Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:12 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1697 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1694, 1695, 1696, 1697, 1698, 1699, 1700 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv srp 19, 2010 6:53 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Kometa píše:Zkusila jsem si na dovolené v Chorvatsku kupovat běžný kefír. Chutnal výborně, ale na trávení jsem poznala, že je to o něčem jiném, tělu neprospíval. Tak vidíte jak se potvrzují moje slova, že z obchodní sítě se nedá konzumovat prakticky nic.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Akční slevy a Tipy jak ušetřit poštovné

Napsal: čtv srp 19, 2010 6:50 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16859

muflon píše:Ted je akce zase na e-shopu Dr.Max: http://www.drmax-lekarna.cz/enterosgel- ... -225g.html 1tuba za 285kč....(poštovné zdarma od 1500kč) ---------- http://www.bylinkar.cz/zbozi-a-produkty ... l-p54.html 1) Křemík pro organizmus: Při pomalém dávkování při jídlech se křemík z malé části um ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: čtv srp 19, 2010 6:43 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

muflon píše:Ano Bílý jíl beru pouze jako zdroj křemíku kvůli křečovým žilám,kapilárám, hemoroidům a lámavým nehtům.... -------------- PS: pokud sem dobře pochopil B.Nového(dědka koř.) tak ten Enterosgel používá i na doplňování křemíku do těla...a detox a další účinky jsou oproti Bílému jílu značný b ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: čtv srp 19, 2010 12:19 pm 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

muflon píše:NEŽ ZAČNU BRÁT JÓD MĚL BYCH SI(a to jsem také udělal) UDĚLAT PÁR TESTŮ ZDA OPRAVDU MÁM NEDOSTATEK JÓDU....S JÓDEM NENÍ RADNO SI ZAHRÁVAT-MŮŽE TO MÍT VÁŽNÉ NÁSLEDKY...např.doktor může předepsat přípravek s názvem Jodid100 nebo silnější Jodid200 http://www.farmaceutika.info/jodid-200 ----- ...

Napsal: čtv srp 19, 2010 12:13 pm 

muflon píše:Už přes týden beru jód. Teplota se mi pořád nehýbe z 36,45(až 36,5)...mám nízký tlak po otci(nevím zda to taky může mít vliv...). Tak asi zvýším- místo dosavadní 1kapky Lugolu ve sklence vody spolu s 1k.3,5HCL ráno a večer, bych začal brát 5kapek Lugolu(nebo raději možná opatrně po jedné ...

Napsal: čtv srp 19, 2010 12:07 pm 

muflon píše:Kdo nemá doma rtuťový teploměr tak sežene kromě elektronického nikoli rtuťový(ty jsou už od EU zakázány), ale místo rtuťových se prodávají teď BEZRTUŤOVÉ TEPLOMĚRY: http://www.lekarna.cz/teplomer-lekarsky ... o-classic/ Pak mají ještě jiné typy-možná ten za těch cca 90kč s GALIEM BUDE LE ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv srp 19, 2010 10:07 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:ORECHY a SEMENÁ stačí kvasiť 12 hodín v slanej vode v izbovej teplote, ale vlašské treba kvasiť v chladničke, o niekoľko hodín dlhšie. Pochybujem, že by za 12 hodín kvasenia mohlo niečo nebezpečné vzniknúť. Zdroje, z ktorých to mám (zahraničné) dokonca hovoria o tom, že kvasenie zabije ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv srp 19, 2010 9:16 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Janka píše:Dobrý den, ráda bych si ujasnila: píšete, že samotná lněná semínka (pokud se nejí spolu s potravinami obsahujícími síru) jsou škodlivá. Týká se to pouze lněných semínek? Nebo všech potravin, které výrazně snižují cholesterol, nebo ředí krev? Další otázka: stačí tedy pokud tato semínka kon ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv srp 19, 2010 9:12 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

kafuka píše:Vzhledem k tomu, že jsem mimo republiku neseženu ani tibetskou houbu, ani nemám přístup k jakémukoli čerstvému mléku a tak tápu co je menší zlo s ohledem na dodávání lactobacilů: A) kupovaný bílý jogurt s živou kulturou B) doma dělaný kefír (mám sušenou startovací kulturu) s kupovaným kr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv srp 19, 2010 9:07 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sybilla píše:vitamín B 6 - pyridoxín: http://www.scumdoctor.com/Slovak/medici ... index.html http://eutrofia.sk/?q=node/165 D 3 - ľudovo slnečný vitamín = najlepšie opaľovať sa, alebo papkať morské rybky alebo chlipkať rybí olej. Ten vitamín D3 buď ze slunce, nebo z pilulek. Ryby asi nebrat, dnes se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv srp 19, 2010 9:04 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lenka píše:A co je tak nejlepší zdroj pro B6? Pangamin - to jsou tablety? Nebo radši B-komplex? Máte prosím přímo nějaký tip? A co je D3 - stačí z nějaké potraviny? Případně něco přímo z pivovaru? B6 obsahuje třeba Pangamin, ovšem vhodnější je dopovat pilulky, vitamín D3 je ze slunce a pokud se denn ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Doping při cestování

Předmět příspěvku: Doping při cestování
Napsal: čtv srp 19, 2010 8:23 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 21353

Adislava píše:Dobrý den, chystáme se na dovolenou, pojedeme autem přes noc, chtěla bych se zeptat, co mám manželovi namíchat, aby byl cestou za volantem svěží a nechtělo se mu spát. Děkuji za odpověď. Naprosto nejvhodnější způsob, který běžně sám používám, je čisté střevo, ideálně nějakou dobu před ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv srp 19, 2010 7:47 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

good night anderson píše:Dobry den Jardo, jiz po 3. jsem absolvoval Sankhapraksalanu. Po prve, byla velmi kvalitni s kladnymi vysledky. Po druhe, kterou jsem absolvoval asi po mesici od prvni, uz jsem zacinal mit maly problem. Tim zacala byt plynatost, ktera se stavala velmi pachnouci a castejsi. Ro ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv srp 19, 2010 7:42 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

loeX píše:Přeji všem bojujícím pěkný podvečer a silnou vůli. Právě jsem snad po 3 hodinách dočetl toto téma a od zítřka začínám s dietou. Jako bývalý makrobiotik jsem si naprosto jistý, že moje "líné myšlení", únavnost a obrovské chuťě na sladké mají původ v této kvasince a měl bych pár dotazů k die ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv srp 19, 2010 7:24 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Sybilla píše:Krátky záznam v lekárskom zázname "Štítna žľaza: malá struna" ak dobre rozumiem znamená, že začína chýbať jód? Pokud se týká strumy a jódu, jde opravdu v naprosté většině případů o nedostatek jódu, protože štítná žláza pak je nucena vychytávat i to málo, co člověk přijímá a dost se tedy ...
Stránka 1697 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1694, 1695, 1696, 1697, 1698, 1699, 1700 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem