Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 137 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pon pro 07, 2020 3:02 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

bodhisutfa píše:Půl kila sacharidů je vážně hodně. To by bylo tak 700 - 800 gramů rýže, v bramborách by to ani nešlo ujíst (17g sacharidu na 100 g brambor). Tak to je otázka zvyku a potřeb těla. Rýže je hladové jídlo a brambory také tedy těchto potravin není problém sníst klidně kilo na jedno jídlo. ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zvracení po urinovém klystýru

Předmět příspěvku: Zvracení po urinovém klystýru
Napsal: pon pro 07, 2020 2:58 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 12320

wastey píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti se zvracením po urinovém klystýru. Už několik let provozuji hladovky. Prošel jsem jednodeními až 22 dní dlouhými hladovkami. Během hladovky se v poslední dobe očišťuji urinovými klystýri. Většinou zvládnu celý obsah irigátoru, c ...

Napsal: ned pro 06, 2020 9:49 pm 

bodhisutfa píše:Dobrá, děkuji. A ještě se zeptám, při takto zvolené pravidelné stravě, jaký druh sacharidů by jste mi doporučil a kolik v jedné porci?? Rýže, brambor? Počítám že pšenici asi ne. Pokud vám vadí vláknina tak rýže a brambory a pokud nevadí klidně pohanka, čirok, slzovka a jáhly. Kolik t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned pro 06, 2020 9:45 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:je mi 33, len po 30ke vidim ze nieco sa v mojom organizme bud zmenilo alebo .. no neviem si to vysvetlit....nakolko ked som prvykrat podstupil candida dietu cca ked mi bolo 26-27 tak mi stacili 2 tyzdne a vsetky mierne symptomy, ktore som mal boli fuc... teraz samozrejeme som druhy mesi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: ned pro 06, 2020 12:09 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Holčička píše:Dnes jsem zkoušela udělat kašičku z CBD kokosový konopný olej Sensi seeds, který jsem koupila na Cannafestu. K tomu jsem přidala 1 lžičku DMSO. Uvidíme. Tím by se předpokládám nemělo nic pokazit, vyzkoušené to sice nemám, ale nic zásadně špatného na tom nevidím.

Napsal: ned pro 06, 2020 12:07 pm 

bodhisutfa píše:Dobrý den. Nadledvinky jsou téma ktere mě velice zajíma, protože se jistě jedná o jeden z mých problémů. Zeptám se tedy na něco, co již asi vím. Totiž, životní styl obsahující práci v noci, a intenzivní sport, asi pro křivku kortizolu a celkově nadledvinky nebude asi ideální, že? Jin ...

Napsal: ned pro 06, 2020 12:02 pm 

Martin26 píše:Dobrý den pane Jardo a ostatní.Měl bych pár otázek na stavy hormonů. 1. Jak moc se můžou lišit hodnoty kortizolu,estradiolu atd. v jiný den.Může to bát každý den jinak? 2. Referenční hodnoty kortizolu má každá laboratoř dost jiné, v čem to je? Bavím se o hodnotách ze slin v nmol/l. Něk ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned pro 06, 2020 11:43 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:ahojte, ani neviem kde presne zacat... - dlhe roky mam priznaky podobajuce sa pravdepodobne candide. v minulosti som absolvoval asi 2-3 kury ktore mi candidu za 2 tyzdne eliminovali, ale vratenim sa ku zlym navykom, stravovaniu sa vratila... - momentalne posledne dva roky sa jej snazim ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: sob pro 05, 2020 10:27 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Alopat píše:Spíše je však záhadou, vzhledem k níže uvedenému, proč Linus Pauling zemřel na rakovinu prostaty. Citace: Obecně se uznává, že superoxid je „onkogenní ROS“, zatímco peroxid vodíku je „onko-potlačující ROS“ [43] [44], [45], [46]. Četné studie naznačují, že buněčný stav, kde se poměr naklá ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: sob pro 05, 2020 9:56 am 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

sisinka2021 píše:Zdravím všechny, moc děkuji za všechny příspěvky, snažím se jíst hlavně bez lepku, objednala jsem, to co mi radil pan Zajíček, trochu se únava zlepšila, vkládám sem výsledky vlasové analýzy, výsledky krve a výsledky ze slin. Třeba se najde někdo, kdo mi poradí s čím začít, ať to nep ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Kávový klystýr

Předmět příspěvku: Kávový klystýr
Napsal: pát pro 04, 2020 8:38 am 

Odpovědi: 296
Zobrazení: 519016

coltcha píše:Zdravím, kafe nepiju a vždy mi po něm bylo blbě. Je pro mě ten postup uvedený na začátku vhodný? Případně na co bych si měl dát pozor? Nebo máte jidný doporučený návod pro začátečníka? Mám dlouhodobé střevní porblémy po velké dávce ATB (infekce), diagnostikované SIBO. Ale rád bych to ně ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Aky typ muza SOM ? KTO SOM ?? CIM SOM ??

Napsal: pát pro 04, 2020 8:27 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 12986

Xrazovy_nick píše:Mam 33 rokov..... Nechcem dieta..... Nechcem sa zenit..... Netuzim po bohatstve..... Netuzim po moci nad inymi ludmi..... Nezaujimaju ma oslavy, posedenia..... Nemam zaujem zenu dobyjat...... Nemam zaujem divoko trtkat...... Odmietam lezat na zene...... Nemam zaujem casto orgazmova ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv pro 03, 2020 10:11 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sikora píše:Dobrý den beru synergist kutušova večer před spaním a mám rovněž od Vás koupený zinek, který doporučujete brát těsně před spaním je možné to brát současně a nebo jinak?předem děkuji za odpověď Naráz bych to určitě nebral, zinek probiotikům asi moc nesvědčí držel bych odstup minimálně půl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv pro 03, 2020 10:09 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sikora píše:Překvapilo mě to já pràvě him.sůl užívám co vy na to p. JARDO? https://zoommagazin.iprima.cz/zajimavos ... jskou-soli Ono je vždy na všem trochu pravdy a trochu nepravdy tedy já na té soli nevidím zase tak zásadní problém až na ten jód ovšem zase na druhou stranu je velkou otázkou kolik ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny

Předmět příspěvku: Bílkoviny
Napsal: čtv pro 03, 2020 11:35 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 63499

bodhisutfa píše:Dobrý den. Dle mě je bílkovina poměrně zásadní živina. Tady ale asi nebude moc lidí, co by fandili dietám typu "2 gramy bílkovin na kg váhy těla", co? Dejme tomu že denně sním, mimo jiné, 400 g masa a 5 vajec, nějaký ten skyr.... je to hodně? Nebo je to při zátěži spíš plus? Potřeba ...
Stránka 137 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem