Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 158 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Vitamín D3 a K2

Předmět příspěvku: Vitamín D3 a K2
Napsal: pon čec 20, 2020 5:47 pm 

Odpovědi: 255
Zobrazení: 520130

vladdo píše:Zdravim. Chcem sa opytat na nacasovanie vapnik horcik D a K2 teda navzajom spolupracujucich doplnkov. A.Vapnik horcikom v pomere 2:1 spolu nalacno. Alebo ak oddelene tak jedno z nich rano druhe s odstupom vecer vzdy nalacno. B. K tomu D a K2. Tie sa ale musia brat s dostatocnym mnozstvom ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Extrémní pocení

Předmět příspěvku: Extrémní pocení
Napsal: pon čec 20, 2020 5:38 pm 

Odpovědi: 73
Zobrazení: 186752

chorobaSK píše:dobry den ... vedeli by ste nam poradit cim podporit hypotalamus a zamedzit nadmernemu poteniu a teplote ktora trva uz skoro 2 roky? Mimo postřehů uvedených v tomto vlákně je potřeba si uvědomit že jde o orgán který připravuje orgány pro plnou zátěž a to jak fyzickou tak psychickou te ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čec 19, 2020 9:24 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lila píše:Děkuji za odpověď. Když jsem udělala pauzu půl hod. mezi zinkem a hořčíkem, tak mi toho citrátu hořčíku stačí míň. Zinku citrátu teď beru 15 mg a nechám si udělat test na minerály. Prosím Vás ješte, beru od Vás vit.C v práškové formě a MSM a colagen do vody, hned po ovocné snídani a pak si ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Zahlenění

Předmět příspěvku: Zahlenění
Napsal: ned čec 19, 2020 7:42 pm 

Odpovědi: 163
Zobrazení: 381923

nads píše:Zdravím, mohu poprosit o radu. Už přes měsíc mi do krku stékají hleny. Průhledné!!!, takže to doktory moc netrápí (na žluté či zelené by předepsali atb), každý za tím vidí něco jiného. Posledni ORL mi předepsal Helicid (Omeprazol - menší tvorba žaludečních kyselin - ta kyselina dráždí jíce ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: sob čec 18, 2020 8:19 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

brandebura píše:Myslíte že kůra silymarinem 6x140 mg ty tři týdny bude dělat problém při histaminové toleranci, dočetla jsem se že silymarin histamin obsahuje. děkuji Na to nedovedu odpovědět, ta intolerance je vlastně projev špatného trávní a odvodu odpadních látek z organizmu tedy pokud se trávení ...

Napsal: sob čec 18, 2020 6:19 pm 

vladdo píše:Zdravim. Rozhodol som sa ze pri vitaminovych/mineralnych zalezitostiach si skusim odmerat ich hladinu. Okrem rozboru krvi a vlasovej analyzy som natrafil na pristroj, ktory sa da kupit uz do 200E alebo 5000 korun: Kvantovy rezonancny analyzator. Polovica ludi tvrdi ze je to pseudoveda, d ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Draselný zlepšovák

Předmět příspěvku: Draselný zlepšovák
Napsal: sob čec 18, 2020 8:51 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 99862

Alopat píše:Uvedený poměr je kompromisem a příklonem k chuti, vzhledem k opačnému poměru extra (1) a intra (2) celulárních tělesných tekutin vázajících v tomto pořadí sodík a draslík? Členem Sroll5 doporučovanou bezsodíkovou sůl Halso s lysinem neznám, ale narazil jsem na sůl Salka od Dr Oetkera s p ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: sob čec 18, 2020 8:45 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Alopat píše:Mám důvod se domnívat, že po dnešních vakcínách mladší lidé onemocní do několika let a starší lidé pak do několika let od tohoto očkování umírají. Alespoň u nás v rodině a okolí to tak bylo. Pakliže se do příchodu koronaviru veřejně nehovořilo o vlivu jisté vakcíny na prodloužení života, ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob čec 18, 2020 8:40 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Cytosan je marketingový produkt, u kterého výrobce ani neví co mluví. Realita je opakem toho, co z pohledu ředění krve píší zlatokopové v produktovém letáku. Kyselina fulvová ve skutečnosti krev neředí, ale urychluje koagulaci a byla klinicky testována na zastavení krvácení. Pozorování p ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: sob čec 18, 2020 8:14 am 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

sisinka2021 píše:Zavítala jsem na tyto stránky náhodou, děkuji, že je pan Zajíček vytvořil, pročítám všechno, co se dá, ale těch informací je tolik, že bych chtěla poprosit o radu. Omlouvám se, že bude příspěvek hodně dlouhý. Už asi 5 let pátrám po tom, že jsem stále unavená, ztráta energie, zhoršil ...

Napsal: pát čec 17, 2020 9:49 pm 

Lila píše:Nejprve jsem cca 2 měsíce popíjela od Vás laktát hořčíku a brala hořčík v chelátové formě 15 mg 2 x denně. Pak jsem si objednala od Vás citrát hořčíku a beru citrát zinečnatý 15 mg v tab. 2x ráno a večer.Je to v pořádku. Děkuji Jak se to vezme, citráty se vzájemně nevylučují tedy v tom zas ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Peroxid vodíka

Předmět příspěvku: Peroxid vodíka
Napsal: pát čec 17, 2020 9:41 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 43185

Igi píše:O návodech samozřejmě vím, snažím se i nějaké dávkování dodržovat, ale je možné že mi "ujede ruka" a prostě tam toho kápnu moc, tak mě jen zajímá jestli tam může být nějaké riziko. Co myslíte? Může to třeba "propálit" krk nebo žaludek? Včera jsem zkoušel kápnout přímo 15% do úst a příjemné ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Peroxid vodíka

Předmět příspěvku: Peroxid vodíka
Napsal: pát čec 17, 2020 10:19 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 43185

Igi píše:Koupil jsem si peroxid vodíku v p.a. kvalitě 30% (docela složitě přes kamaráda který má živnosťák, jinak by mi to neprodali). Naředil jsem ho na zhruba 15%. Beru jej na prázdný žaludek tím způsobem, že se napiju vody, tu nechám v puse a přímo do pusy si z lahvičky kápnu pár kapek toho perox ...

Napsal: čtv čec 16, 2020 7:46 pm 

Lila píše:3 měsíce jsem ten zinek zapíjela hned tím citrátem, to je mi líto, doufám, že si tělo alespoň něco z toho vzalo...... Sice opět nepíšete jaký zinek, což je dost podstatné, třeba u chloridu by to asi zase tak moc nevadilo. Každopádně citráty obecně představují trochu problém hlavně z pohled ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Derivační koupel

Předmět příspěvku: Derivační koupel
Napsal: čtv čec 16, 2020 7:42 pm 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 136986

Jednorazovy_Nick píše:Pan Jarda, je to zvlastne...... V knihe o tom ze by cloveku z derivacneho kupela mohli nachladnut mocove cesty nie je ani zmienka.....a pritom ja citim to. Mocova trubica v oblasti zaludu obcas lahucko pali. Neprestal som s derivacnymi kupelmi (s ktorymi som zacal 5.7. cize pre ...
Stránka 158 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem