Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:30 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 129 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pon led 25, 2021 2:23 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

neti píše:Očkovacej látke nedávam prílišnu šancu na úspech, keďže bude pravdepodobne nutné opakované očkovanie. Cesta je podľa mňa účinná liečba, tak ako to je pri hepatitíde C (neexistuje očkovacia látka). O Ivermektine sa napísalo veľa, ďalšia nádej na liečbu: kolchicin (https://www.globenewswire. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Crohnova choroba

Předmět příspěvku: Crohnova choroba
Napsal: pon led 25, 2021 2:11 pm 

Odpovědi: 86
Zobrazení: 194373

valenta.klara píše:Dobrý den. Kamarádka (23 let) má čerstvě diagnostikovanou crohnovu chorobu...prý zánět žaludku i střeva. Přišli ji na to v nemocnici, když bo operaci ucha začala zvracet. Jsou to už dva týdny a zvracení bohužel trvá, i několikrát denně. Aby v sobě jídlo udržela, musí si pichat hel ...

Napsal: pon led 25, 2021 9:09 am 

neti píše:Smutné, a na úrovni morálneho suterénu, je skôr vaša zmienka o anjelovi smrti (kľúčové je slovo smrť). Už pri písaní "chce se mi zvracet" mi bolo jasné, že ma začnete bombardovať "nepriestrelnými" argumentami z dezinformačnej župmy typu parlamentnelisty - čo je modus operandi fanatika bez ...

Napsal: pon led 25, 2021 8:55 am 

Alopat píše:Vědci mají důvodné podezření, že na lidech právě testované vakcíny, což si mimo laboratoř nedovolil ani Mengele, nebudou znamenat klidnější průběh onemocnění Covid-19, jak se nám snaží farmakomafie namluvit, ale naopak zhoršení a komplikace při expozici nebo přítomnosti viru, potažmo v d ...

Napsal: ned led 24, 2021 6:20 pm 

Alopat píše:Přípravu krematorií politiky na očekávanou vlnu úmrtí objasnila profesorka biologie Dublinské univerzity Dolores Cahill, podle které do několika měsíců po první očkovací dávce začnou umírat lidé. Všimněte si, že nás připravují na to, že nové mutace rýmy, byť údajně netopíří, mají vyšší s ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratace organismu - 1 - Co jsou to klastry?

Napsal: ned led 24, 2021 10:21 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 20520

vladdo píše:Chcem sa opytat ked mrazim vodu nie koli vymrazeniu mineralov ale len koli mriezke, treba zmrazit cely objem? Alebo staci ked je vo flasi aspon cast ladu - cca. 1/4 flase. Vdaka Mělo by předpokládám stačit trochu protože i malé množství ledu mřížku obnovuje.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: ned led 24, 2021 10:20 am 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

vladdo píše:A co sa tyka pridavania mineralov do vody - aky mate nazor z hladiska usadzania vapniku na Tepperweinerovu zmes ktoru si koli odkyslovaniu pridavam do vody? Je tiez dobre vyvazena?CI dlhodobo nebrat radsej? Vy to chápete nějak blbě. Nejde ani tak o přísun vápníku jako o jeho vypárování a ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Mozek - zlepšení funkce

Předmět příspěvku: Mozek - zlepšení funkce
Napsal: sob led 23, 2021 3:53 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 14346

Mojzo píše:Zdravím všechny. Už delší dobu (3-4 roky) si u sebe všímám zhoršené funkce mozku. Špatně si pamatuju, někdy se mi pletou slova nebo si nemůžu vzpomenout na slovíčka v cizím jazyce. Kdyby mi bylo 60, tak bych to asi neřešil, je mi ale 2x méně. Taky mě někdy hlava bolí. jsem citlivý na svět ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát led 22, 2021 1:48 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Monique79 píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli když mám cistu na játrech v průměru 4,5 mm a hraniční hodnoty dle krevních testů, jestli je pro mě vhodná očista jater pomocí epsonské soli? Předem děkuji za odpověď. hezký den. MTV Záleží kde ta cysta je, ale takto malá asi nebude vadit vůbec ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát led 22, 2021 1:44 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

kov píše:Rozumim. Jenze najit desetilete dite, ktere jeste neproslo antibiotickou lecbou bude dnes problem. A dalsi ziskat od nej vzorek. Mam v rodine jak nemocneho s ulc.kol., tak i dvouleteho prcka. Proto me to napadlo. Tak pokud je ten mladý zdravý a tráví dobře, tedy ideálně defekuje, asi bych t ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: čtv led 21, 2021 8:45 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

neti píše:Chcem upozorniť, že sa nepotvrdil benefit vysokých dávok D3, čo sa týka prevencie civilizačných chorôb. Ba dokonca suplementácia má charakter J krivky (podobne ako alkohol - trochu alkoholu je zdraviu prospešné, ale vysoká konzumácia alkoholu je toxická). Okrem toho meraná hodnota v sére n ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: čtv led 21, 2021 2:01 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

vladdo píše:Tu je tabulka spektralneho zlozenia: https://himalajskasol.webnode.sk/zlozenie/ Ale asi sa tiez skor priklanam k tej Vasej wiki. Ono asi je jedno zda je správně ta vaše nebo naše tabulka stejně jde o přírodní produkt který se bude složením lišit i při těžbě jednotlivých vrstev v nichž je ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: čtv led 21, 2021 1:57 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

Meda píše:Dobrý den pane Jardo, chtěla bych Vás poprosit o názor na probiotika: https://daflorncz.cz/produkt/laktera-nature-2/ řeším trávení všeobecně, děkuji za váš čas a práci Přivítám případné zkušenosti ostatních děkuji No nevím z mého pohledu tam je minimální druhová skladba pouze čtyři druhy s ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: čtv led 21, 2021 8:34 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

neti píše:Začal som suplementovať jód pomocou 1% lugolu (1 g I2 a 2,5 g KI v 96,5 ml vody). Podľa mojich prepočtov je v jednej ccm kvapke 1,5 mg jódu. Momentálne som na 6 kv. a nepociťujem žiadne neg. prejavy. Trochu sa mi zrýchlil metabolizmus - dnes pri tom istom množstve stravy per deň cítim hlad ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv led 21, 2021 8:27 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

neti píše:Niekoľko krát som si dal testovať základné minerály, elektrolyty (Na, K, Mg, Ca, Cl) a všetky mám v norme okrem sodíka a chlóru - tie dva sú vždy hraničné, zrejme málo solím. Problém je v tom, že mi soľ vôbec nechýba (ani nepociťujem potrebu viac soliť). A keď jedlo prisolím, tak sa zase o ...
Stránka 129 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem