Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:43 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1687 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1684, 1685, 1686, 1687, 1688, 1689, 1690 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Laboratorní a chemické potřeby, tipy

Předmět příspěvku: Laboratorní a chemické potřeby, tipy
Napsal: pát srp 27, 2010 5:38 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 20078

muflon píše:Na chlorid magnesium(hořčík) které nabízí zde v inzerci pan Jarda, je dobré si pořídit tzv."prachovku"(skl.nádobu s prachovým uzávěrem) - kvůli tomu aby nehrudkovatěl...(vstřebává velmi vlhkost zre vzduchu). http://www.zpflorence.cz/sklo-plast-ker ... tmava.html např.nádoba na 1000ml kam ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pát srp 27, 2010 5:31 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

muflon píše:Rychlejší jsme zjistili je místo škrabání-okrájení meloun.kůry (pokud krájíte zručně, je jen o málo větší odpad než u škrabání...). Důležitá VYCHYTÁVKA je ale nejdřív kůru nakrájet na cca 2cm pruhy, a ty ještě na cca 3-4cm obdélníčky...to se pak šikovným(ostřejším) malým nožíkem dá v ryc ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Syndróm dráždivého čreva (IBS)

Předmět příspěvku: Syndróm dráždivého čreva (IBS)
Napsal: pát srp 27, 2010 5:27 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 50795

leibniz píše:Ďakujem za odpoveď, zaujímalo by ma hlavne, ako takú očistu čreva vykonávať, príp. ak mi viete presnejšie napísať, ako by som mal začať. Ďakujem za odpoveď. O tom je toho tady na celou knihu, čili najděte si příslušná vlákna, studujte a vyberte si, co vám bude vyhovovat.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 27, 2010 5:23 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Ta pipeta laboratorní nebo z chem.potřeb je výborná rada.(možná ji mají taky nějaké AKVARIJNÍ nebo ZAHRADKARSKE POTREBY(na hnojiva apod!), pokud někdo ví jaké prodejny,napište-těch prodejen v menších okresních městech není tolik...) Aby si člověk nekontaminoval čistou HCL ve skleničce zb ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát srp 27, 2010 5:11 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Sybilla píše:V lekárni mi povedali, že miešali takto: 10g jód, 24g calium jodatum a 965g aqua. Rozpis je na 1 liter. Takže ja, ako nanič matematik si myslím, že je to 1%-ný roztok. Začala by som teda 5 kvapkami? Nemám striekačku a chcem začať hneď, než ju zoženiem. Tento roztok má 1,39 mg jódu v met ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pát srp 27, 2010 4:54 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Jista píše:Chtel bych poprosit o radu...merim si ph moci,pouzival jsem papirky.pri ovoci a zelenine byla barva zelena,pri ovoci sla barva dolu.nekdo mi rekl ze to reaguje na mineraly,a proto to nema takovou barvu. ted mam digitalni ph metr na mereni vody,ukazuje mi ph treba i 8,ale na papirku je tak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 27, 2010 3:53 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Beladona píše:O jednom tomhle mnichovi natočil Poltikovič dokument, jel za ním přímo do těch Himalájí a osobně jsem od něj slyšela, že je to skutečně pravda. Ale to opravdu není problém, na bramborách by podle mého názoru mohl žít člověk celý život, akorát by se větší část musela jíst syrová.

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: pát srp 27, 2010 3:49 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

Beladona píše:Jak je s trvanlivostí koření? Má například rok stará nasušená bazalka pořád svoje pozitivní účinky? To značně záleží na způsobu skladování a ne na konkrétním čase, pokud bude ideálně suchá a hermeticky uzavřená, tak má životnost obrovskou a rok není žádná doba.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 27, 2010 10:37 am 

Beladona píše:Tu skleněnou mám vpodstatě jen na ředění té 38% HCl, kterou použiju hádám tak 1x za 1/2 roku. Bála jsem se, jestli ta koncentrovaná kyselina nebude leptat plast. Plastů si HCl skoro nevšímá, ta dělá sole hlavně z většiny minerálů, především velice dobře z většiny kovů.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pát srp 27, 2010 10:27 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Lenka píše:Pane Zajíček, děkuji Vám za odpověď. Mně zajímalo hlavně to, zda ty ostatní tablety nemusí mít žádný rozestup. Zn Mg vit.C jsou mi jasné, E po jakémkoliv jídle, a béčka kdykoliv. Jen jestli bych měla ještě i ten Pangamin. Do vyhledávače samozřejmě zadávám, ale často se tam nezobrazí nic, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát srp 27, 2010 10:21 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Vila píše:Děkuji za info. Hned s tím začnu. Jen se chci ještě ujistit. Tímto se vyřeší i samotná angína aniž bych musela k doktorovi? Po pravdě, při včerejším zoufalství už jsem zvažovala i tuhle variantu. Protože všude na netu se píše, že bez ATB si člověk zadělá na mnohem větší problémy než má, že ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: pát srp 27, 2010 10:12 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

muflon píše:Slavek Křepelka k předchozímu příspěvku píše: Naneštěstí je tento článek zavádějící přes všechny uvedené a oprávněné důvody. Nejde totiž dostatečně do podstaty problému. Nebere vůbec v potaz dvě základní fakta. 1) Určité správné pH krve a těla je momentálně regulované výměnou CO2 v dechu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát srp 27, 2010 10:01 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

loeX píše:Takže další vlákno dostudované:) zajímalo by mě pár věcí: 1. omega 3 - sirná patlanina bude asi nejlevnější zdroj, ale je nějaký problém u kapslí z rybího tuku? mám je tu nakoupené, takže bych je chtěl dobrat. 2.vit C - užívat s bioflavonoidy - chápu správně, že účinnost se snižuje po jídl ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: pát srp 27, 2010 9:22 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

Kometa píše:Omlouvám se, moje demence, přepsala jsem se, nevím, na co jsem myslela - obsahuje česnek, chilli a petržel. Pepř ne. Tak v tom případě jde o ideální prostředek a není na něm co vytýkat.

Napsal: pát srp 27, 2010 9:16 am 

Beladona píše:Koupila jsem si v chemických potřebách umělohmotnou pipetu asi 15 cm dlouhou pro běžné kapání a skleněnou pipetu asi 30 cm dlouhou, která pohodlně dosáhne na dno litrových lahví. Ty plastové jsou ideální, ale ta skleněná, to se vám brzo rozbije, čili já je za ideální nepovažuji.
Stránka 1687 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1684, 1685, 1686, 1687, 1688, 1689, 1690 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem