše:Asi sa budem očkovať proti Covid 19. Čo si myslíte o urinovych klystiroch po zaockovani? Je mi zrejmé že nebudem chcieť používať účinnú nejaký čas po očkovaní, napr. 3 mesiace od, ale neskôr. Dik za vaše úvahy No já to očkování jako zrovna smysluplné počínání tedy nevidím a jaký vliv něc ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Pampeliška

Předmět příspěvku: Pampeliška
Napsal: ned dub 25, 2021 8:48 pm 

Odpovědi: 40
Zobrazení: 108285

neti píše:Aké máte skúsenosti s touto bylinou? Pomohla vám? Citace:Celá rastlina je jedlá, je bez zápachu a má mierne horkastú chuť. Koreň má priaznivé účinky pri ochoreniach sleziny, celkovej slabosti, pri anémiách, pomáha na zlepšenie zloženia krvi, pri ateroskleróze a pri chronických kožných ocho ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: ned dub 25, 2021 8:43 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

neti píše:Živica musí byť nová, inak je to len žuvačka. Apropo, ak by som do nej zamiešal mätu, tak ani neviem, že sa jedná o prírodnú žuvačku . Nová má žltú farbu a je mäkšia a sú cítiť silice - na rozdiel od bielej a sklovitej konzistencie v podstate bez chuti. Z toho mi vyplýva, že ideálne je nar ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Kudy vede cesta ze současné krize?

Předmět příspěvku: Kudy vede cesta ze současné krize?
Napsal: sob dub 24, 2021 11:18 am 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 19570

Bettak píše:Díky za uznání. V tomto videu vysvětluji, jak skutečně vznikají peníze. Mnoho lidí šíří to, jak si myslí, že bankovnictví funguje, ale nikoliv to, jak funguje ve skutečnosti. https://youtu.be/ChHs8tJ3G28 V současné době zakládáme iniciativu podobnou iniciativě Vollgeld ve Švýcarsku. Oslo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Vymrazení minerálů

Předmět příspěvku: Vymrazení minerálů
Napsal: sob dub 24, 2021 10:59 am 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 139081

vladdo píše:Chcel by som upresnit/doplnit vyznam niektorych veci v clanku o rozmrzle vode: https://www.rahunta.cz/news/dedek-koren ... rzle-vode/ 1. Anionty v pitné vodě jsou převážně bezproblémové uhličitany, sírany a chloridy s relativně malými molekulami a z toho ještě oxid uhličitý můžeme vydých ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: DHEA-S

Předmět příspěvku: DHEA-S
Napsal: pát dub 23, 2021 10:06 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 32292

Oslik555 píše:Pro mé účely bude třeba spíš tak 75mg. Samozřejmě ne všechno se vstřebá ale i tak Některé prameny uvádějí například u pregnenolonu co rok to miligram tedy uvedené množství by bylo podle těchto pramenů pro věk 75 let. Zda totéž platí i pro DHEA si netroufám odhadnout, já lidem za takový ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: DHEA-S

Předmět příspěvku: DHEA-S
Napsal: pát dub 23, 2021 7:37 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 32292

Oslik555 píše:Ještě jsem pátral a efekt který hledám je stimulace enzymu 5-alfa-reduktázy který zvyšuje konverzi testosteronu na DHT. Což právě dělá DHEA. Nicméně jsem si četl na netu že lidi co berou testosteron tak si sníží jeho produkci a už se to nedá vrátit, takže trochu mám strach že si udělám ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: pát dub 23, 2021 10:24 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

vladdo píše:Do dalsich par mesiacoch Teperwinovej zmesi musim povedat ze PH my po nej nevystupi nad 7 , narozdiel od inych zmesi (soda a pod.) Co by to mohlo znamenat?Ze si telo viac uklada a menej vyluci mocom?Je to dobre ci zle? Mg, K , aj D beriem Není to spíše otázka dávky než že by hodnota vůbe ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: stř dub 21, 2021 7:50 pm 

brandebura píše:Dobrý den pane Jardo, dával jste odkaz na terpentýn z USA.

Napsal: stř dub 21, 2021 7:44 pm 

neti píše:Dnes som po ceste domov nazbieral trochu živice z borovice a 2 hodiny som sa ju pokúsil rozžuvať . Zaujímavá skúsenosť. Zrejme dostatočná tvorba slín stimulovala tvorbu žalúdočných štiav a enzýmov a následne som cítil príjemný pocit v žalúdku - bol som na návšteve, kde som to prehnal s jed ...
Stránka 108 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem