Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 165 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: čtv čen 04, 2020 7:04 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Pontiac07 píše:Děkuji za radu, určitě vyzkoušíme. Mohu ještě takový trapný dotaz, jak asi dlouho trvá, než se pitím čaje z přesličky doplní hladina křemíku? Jsou to řádově dny, měsíce, nebo roky? Přesličku utrhnout čerstvou nebo může být sušená z obchodu? Tak dny určitě ne, počítejte několik měsíců ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: čtv čen 04, 2020 12:03 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

Jednorazovy_Nick píše:Tak, dnesna asi dvadsiata tohtorocna navsteva lesa NABOSO (v tom pripade nutne v kratasoch, aby sa klieste oberali "za pochodu" z chodidiel/lytok/holeni) si odniesla to, ze po 6 rokoch ma kusol kliest..... Pred tymi 6 rokmi to bol kliest s boreliozou, ktoru som "hubil" styrma t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: stř čen 03, 2020 6:59 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

brandebura píše:Jak případně aplikovat ten terpentýn, petrolej či lékařský benzín? Prevence proti prvokům existuje? Příčinou rozmnožení je nedostatek HCL? děkuji Zde je o tom celé vlákno

Napsal: stř čen 03, 2020 12:31 pm 

brandebura píše:Tak první den 1-1-1 druhý 2-2-2 Stolice se zhoršila je průjmovitá. Tak jsem pak už nevzala žádný endiaron. Ty 2-2-2 jsem si vzala v neděli a v pondělí jsem si zašla na jaterky. ALT a AST mám na hraně. S tím endiaronem jsem i ubrala protože mi bolí

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: stř čen 03, 2020 8:11 am 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

champion píše:Rozehnal píše https://www.uspesna-lecba.cz/oci-a-ne-b ... pripravky/ že DMSO je na spoustu nemocí. 1 kávovou lžičku 70% ního roztoku polknout. Já už jsem o tom četl před desítkami let, ale tehdy strašili, že dlouhodobé používání může způsobovat poškození očí. Zajímalo by mě, kde to kup ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: úte čen 02, 2020 8:47 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Menma21 píše:Ďakujem za odpoveď, chcem sa spýtať vy máte kimchi aj s tou vodou v ktorej sa namačala činska kapusa alebo len "vo vlastnej štave" videl som 2 druhy, podla toho odkazu z minula čo ste mi dali ten prvý bol presne ten s tou vodou, činska kapusta a sol + všetky tie ingrediencie a znova zal ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte čen 02, 2020 8:03 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

mdavid626 píše:MMS Protokol 1000 viz:

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: úte čen 02, 2020 7:14 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

brandebura píše:Pokud jsou

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte čen 02, 2020 7:08 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

mdavid626 píše:Funguje MMS protokol 1000 s trojčátkem nebo je tam nejaká kontraindikace? Nevím co obsahuje protokol 1000 nikdy jsem to nezkoumal, ale trojčátko by nemělo nijak reagovat s MMS tedy asi by to šlo použít.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Jídelníček - podvýživa, psychické problémy

Napsal: úte čen 02, 2020 7:06 pm 

Odpovědi: 601
Zobrazení: 619644

sparcoo píše:Mám dost choulostiví problém. Jedná se o chození na velkou. Musím každý den jít alespoň jednou, jinak je mi zle, potíž je v tom, že nechodím svévolně. Dojdu na toaletu, posadím se a prstem si musím dráždit konečník. Takto se vyprazdňuji již dva roky. Je to ale velice omezující i méně dů ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: úte čen 02, 2020 7:01 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Pontiac07 píše:Přeji hezký den, rád bych se na pana Jardu, případně jiné "znalé" obrátil s dotazem týkající se pleti mé přítelkyně. Je jí 45 let a začla řešit povadlou, zestárlou pleť, což jí za poslední rok skutečně přidalo vizuálně dost na věku. Snaží se to řešit krémama s kyselinou hyaluronovou, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon čen 01, 2020 9:35 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

krasnagadgetka píše:Co si prosím myslíte o přípravdu Essentiate na jatra? Má cenu ho kupovat? Nebo je lepší spíš vsadit na ostropestřec? Nebo je nejlepší obojí? https://www.pilulka.cz/essentiale-forte ... BgQAvD_BwE Děkuji. Pokud správně chápu že to obsahuje vlastně sojový lecitin vytuněný spoustou ...

Napsal: pon čen 01, 2020 9:31 pm 

brandebura píše:Chtěla bych se zeptat na ten endiaron. Beru třetí den jak píšete a stolice se spíše zhoršila - hodně průjmovitá, což před užíváním nebyla, ale samozřejmě OK také nebyla. Mám pokračovat i když se nebude lepšit? děkuji To je hodně divné když jde v podstatě o přípravek na zastavení průj ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: ned kvě 31, 2020 9:13 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Menma21 píše:Zdravím, tak som spravil to Kimchi dnes som to prvý krat ochutnal a chuti do dvine.. uvažujem či som to nepokazil.. hlavne citim ako keby už bublinky .. uvažujem či to neni nejak moc zfermentované ale nehal som to len 4 dni kvasit pri izbovej teplote.. a chuť je zvláštna sladko,kyslo,pa ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Progesteron a pregnenolon

Předmět příspěvku: Progesteron a pregnenolon
Napsal: ned kvě 31, 2020 7:52 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 13092

Moonika píše: https://cdn.vortala.com/childsites/uplo ... terone.pdf To je dobré upozornění.
Stránka 165 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem