Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 166 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Syrová strava pro a proti

Předmět příspěvku: Syrová strava pro a proti
Napsal: ned kvě 31, 2020 6:47 pm 

Odpovědi: 204
Zobrazení: 333301

indiga píše:Ďakujem, žuť sa snažím dosť, v tom asi problém nebude./zeleninovú šťavu som pila pomaly, a po malých dúškoch a bolo mi z nej zle a dostala som zachvíľu po vypití migrénu/ Myslíte skúsiť klasické pankreat. enzými-lipáza, amyláza, proteáza, alebo nejaké špeciálne na surovú zeleninu existuj ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned kvě 31, 2020 12:19 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

jarkost píše:Pekný deň. Chcem sa opýtať koľko minút pred jedlom a koľko minút po jedle, by sa nemalo piť, aby sa nezriedili žalúdočné kyseliny? Ďakujem pekne za odpoveď. Před by mělo stačit půl hodiny a po minimálně hodina, ale mnohdy až dvě pokud je slabší trávení.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: ned kvě 31, 2020 12:17 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

Rennie píše:Moc děkuji za odpověď. Ano. Nepodala jsem dotaz správně, za což se omlouvám. Hlavně mi šlo o to, jak mám navolit to dávkování všech doporučených minerálů a vitaminů? Momentálně žiju v Londýně, o prázdninách pojedeme do Čr kousek od Ostravy, tak se pokusím. Tak si to nechte udělat v Londý ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: sob kvě 30, 2020 8:24 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

petraukulele píše:ostropestřec mariánksy občas beru, je to dobrý na detoxikaci těla a jater. Nějak nechápu jak má toto sdělení pomoci komukoliv dalšímu, pokuste se své příspěvky formulovat tak ať jsou dalším členům k něčemu tedy třeba popsat své zkušenosti a pohled na věc a ne výkřik do tmy.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křečové žíly

Předmět příspěvku: Křečové žíly
Napsal: sob kvě 30, 2020 8:14 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 304095

Rennie píše:Dobrý den. Velice děkuji za toto forum, jsem naprosto nadšená, co vše zde člověk může najít za temata. Nevím, kde začít, ale asi tím, kdy se mi poprvé křečové žily objevily.... a to během prvního těhotenství, takže pred 20ti lety ..... genetická zátěž tam je, maminka se taky léčila na kř ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vazomotorická rýma

Předmět příspěvku: Vazomotorická rýma
Napsal: pát kvě 29, 2020 8:29 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 63198

Monca111 píše:Dobrý den, vím že už se tu o tom psalo, ale trápí mě silná vazomotorická rýma, vyzkoušela jsem homeopatii, celostní medicínu, eft, změnu životního stylu..nic nepomohlo, jsem opravdu zoufalá, proto bych chtěla najít někoho, kdo s tím má zkušenosti a zbavil se jí. Děkuji M. Tak ono je ot ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Odporúčania konkrétne, fundované a praktické

Napsal: pát kvě 29, 2020 7:27 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 14317

Margareta píše:Bez coho si prosim neviete predstavit (samozrejme okrem svojej milovanej polovicky) svoje fungovanie, svoj zivot. Co by Vam urcite chybalo a nevedeli by Ste uz bez toho zit. Mam na mysli skor nieco materialne, co sa da kupit – pristroje, nastroje, potravinove doplnky, vitaminy… co sa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pát kvě 29, 2020 7:21 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

brandebura píše:Dobrý den, může silymarin zvyšovat histamin? Tak s tím vám asi nepomohu na to odpověď neznám, ale myslím si že spíše ne.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: čtv kvě 28, 2020 7:26 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Xion píše:Toto je prave dolezite, vediet presne kolko ho tam je. Nejaky jod tam je - urcite ano. Ale na 1 kvapku lugolu je ho tam 1,2mg ci tak nejak. Davka 10 kvapiek, co sa ma brat pocas malachovej kury, ma teda nejakych 12mg jodu. A davka oresaku? Ved oresak sa ani nebere denne, ma sa potom da raz ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Prosím o pomoc

Předmět příspěvku: Prosím o pomoc
Napsal: čtv kvě 28, 2020 7:01 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 15100

Timeaa píše:Viem že to asi nepatrí, ale snažím sa to všade zdieľať. Dobrý deň, prosím Vás o pomoc a záchranu života mojej krstnej (Vanesa) formou finančnej pomoci. Lieči sa viac než 4roky na rakovinu lymfatických uzlín. Chorobu jej zistili až v 4 štádiu. Podstúpila už všetky dostupné liečby, ktoré j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Syrová strava pro a proti

Předmět příspěvku: Syrová strava pro a proti
Napsal: stř kvě 27, 2020 9:34 pm 

Odpovědi: 204
Zobrazení: 333301

Xion píše:V zlom rozzuvani problem nebude, kedze jej to robia aj zeleninove stavy. Bude to nieco z obsahu, co tam vadi. Pokud člověk šťávu vypije na ex, což většina lidí dělá jde prakticky o stejnou chybu jako špatné žvýkání a problém tak vznikat může. Právě proto jsem upozorňoval na ty jogíny.

Napsal: stř kvě 27, 2020 9:29 pm 

Xion píše:Oresak a lugolov roztok by som v obsahu jodu neporovnaval. Ake mnozstvo jodu obsahuje jedna davka oresakoveho roztoku? A samozrejme, lugolovym roztokom sa oresakova tinktura neda nahradit. Ucinna latka v oresakovom roztoku je juglon, ktory ma silne protiparazitalne vlastnosti. Lugolov rozt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř kvě 27, 2020 9:20 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Vdaka za rady a odpovede, pozrem si tu prasličku, akurat plánujem ešte aj korene pupavy ist si nazbierat a aj to piť, teraz mam horec. Snad to pomôže... stále čakam na tie výsledky a zajtra idem k obvodnej na krv tak uvidím potom to tu pridam všetko.. snad mi obvodna dá vysledky testov ...

Napsal: úte kvě 26, 2020 10:01 pm 

SirMarthy píše:Tak jsme s manželkou najeli na trojčátko. Zatím první den, kdy bereme pelyněk. Jelikož má manželka sníženou funkci štítné žlázy, zvažujeme zda později přidat Lugolův roztok nebo jej nahradit spíše ořešákem černým v tinktuře. Můžete poradit, zda ten Lugol u ní nasadit nebo jak si to ot ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Slzné kanálky

Předmět příspěvku: Slzné kanálky
Napsal: úte kvě 26, 2020 8:35 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 33104

Tamariška píše:Bežne si kupujem v lekárni kvapky do oka "jodid draselný a sodny 2%". Aký je v tom rozdiel? Nijak zásadní, v té vaší variantě je navíc ještě sůl, což je v pohodě a nevidím v tom problém.
Stránka 166 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem