Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 112 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL

Předmět příspěvku: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL
Napsal: pát dub 02, 2021 7:51 pm 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 69469

bodhisutfa píše:Mimochodem, pane Jardo, kde v čechach koupím adrenal cortex??? Resp. Objednám?? Díky. Tak to netuším, jde o produkt prodávaný běžně v USA, klidně mě zavolejte a vysvětlím jak se k tomu dostat.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Mateřské znaménko... vyřezat či nechat ?

Napsal: pát dub 02, 2021 6:26 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 153809

Xrazovy_nick píše:Ďakujem za odpoveď. Pán Jarda, a nedá sa to spraviť laserom? Ak nie, tak sa to porieši tým konopným výťažkom alebo propolisom... Podle doktorů ano, ale podle mě patrně ne protože tím neodstraníte žádnou příčinu vzniku těch útvarů tam jde pouze o kosmetické řešení. Navíc pokud člově ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Mateřské znaménko... vyřezat či nechat ?

Napsal: pát dub 02, 2021 4:13 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 153809

Xrazovy_nick píše:Sestra má 30 rokov, žije bežným životným štýlom (k tomu nepije, nefajčí, so sladkosťami nepreháňa, a rozhodne sa neprejedá ani bežným jedlom), ale rokmi jej pribudli materské znamienka na bruchu a chrbte. Pýtala sa doktorky že čo to môže byť, a tá jej povedala, že je to vraj "vyzrá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: DHEA-S

Předmět příspěvku: DHEA-S
Napsal: pát dub 02, 2021 1:09 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 32292

Oslik555 píše:Jedná se o zvrácení léčby, která vysušuje kůži a snižuje produkci kožního mazu. Bohužel to ale vede k problémům všude po těle. Nicméně tato léčba je buď vůbec neúčinná nebo její efekt rychle mizí po vysazení u lidí s vysokými androgeny. Podlé výzkumů supplementace DHEA dokáže velmi dob ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: pát dub 02, 2021 11:24 am 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

Xion píše:Doporucujem proti-prepatovu ochranu, s co najrychlejsou poistkou (cim menej ns - nanosekund, tym lepsie). Tie najlacnejsie vyzeraju ako predlzovacka, v podstate sa na ten ucel aj daju pouzivat. Ked mate este k tomu kvalitny zdroj (myslim v pocitaci), ten ma poistku tiez, takze toto vyrazne ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: pát dub 02, 2021 11:07 am 

Xrazovy_nick píše:to Jarda : Napísal ste zaujímavé informácie, ďakujem. Takže som to pochopil tak, pán Jarda, že uzemňovať sa s 10x silnejším efektom (kábel BEZ ochranného rezistoru VS kábel s ochranným rezistorom) napojením sa na vodivú trúbku/rúrku vo WC šachte JE FAJN, ale len pokiaľ vonku nie je ...

Napsal: čtv dub 01, 2021 7:22 pm 

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, takže stačí to, aby som v čase búrky (blýskanie/hrmenie) nebol uzemňovaný a všetko bude o.k. že? V čase keď nie je búrka je riziko že ma napojeného (s káblom bez ochranného rezistoru) na trúbku/rúrku vo WC šachte potrasie elektrina rovné NULE, však? Pretože ak nie, tak p ...

Napsal: stř bře 31, 2021 10:45 pm 

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, až príliš rýchlo (inak povedané - nepozorne) ste prebehol môj príspevok, preto ste neadekvátne zareagoval. Uzemňovacie pomôcky chcem používať s káblom bez ochranného rezistoru JEDINE VTEDY, keď tie pomôcky napojím NA TRÚBKU/RÚRKU VO WC ŠACHTE. A trúbka/rúrka (neviem aké ...

Napsal: stř bře 31, 2021 7:38 pm 

Xrazovy_nick píše:Skúsim to napísať stručne.... Keď mi podložka napojená DO ZÁSUVKY s káblom S OCHRANNÝM REZISTOROM znížila elektrické napätie tela zhruba 70 násobne, ALE podložka napojená káblom BEZ OCHRANNÉHO REZISTORU na uzemnenú trúbku/rúrku vo WC šachte mi znížila elektrické napätie tela okolo ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Alkoholová tinktura mix

Předmět příspěvku: Alkoholová tinktura mix
Napsal: úte bře 30, 2021 10:45 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 66801

neti píše:Tinktúra je super vec, len mám problém s tým alkoholom (som nejaký piatok abstinent). Je možné vyrobiť tinkturu aj bez alkoholu (napr. je sezóna medvedieho cesnaku) - a ak áno, v čom to lúhovať? Obyčajný ocot? Tak ocet nevím takové návody se moc nepožívají, ale lze dělat výluh v DMSO.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte bře 30, 2021 10:43 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Oslik555 píše:B vitamíny jsem už zkoušel. Ale ten butyrát se mi zdá pravděpodobný. Tou balastní vlákninou myslíte obyčejnou zeleninu, ovoce apod že ? Tak ten jím v tom případě bakterie tam nebudou. Díval jsem se že vysadit by se tam dala třeba Clostridium butyricum která provádí máselné kvašení. Otá ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Domácí infrasauna (nebo zakoupené vstupné)

Napsal: úte bře 30, 2021 10:36 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 215706

Tony210 píše:zdravím ,už jsem hodněkrát četl a tvrdý to i Malachov, Že suché teplo škodí játrům a Infrasauna vlastně je suchý teplo.

Napsal: pon bře 29, 2021 10:29 pm 

bodhisutfa píše:Dobrá pane Jardo, pokud tedy při oslabených nadledvinách chybí kortizol, tak sectedy vyplatí stravovat se vysokosacharidově? Plus samozřejmě klid. V zásadě ano i když vždy je potřeba si volit režim dle konkrétních možností těla.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon bře 29, 2021 7:55 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Oslik555 píše:Dobrý den, prosim vás, řekl jsem si že přestanu jíst pečivo a mlečné výrobky. Nic jiného jsem do jídla nepřidal. Za 14 dní mě začaly bolet strašně ruce, obě a to v místech kde jsou nervy. Jakmile si ruku opřu o stůl, hrozně to bolí. Je v pečivu nebo sýrech a másle ( jiné mlečné výrobky ...

Napsal: pon bře 29, 2021 7:49 pm 

bodhisutfa píše:OK, a na jaké bázi to zvyšování adrenalinu tukem funguje? jinak mu veřím, je mi jasné, že nadbytek tuku v stravě zatěžuje
Stránka 112 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem