Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 144 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: úte říj 20, 2020 7:11 am 

Odpovědi: 99
Zobrazení: 236865

vladdo píše:Zdravim, chcem sa opytat na nicenie plesni pomocou mrazenia. Pan Jarda to sice spomenul (ma az 700 kg kapacitu) ale nikde som nic viac nenasiel. Myslim ze by sa jednalo o pomerne jednoduchu metodu. (v porovnani s namacanim do octu a pod...) Znici mrazenie pliesen?ALebo len zabrani plesni ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Spolehlivé CDS a relativně škodlivé MMS1 i MMS2

Napsal: úte říj 20, 2020 6:48 am 

Odpovědi: 118
Zobrazení: 250439

Deane píše:S kyselinou citrónovou to vyzerá jednoducho, len tam by mal byť aj ten chlór, O aktivovaní s HCl hodne píšu na fóre U Pramene, len sa tam nejak nevedia dohodnúť na pomere a percentách HCl. To aktivovanie hydrogénsíranom je dosť zložito popísané pre laika, na to by sa skôr hodilo keby niek ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy se střevem

Předmět příspěvku: Problémy se střevem
Napsal: pon říj 19, 2020 10:12 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 241209

romaneta píše:dobry den, pane zajicku, vyprazdnovani mam uz celkem v poradku, nasadila jsem caj lapacho, vilcacora a hercampuri, uzivala jsem sanogel a vyzkousela jsem i ampule quinton, pridala jsem kavove klystyry, ktere jsem stridala s urinovymi a vyluhem z hermanku. nekolikrat denne si delam sirn ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Spolehlivé CDS a relativně škodlivé MMS1 i MMS2

Napsal: pon říj 19, 2020 9:16 pm 

Odpovědi: 118
Zobrazení: 250439

Deane píše:Tak a teraz babo raď. Chloritan sodný mám doma v zásobe, chcel by som si urobiť CDS, no nejak sa v tom strácam. Aktivovať kyselinou citrónovou mi príde najjednoduchšie, no o aktivovaní hydrogensíranom neviem nič, nejaký jednoduchý návod som a nedočítal, mal som aj HCl doma, no už neviem a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned říj 18, 2020 7:51 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Menma21 píše:Vdaka za odpoved Pan Jarda a diky za poznámku pefi, Meď dodávam zatial samotnú lebo som mal nízko ceruloplasmín a aj meď, plánujem tak 2 týždne ešte meď samotnú 2mg a potom pridam aj zinok ale neviem koľko, mam 50mg tablety len neviem či už niesu veľa, Jod dávam dosť to ano selen 100-20 ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned říj 18, 2020 7:38 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Menma21 píše:Ďakujem za odpoveď, ešte by som sa spýtal, ako je to s pH v hrubom čreve? ma byt mierne alkalické myslím, takže pri častých klystíroch je možnosť že stratí aciditu a ine bakterie budu schopne tam prežiť? Ako v tomto prípade uchovávať pH čreva, napadá ma len urinové klystíry, ale tam sam ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob říj 17, 2020 3:25 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

RaDu píše:Je zajímavé,že za téměř sedm let co RO provozuji nebyl problém.Vyřadit ventil a nechat vodu stále odtékat není ve městě zrovna ekonomické.A přívodní ventil z hlediska konstruce není dle mého zrovna vhodný a pohodlný na manipulaci několikrát za den. To je pak docela divné, městský rozvod má ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob říj 17, 2020 1:05 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

RaDu píše:Zdravím, používám RO s výdejním kohoutkem a po výměně membrány a filtrů mě přestal čtyřcestný ventil uzavírat odtok vody do odpadu pokud uzavřu kohoutek.Voda stále protéká a musím stále uzavírat přívodní ventil což je velmi nepohodlné a nepraktické.Nevím jestli by bylo řešení výměna čtyřce ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyzařování elektromagnetických polí, záření slunce, nebo růz

Napsal: sob říj 17, 2020 9:25 am 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 224541

Xrazovy_nick píše:Áno, ja ako 33 ročný muž by som už nemal žiť s mamou (ale zas lepšie žiť ako 33 ročný s celý život "dobrovoľne single" mamou, a to dvaja v 3izb byte, než keby sme v ňom mali žiť viacerí...).... Ale je dosť smutné, keď ja som schopný žiť už dva-tri mesiace bez wi-fi a to aj bez toho ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: sob říj 17, 2020 9:19 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Mojzo píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vincentku. Pokud na ní mám dlouhodobě chuť, je možné jí pít ve větších množstvích? Piju toho zhruba jednu lahev denně, to mi vydrží tak týden, pak mě chuť lehce přejde a dám si třeba týden pauzu a pak zase týden piju. Jediná věc, kterou pozoruji, je bole ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cholesterol

Předmět příspěvku: Cholesterol
Napsal: stř říj 14, 2020 10:13 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 203352

vladdo píše:Vdaka, je to podobne. 10-15 gramov sadla si dam v pohode, ale maslo my nerobi dobre. Ani ghee, takze laktozou to nebude. To je docela divné, většinou jsou tyto tuky snášeny celkem dobře a proč vám to nesedí mě tedy zrovna nenapadá.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř říj 14, 2020 9:38 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Menma21 píše:Ďakujem, myslím že so všetkým suhlasím, ešte sa spýtam, Keď moje telo nezadržuje soľ (adrenalna unava) Môže to byť tiež pričina nedostatku kyseliny ? Tak určitě, při adrenální únavě lidé berou klidně i 10 g soli denně.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř říj 14, 2020 9:36 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Menma21 píše:Zdravím, rád by som sa spýtal, do akej miery môže klystír zmeniť zloženie črevnej flóry, ak je postup správny, nepouživajú sa žiadne antimikrobitické veci do klystíru, proste len čista voda (prevarená a optimalne množstvo) alebo urina ? Frekvencia je častá, kedže mám zápchy a pravdepodo ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte říj 13, 2020 6:50 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Yushihara píše:Film Nákaza jsem viděl a nejsem si jist v jakém kontextu ho zmiňujete nebo na co přesně z toho filmu narážíte. Jinak jak jsem psal a vy vlastně také, samozřejmě určité %lidí řekněme 20-30% se nechá očkovat jen aby mohli chodit do práce a na zábavy, i když očkovat nechtějí. Pak tu bude ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cholesterol

Předmět příspěvku: Cholesterol
Napsal: úte říj 13, 2020 6:43 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 203352

vladdo píše:Zdravim, chcem sa opytat v suvislosti s tym,ze snazim sa zvysit prijem energie s tukov (namiesto sladkosti). Zivocisny tuk je iba jeden druh?Je ten isty typ tuku v masle aj v sadle?Myslim samotny tuk, laktoza a pod.tu teraz nemyslim. Dakujem Předpokládám že spektrum jednotlivých omega ma ...
Stránka 144 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem