Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:33 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1688 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1685, 1686, 1687, 1688, 1689, 1690, 1691 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 27, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

zuzis píše:Pochopila jsem správně, že 3,5% HCL používat jen krátkodobě pro zdravotní účely. A mohu 1,75% HCL používat pravidelně dlouhodobě? Nebo taky jen na krátko? A při ředění 0,5L vody pití s 1,75% HCL se také musí dávat pozor na zuby? Nebo to mohu pít normálně ze skleničky nebo z nějaké flašky? ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát srp 27, 2010 9:00 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Změřil jsem pro jistotu kapatko ze zatmavené lahvičky 50ml(KTERÉ POUŽÍVÁM JAKO PŘENOSNÁ NA JOD I NA HCL...), a s hrůzou zjistil(jak je nutné vše si osobně ověřovat a nespoléhat co kdo a jak...), že do 2ml malé inj.stříkačky mi 20kapek vody ukázalo 1,5ccm ! (...takže moc velké kapky, a to ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pát srp 27, 2010 8:50 am 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Sybilla píše:Tak som zmenila aj urológa, absolvovala kopu vyšetrení vrátane urodynamiky, žiaden zápal nepotvrdili, žiadne potvory nenašli a diagnóza je hyperaktívny mechúr. Urológia čestne priznala, že nemá tušenia čo to spôsobuje, teda príčina neznáma. Jediné čo vedia, je zmierňovať následok a to i ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát srp 27, 2010 8:35 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Sybilla píše:Neviem, či som ten pokus spravila dobre. Lugolov roztok som iba jednoducho namazala na vnútornú stranu zápästia a urobila machuľu, ako to najlepšie šlo. Zdalo sa mi, že mám vidiny, ako mi machuľa mizne pred očami. Asi to vidiny neboli, lebo po 50-tich minútach už ju nevidím. To znamená ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Syndróm dráždivého čreva (IBS)

Předmět příspěvku: Syndróm dráždivého čreva (IBS)
Napsal: pát srp 27, 2010 8:28 am 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 50795

leibniz píše:Dobrý deň, bol mi diagnostikovaný syndróm dráždivého čreva. Problémy, ktoré mám sú pre tento typ choroby typické. Časté nutkanie na stolicu, niekedy hnačky, bolesti brucha atď. U gastroenterológa mi robili rôzne vyšetrenia a nakoniec som dostal lieky, ktoré však nezabrali. Po poslednej ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bílé pupínky na horním rtu

Předmět příspěvku: Bílé pupínky na horním rtu
Napsal: pát srp 27, 2010 8:19 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 41094

Petr 2 píše:Zdravim, mam spis kosmetickou vadu, ale zajimala by mne pricina nebo souvisejici nemoci teto vady na krase. Chtel bych se zeptat estli nekdo nevi proc se ty bílé pupinky (lepsi obrazek sem na netu nenasel http://mgames.wz.cz/usta.jpg, a svuj ret nemohu vyfotit nemam fotak s makrem) postu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cysty a hormony

Předmět příspěvku: Cysty a hormony
Napsal: pát srp 27, 2010 7:59 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 15072

ivvlik píše:Několik let jsem se potýkala s cystami na vaječnících a kolísavými hormonálními hodnotami,před třemi měsíci byla důrazně doporučena operace,což značilo vyjmutí dělohy a snad celých ženských orgánů což jsem odmítla a začala se /konečně/řídit rad pana Jardy.Nedržím stryktně všechny,občas z ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pát srp 27, 2010 7:47 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Lenka píše:Mám B12 100 mikrogramů - kolik tabletek denně. Najednou, nadvakrát? Po jídle, nebo je to jedno... B6 20 mg - kolik denně, zároveň s B12? Před jídlem nebo po nebo je to jedno? Nechat rozpustit pod jazyk. A co B12 - ten spolknout? Stačí tyto B6 a B12, nebo měla bych k tomu ještě i Pangamin? ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nechuť k sexu

Předmět příspěvku: Nechuť k sexu
Napsal: pát srp 27, 2010 7:32 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 158906

Petra píše:Dobré ráno Jardo, jak se zeptat Zřejmě není normální, když ženská ve 34 letech nemá absolutně chuť na sex, když to doma klape. Z jedný strany vím, jak psychika dělá svý. Ale čím více se snažíme o jakoukoli změnu a zpestření, je to horší. Kromě psychiky, mohl by problém vznikat z jiného dů ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv srp 26, 2010 10:29 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Kometa píše:Naopak, potěšil jste mě Týden je hezká doba, to jde zvládnout držet i opravdu přísnou dietu. Já se teď docela snažím, tak si za týden zase plivnu. Ale nevím, baštím samý fungicidní prostředky, ale je mi hej, cítím se dobře, žádný detox mě netrápí, tak nevím. Přestalo mě trápit svědění v ...

Napsal: čtv srp 26, 2010 10:26 pm 

Kometa píše:Aktuálně užívám proti kandidě dietu, kokos/olej, lichořeřisnici, lapacho, česnek, kefír, do jídla oregáno, zázvor. Neznáte někdo dávkování šalvěje na vnitřní užití? Mám velmi dobré zkušenosti s Florsalminem při užití na opary, je to lihový výtažek. Ráda bych ho proto zařadila do své armá ...

Napsal: čtv srp 26, 2010 10:19 pm 

Milan píše:Nevím,zatím s ní začínám bojovat.Existuje na ní prý jistý lék,který se tady na fóru zatím nezmiňuje,(alespoň jsem to prozatím nenašel),a to je kyselina kaprylová,tam prý se sníží kandida do 3 týdnů užívání o 60-90%.Má prý na candidu doslova smrtící účinky.Pochopitelně za dodržení diety a ...

Napsal: čtv srp 26, 2010 10:14 pm 

Kometa píše:Jak dlouho to vlastně zhruba trvá, než člověk srovná kandidu do správných mezí? Vím, záleží to na stravě, zbraních, co proti ní užívá, imunitním systému... ale tak alespoň přibližně. Děkuji Tak zde vás asi moc nepotěším, někdo to zvládne za týden a jiný ji řeší celý zbytek života, protož ...

Napsal: čtv srp 26, 2010 10:12 pm 

Milan píše:Moc zdravím Jardo. Jste opravdu odborník téměř na všechno co se týče nenocí a léčení.Opravdu kapacita,to uznávám a to jsem se setkal již s více léčiteli. (Božena Kamenická - "bába Radnická",Jindra Paseka,Květoslava Patočková,P.Ferda,atd.),bohužel již jsou v jiných sférách). Mám ale skromn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pomocníci -Vyjímečné rostliny a léčivé houby

Napsal: čtv srp 26, 2010 10:09 pm 

Odpovědi: 143
Zobrazení: 247179

muflon píše:...pan Jarda se zmínil o kozinci..., tak jsem k němu něco našel: Kozinec (Astragalus) Kozinec blanitý má nesmírný imunomodulační účinnek. Užívání zvyšuje produkci interferonu, jenž má přímý vliv na aktivaci imunitních buděk - makrofágů. Důsledkem toho se ukazuje jako výborný prostředek p ...
Stránka 1688 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1685, 1686, 1687, 1688, 1689, 1690, 1691 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem