Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:57 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1690 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1687, 1688, 1689, 1690, 1691, 1692, 1693 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: čtv srp 26, 2010 8:52 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

lenka 67 píše:Dobrý den dnes mi přišel lugolúv roztok. Je na něm napsáno složení 10,0g lodum, 25,0g Kalii iodidum, 965,0g Aqua purificata. Předpokládám, že jde o zde již zmiňovanou 5% koncentraci. Provedla jsem testy.Skvrna na zápěstí zmizela asi po šesti hodinách, ale měřená teplota ráno pod jazyke ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: čtv srp 26, 2010 8:34 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Ta od Grešíka má velmi jemnou, téměř nevýraznou chuť.... Ta od LuciVita má velmi výraznou zpočátku intenzivně sladkou, po chvilce ale až štiplavou chuť...! Chuť by přeci měla být víceméně podobná, ne? Tady je diametrálně odlišná...že by mělo takový vliv stáří stromu...asi by to chtělo se ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv srp 26, 2010 8:31 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Sara píše:Tak ja mam presne to same, od minule soboty jsem uplne nemozna, spatne spim, depresivni nalady, neustala podrazdenost atd. Pred 2 tydny jsem omezila tuky na minimum ( orechove mleko rano, 0,3 l kefiru vecer) a jinak monodiety. Dneska pred odchodem do prace jsem si musela vzit slabe sedativ ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: čtv srp 26, 2010 7:47 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 457779

Mat1 píše:Skutočne neviem čo si mám o tom mysliet. Dávam si to vzdy ked to na mna príde, kopcom plné lyžice, 3 - 6 krát denne a minimálna úlava. v porovnaní s uhlím, je to slabota. Ale beriem to tak, že vydržím a budem sa tím cpat dalej, len vo mne panuje skepsa z pomalého a nevýrazného účinku. Mám ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř srp 25, 2010 9:34 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Lenka píše:Mám takový malý dotaz. Takové malé výrůstky na kůži, ve stejné barvě jako kůže. Takové čudlíčky. Pod paží, mezi prsy - co to je za projev? Vy asi napíšete, že při správném pH všechno zmizí, co tam nepatří... Dobře, pořád na to myslím, ale přecejen, co tím kůže sleduje? Není to přece žádný ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř srp 25, 2010 9:27 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Už jsem nějaký čas(asi týden) na pelyňku 3xD 1č.lž., a za týden celou rodinu čeká opakovaná kůra po 14dnech Vermox.... Pelyněk samozřejmě chci nechat podle návodu, ale nenajeli jsme ještě na hřebíček.... Dotaz : Lépe počkat s hřebíčkem až po dobrání opakované kůry Vrmoxu, nebo začít ješt ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: stř srp 25, 2010 9:24 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Lenka píše:Tak i já mám najednou problém s pravidelným vyprazdňováním. Loni v létě, když jsme začali vita, tak stolice byla pořád řídká. Pak jsem povolila s disciplínou. Nyní už 2-3 týdny jím jen kefír, patlaninu, ovoce, zeleninu. Ale nemám vůbec hlad a za den stihnu jen patlaninu a ovoce. Nebo jiný ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: stř srp 25, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Od Grešíka i přímo z Ceylonu(drahá, s jejich písmem na krabičce...) - je tato SríLanská skořice velmi měkká (vcelku), takže se dá i v ruce snadno jako papír polámat do mixeru...Navíc má několikrát (3x a vic) šroubovici kůry...A hlavně je jak bambus s viditelnýmu vystouplými přechody tam, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř srp 25, 2010 9:00 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

zuzis píše:Dá se považovat za herx při prvním dni (1-1-1) kůře s hřebíčkem, silná bolest hlavy, motání hlavy, div jsem z toho někdy málem nespadla a průjem? V dalších dnech je to už v pohodě i při 3-3-3. Jinak se snažím to brát na lačno Řekl bych, že jednoznačně ano, jsou to běžné detoxikační projev ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Poděkování

Předmět příspěvku: Poděkování
Napsal: stř srp 25, 2010 6:39 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 151663

hynek píše:Dobrý den, chtěl jsem vám také poděkovat za velmi zajímavé články. Jsem tu teprve nový, a tak jsem vše ještě nepřečetl, ale je to opravdu zajímavé. Dnes jsem četl článek Symbionty, naše soukromé vojsko. Je to vlastně opravdu jednoduché, jen mi nejde do hlavy, proč tyhle důležité věci nevě ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř srp 25, 2010 1:14 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Kometa píše:Nepochybujte a vyzkoušejte to Semeno se skládá z měkčí šlupky a tvrdšího jádra, slupku člověk rozkouše hned, jádro musí chvilku obrušovat a namáčet, ale celou dobu se z toho uvolňuje intenzivní chuť. No, zkusím jíst třeba 3x2 semínka, příjemně to zabaví pusu. Poslední dobou mám problém s ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř srp 25, 2010 1:06 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Milan píše:Smím se ještě zeptat,prosím,jaký dobrý prostředek je na tu prostatu a jaký zelený nápoj,popř.v jakém množství pít? Je to zelený čaj? Nebo jiný zelený nápoj? Díky,již nebudu obtěžovat,(prozatím).Milan. Na prostatu je toho mnoho, ale naprosto nejúčinnější je pravidelné čištění střeva, ze kt ...

Napsal: stř srp 25, 2010 10:39 am 

Milan píše:Ano,Laktobacily jsem si vzal.Ještě prosím... Je závada,že jsem po očistě chodil celé dopoledne na malou téměř stále po několika minutách? Odpoledne tak časté intervaly nebyly,ale také hodně.Moč byla čistá,průhledná,nezabarvená.Připomínám že mám trochu potíže s prostatou i jinak chodím pře ...

Napsal: stř srp 25, 2010 9:26 am 

Milan píše:Zdravím p.Jardo.Píši znovu o očistě,(sanka),předešlý příspěvěk jsem asi špatně odeslal.Prováděl jsem očistu dle návodu.Po vypití prvního hrnku(1,5.l.)se nic nedělo,čekal jsem 5 minut,dělal jsem úkroky,stlačení břicha,nic.Jelikož jsem vypil hrnek rychle a téměř na ex jak doporučujete,měl j ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: stř srp 25, 2010 9:18 am 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

milda píše:Docela se mi osvědčila na ledviny REVERZNÍ OSMÓZA. Používám ji tak nějak střídavě, jak jde život, ale když mě bolí ledviny, začnu pít čistou osmotickou vodu, chodím častěji na malou a problémy mizí... Tato voda je hladová a dovede stáhnout z těla mnoho sajrajtu, nicméně na dlouhodobou kon ...
Stránka 1690 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1687, 1688, 1689, 1690, 1691, 1692, 1693 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem