Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:54 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 117 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL

Předmět příspěvku: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL
Napsal: sob bře 06, 2021 10:48 pm 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 69469

bodhisutfa píše:Všechny ty problemy o kterych mluví, tj. Nedostatek kyslíku v tkáních, mozková mlha, deprese, adrenální únava - to je pouze důsledek toho jak se přejížděl ve fitku? On cvičil zavodně. Soutěžil. Já zde nemohu probírat veřejně konkrétní zdravotní problémy mých klientů to přeci ani nemů ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: TRVANLIVOSŤ RYŽE NATURAL - ZÁSOBY

Předmět příspěvku: TRVANLIVOSŤ RYŽE NATURAL - ZÁSOBY
Napsal: sob bře 06, 2021 2:32 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 12012

Xrazovy_nick píše:Ahojte. Viete niekto, akú môže mať trvanlivosť ryža natural balená v plastovom obale? Normálne uvažujem, že si kúpim aj 100kg ryže pre prípad (ktorý je stále reálnejší), že o X mesiacov či rok, dva, sa taká ryža nebude dať na Slovensku dočasne (X mesiacov, rok...dlhšie?) kúpiť z dô ...

Napsal: sob bře 06, 2021 2:28 pm 

neti píše:Problém vnímam v tom, že vo videu spomína vás, aby zvýšil vlastnú reputáciu (dôverihodnosť). A kedže má evidentne plytké znalosti, v podstate vám škodí. Bohužel ano i když lidé si většinou správnou cestu najdou.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lis na olej

Předmět příspěvku: Lis na olej
Napsal: sob bře 06, 2021 11:33 am 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 252267

PanDiero píše:Jistě zkušenosti napíšu. Doručení předpokládám koncem měsíce. Určitě napište to mě samotného zajímá, konstrukce se zdá být jednoduchá a robustní, většina dobrých věcí je právě jednoduchá a nezničitelná.

Napsal: sob bře 06, 2021 11:30 am 

bodhisutfa píše:https://www.youtube.com/watch?v=TQVXer2u6UA zajímavé video, asi jedno z nejlepších o tématu. a pan kondáš navíc evidentně zná pana jardu. Tak pomohl jsem mu poměrně rychle zbavit se problémů které měl, což on bohužel patrně pochopil že jsem mu řekl univerzální postup na léčení čehoko ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob bře 06, 2021 11:18 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Menma21 píše:Tak test na H.pylori bol negatívny. Zostáva otázka prečo mam zapálený žaludok (chornicky zrejme už niekolko rokov) a hlavne akou stravou by som ho mal dat dokopy? Zistujem že proste bielkoviny a tažké jedlá vobec netrávim a tým padom je zbytočné sa tým zatažovať.. tuky mi netrávi tiež p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněné semínko

Předmět příspěvku: Lněné semínko
Napsal: pát bře 05, 2021 8:11 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 160819

PanDiero píše:Dohledal jsem pár informací, co se týče odrůd semínek s žádaným poměrem omega3 : omega6 . Dle Dr. Budwig by poměr měl být cca 3 : 1. 1. ideální poměr 3 : 1 mají odrůdy: Natural, Recital, Baladin, Kaolin, Flanders, Libra ... (samotný obsah omega3 v semínku je kolem 60%, ) 2. nevhodný po ...

Napsal: pát bře 05, 2021 8:00 pm 

PanDiero píše:Je v tom jistě i určitý stupeň pohodlí, čemuž rozumím. Objednal jsem přes aliexpress čínský lis s cenou pod 5 tisíc. Zasílají tady z "ČR", tedy žádné problémy s celním řízením a doplatkem DPH. Stačí hledat oil press. https://www.aliexpress.com/item/32799285015.html?spm=a2g0o.productlis ...

Napsal: čtv bře 04, 2021 10:01 pm 

PanDiero píše:Ahoj, jaké jsou novinky v lisování oleje? Konkrétně by mě zajímaly zkušenosti s aktuálně dostupnými lisy YODA a nástavec na Sanu. Řešily se tady teploty, opotřebení a tak. Je to už pár let. Samovýroba podle všeho trochu dojela na vhodnou surovinu která se špatně shání a lepší dostupnos ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv bře 04, 2021 9:58 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Droffar píše:Pomohl někomu z vás doktor? Mě jen vzal krev a řekl dobrý. Z testu slin z těchto stránek mám kortizol pod úrovni už od rána. Nevím už co a jak dál. Před půlrokem jsem se budil k ránu s myšlenkami ze nechci umřít. Pak nespavost. Teď mě málokdy jen proběhne myšlenka o sebevraždě až se vyd ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy se střevem

Předmět příspěvku: Problémy se střevem
Napsal: čtv bře 04, 2021 9:46 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 241209

Oslik555 píše:Dobrý den, experimentoval jsem se stravou. Nejdřív jsem přestal jíst cukry na měsíc. Potom na dva měsíce zase tuky. Až pak jsem si uvědomil že tyto změny stravy jsou nesmysl. Jakmile jsem ale začal zase jíst tuky, už je dobře netrávím a mám z nich špatnou stolici. Také se mi začaly děl ...

Napsal: stř bře 03, 2021 1:29 pm 

Droffar píše:Co by se mělo jist? Ideálně potraviny s co nejnižším glykemickým indexem. Musí jít o potraviny pod 50 a ideálně až pod 35 třeba jako příklad uvedu jablka uvařená na kompot s hřebíčkem a skořicí a stačí si dát trošku.

Napsal: úte bře 02, 2021 7:14 pm 

Tony210 píše:Zdravím ,už jsem hodněkrát četl že lidé s únavou nadledvinek musejí jíst i v noci. kdoví co je na tom pravdy? Tak jistě, ovšem jde pouze o některé varianty adrenální únavy neplatí to tedy vždy.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte bře 02, 2021 7:12 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Loser píše:Děkuju za odpověď. Mě jenom napadlo že ta pampeliška stimuluje tvorbu žluče, tak jsem nevěděl jestli není potřeba s jídlem. Tak tvorbu žluče stimuluje spousta věcí to by jste nemohl brát ani jíst pomalu nic.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte bře 02, 2021 8:29 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Loser píše:Dobrý den, mám domácí kapky z kořene pampelišky a semínka černého kmínu, kdy je nejlepší doba na užívání, s jídlem nebo bez? Děkuji Pokud vám to nebude dělat problém tak nalačno a pokud by s tím byl problém tak musíte po jídle což sice bude mít trochu menší efekt, ale i tak vše fungovat p ...
Stránka 117 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem