Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 110 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: pát dub 16, 2021 5:42 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

Lekorka píše:Podle čeho jste určil poměr stolice a vody 3:1 a 2:1 a čím to s vodou rozmícháte, mixérem? O žluté polévce není moc záznamů a informací. Já sice bude pro sebe používat asi metodu kapslí a klystýru, ale i tak se chci zeptat, protože téma žluté polévky mě zajímá, četla jsem, že ve starově ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Medvedí cesnak (Allium ursinum) a moje skúsenosti

Napsal: čtv dub 15, 2021 7:43 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 94105

neti píše:Tak na toto si treba dávať veľký pozor. Cesnak, ale aj koreň chrenu vedia zničiť prakticky všetko. Bežne kupujem kilo cesnaku, keď je na neho zľava (polovičná cena). Raz som ho naložil v oleji, ale to sa mi neosvedčilo a nenapadlo ma vtedy ho rozpučiť. Potom som ho používal ako zbraň proti ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: čtv dub 15, 2021 7:37 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

masek píše:Dobrý den, podle výsledků mám u horní hranice ASLO, zásoba železa by tedy podle saturace transferinu měla být v pořádku. Ano, ta saturace je v pohodě tedy ve vašem případě by se železem neměl být problém.

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Medvedí cesnak (Allium ursinum) a moje skúsenosti

Napsal: čtv dub 15, 2021 1:24 pm 

Loser píše:Děkuju za odpověď. Zkusím vyrobit tu tinktura. Ještě upozorním na to že po smíchání šťávy s lihem je vhodné nechat minimálně jeden až dva týdny složky prolnout a nejlépe denně protřepat. Poté buď nechat sednout a slít pouze čistou tinkturu bez kalů nebo přefiltrovat tak že si dáte ten fil ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny

Předmět příspěvku: Bílkoviny
Napsal: čtv dub 15, 2021 1:10 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 63499

Beladona píše:Mám praxí vyzkoušené, že mně čisté vitariánství nesvědčí. Potřebuji teplé jídlo a živočišné bílkoviny. Luštěniny kromě čočky velmi špatně trávím. Sója podle zdejších názorů také není ideální. Můžete mně prosím poradit, co z těchto potravin je nejmenší zlo? Případně udělat pořadí? Děkuj ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: stř dub 14, 2021 8:59 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

masek píše:Dobrý den, doplňuji měď a snažím se zvýšit ceruloplasmin (bio hovězí

Napsal: stř dub 14, 2021 8:51 pm 

Loser píše:Dobrý den, jaké by bylo ideální užívání medvediho česneku na pročištění střev a jak dlouho užívat? Lisovaná sťáva nebo pesto? Diky Tak pochopitelně v sezóně tedy nyní z jara je dobré jej jíst syrový a lze dávat až 100 g denně což je ovšem docela silná káva a ne každý to snese. Jinak pro c ...

Napsal: pon dub 12, 2021 9:33 pm 

neti píše:Cez víkend som sa venoval Medvediemu cesnaku. Nazbieral som 6 veľkých sáčkov. Prvú polovicu som improvizoval, keďže som nemal potrebný Verzeug, takže som "udupával" listy pomocou rúčky z tĺčika a vrstvy prelieval trochou oleja. Nemal som po ruke skoro 3 litre olivového, tak som použil zvyš ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pon dub 12, 2021 9:28 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

neti píše:Nechcel som o tom písať, pokiaľ to nemám overené na sebe. U nás je tradícia fermentovať kapustu, ktorá sa prekladá červenou repou a jablkom. Repa dá kapuste ružovkastú farbu a lepšiu chuť. Rozhodne odporúčam. Repu sme zvykli zavárať. Je s tým veľa práce a tiež mi prekážal sladko-kyslý nále ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon dub 12, 2021 1:04 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

pijeros píše:Dobrý den, chtěl jsem optat, zda nemá někdo osobní zkušenost s vlivem půstu na mužskou plodnost. Začal jsem nyní s půstováním o vodě (zatím 1-3 dny, zdravotní /diagnostické důvody), máme ale trochu obavy, aby to nemělo špatný dopad na spermatogenezi. Po 3denním půst se zatím cítím mnohe ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon dub 12, 2021 12:56 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

neti píše:Včera ráno som si dal poslednú dávku kefíru a momentálne držím pôst. Včera som sa cítil katastrofálne (únava, baženie po sachroch, zhoršenie kognitívnych fn.). Dnes sa cítim lepšie, ale aj po niekoľkých pôstoch je to zvláštny pocit. Proste sa tu prežierame, ládujeme do seba tony prázdnych ...

Napsal: ned dub 11, 2021 8:52 pm 

neti píše:Nazbieral som si 4 tašky Medvedieho cesnaku. Z niečoho som urobil pesto, snáď to vydrží pár mesiacov. Ostatné plánujem použiť ako kúru počas nadchádzajúcej 7 dňového pôstu (nestihol som pred Veľkou nocou). Chcem sa opýtať, či vydrží vonku aspoň mesiac, lebo otec mi písal, že max. 10 dní a ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Bolívá Vás někdy "za kravatou"?

Předmět příspěvku: Bolívá Vás někdy "za kravatou"?
Napsal: ned dub 11, 2021 8:44 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 11789

Pavelka píše:Mně tam začalo bolet před lety, svěřil jsem se manželce (zdravotnice ), ta mne poslala k doktorovi s tím, že možná mám anginu pectoris, u této nemoci je to jeden z příznaků. Někdy to bolelo víc, někdy méně. Jiné příznaky jsem ale neměl (vysoký tlak, ztížené dýchání, bledost). Závodní lé ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob dub 10, 2021 7:51 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Ayko píše:Dobrý den, nechal jsem si udělat analýzu vlasu u Biomol a dostal i stravovací program k tomu. Chtěl jsem poprosit o Váš názor na ten program nebo jak jinak srovnat ty hodnoty předem děkuji. Pokud jde o ty jejich výživové programy jsou sice trochu jednosměrně zaměřené, ale určitě ne špatné ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Chůze-Cviky-Bolesti páteře a kloubů-Jóga-Východní postupy

Napsal: sob dub 10, 2021 3:28 pm 

Odpovědi: 298
Zobrazení: 868763

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Je vhodné dať si po dlhšej prechádzke možno 5-10 minútový strečing CELÉHO tela? Pri dlhšej prechádzke v miernom tempe pracuje (hoci málo - viď dôvod, prečo po chôdzi nerastú svaly) veľa svalov tela, dokonca aj ramená, chrbát, vzpriamovače, nie len nohy, zadok.... Tak proč n ...
Stránka 110 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem