Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:34 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1696 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1693, 1694, 1695, 1696, 1697, 1698, 1699 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: pát srp 20, 2010 3:09 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

muflon píše:Včelí pyl obsahuje železo,měď, křemík...atd. Podporuje tvorbu červených krvinek, stavbu zubů, kostí a nervů. Vhodný při nemocech prostaty, zánětech horních cest dýchacích, nervových onemocněních a poruchách trávení. V zimě a na jaře výborný pramen energie... (možno koupit i výrobek PYL s ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pát srp 20, 2010 3:07 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Začínat lépe asi od jedné kapsle a přidávat o jednu kapsli při každé dávce... kůra 10dní denně, pak přestávka a brát už jen preventivně 1x týdně... resp.postupně zvyšovat až na max.denně 3x3 kpsl.vel."00" Takže příklad-pokud bych se dostal na těch 3x3 dejme tomu už za 2 dny tak 8 dní brá ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát srp 20, 2010 2:33 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

good night anderson píše:Ano, je tomu tak. Nepouzival jsem zadne laktobacilární přípravky, jelikoz je na Vasich strankach psano, ze to neni nezbytne nutne, tak jsem se jich zdrzel. Ale, jak jsem se jiz sam presvedcil, budou tyto pripravky potreba. Chtel bych se timto tedy zeptat: - V jake souslednos ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát srp 20, 2010 2:24 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

kafuka píše:Tak jsem od pondělí najela na kvasinkovou dietu, ale nevím jestli nedělám něco špatně, protože nepozoruji žádnou únavu ani jiný problém, který by mohl znamenat, že dávám kvasince trochu na frak. Akorát se mi udělala vyrážka na zádech, ale to přisuzuji spíše návštěvě bazénu. Jediný subjek ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát srp 20, 2010 2:20 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Sybilla píše:Čo by ste povedali na takýto prípravok? http://www.jodplus.cz/index.htm Klidně ano, ale užívání Lugolova roztoku by patrně bylo rychlejší a levnější. Jednoznačně se to dá odvodit od ranních teplot pod jazykem a není problém touto cestou celý proces doplnění jódu kontrolovat.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: pát srp 20, 2010 9:48 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:http://www.vceli-produkty.eu/katalog/pyl-s-medem-materi-kasickou-250g/pyl-s-medem-materi-kasickou-250g Pyl s medem a mateří kašičkou: Používá se při celkovém vyčerpání organismu, ke zvýšení fyzické a duševní kondice, v období rekonvalescence či při snížení hladiny protilátek v těle. ---- ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: pát srp 20, 2010 9:44 am 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

Kometa píše:Tak jsem dnes byla na mikroskopii krve v temném poli v http://www.bodydetox.cz/ a taky si tam poseděla s nohama ve vaničce. Odnesla jsem si kromě informací i přes 50 fotek svojí krve, tak se o nějaké s vámi podělím a zkusím si vzpomenout, co mi o tom paní doktorka řekla. Moje červené krv ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: čtv srp 19, 2010 8:08 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

yucca píše:Dobrý den, tápu teď jak dál a kam zařadit svojí prosbu. Pročítala jsem tady mnoho, sem tam se tady ženy na polycystické vaječníky ptají, tak třeba můj dotaz pomůže nějaké další (je jic v dnešní době dost). Snažíme se o druhé dítě. Mám polycystické vaječníky, matka i sestra mají také, ale ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv srp 19, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

zuzis píše:Ještě jsem se chtěla zeptat. Poznám nebo nepoznám nějaký rozdíl v pití nebo v nepití hcl? Třeba v trávení? Nebo v něčem jiném? Nebo to ukáže čas? Reakce se odhadnout nedá, někdo má okamžité a relativně silné reakce, někdo cítí zlepšení trávení a někdo zdánlivě skoro nic, čili bez pokusu n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv srp 19, 2010 7:52 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

zuzis píše:Tak jsem se ptala v lékárně starého lékárníka. Nic neví ani není ochoten něco pro to udělat. Ale se spodu na lahvičce jsou nějaká tři čísla a jedno z nich je 16, tak to snad bude ono Tak na náhodnou souhru čísel bych nespoléhal a raději si to nakapáním do prázdné injekční stříkačky přeměř ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv srp 19, 2010 7:46 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

loeX píše:Kurňa:) tak ty čaje zamrzí, to byla moje poslední závislost (bývalý kuřák) a naivně jsem si myslel, že na ní není nic tak hrozného. Maso syrové? No to abych si pořídil koně, maso po vzoru tatarů vložil pod sedlo a cválal:) Obecně je mi jasné, že nejde o zdravou potravinu, ale jednou do týd ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv srp 19, 2010 7:27 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

West píše:Dobrý deň pán Zajíček, tak mám za sebou svoju prvú sankhapraksalanu. Nie som si ale istý, či úplne úspešne. Nevychádzali zo mňa žiadne tuhé kaly (s výnimkou prvého vyprázdnenia, ktoré bolo zmiešané so stolicou), tých menších čiastočiek bolo tiež len poskromne. Zväčša zo mňa vychádzala voda ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Výchova dětí v duchu zdravého života

Napsal: čtv srp 19, 2010 7:18 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11979

Janka píše:Já jsem se samozřejmě snažila co nejdéle kojit. Ale asi po půl roce jsem dcerce začala přidávat čerstvé mixované ovoce. Nyní jsem se na Vašich stránkách dočetla, že mixované ovoce se vůbec nestráví. Znamená to, že veškeré moje usilí (borůvky ji moc nejeli ) bylo zbytečné? To je nesmysl, d ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv srp 19, 2010 7:03 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Beladona píše:Užívám MMS2. Nejdříve se vůbec nic nedělo, akorát chvíli po užití se mi trochu točila hlava. Třetí týden jsem začla být unavená a nálada šla dolu, až jsem v sobotu několik hodin už jen seděla a koukala do zdi Vynechala jsem, pak jsem z 3 kapslí snížila na 1, ale pořád mi to způsobuje ú ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv srp 19, 2010 6:59 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lenka píše:Prosím, nezlobte se na mě, ale nechápu to. Pangamin jsou přece taky pilulky... Co že je tedy lepší než brát Pangamin? Třebas tohle: http://www.lekarna.cz/pyridoxin-tbl-30/ ? A proč je to lepší než Pangamin? Moc děkuji za Vaši svatou trpělivost . Pangamin nejsou pilulky z fabriky, ale nali ...
Stránka 1696 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1693, 1694, 1695, 1696, 1697, 1698, 1699 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem